Twitter | Search | |
Search Refresh
Hester van Buren Nov 11
Vandaag vragen bijna 200 woningcorporaties opnieuw aandacht voor de door het aanbieden van verhalen aan de Tweede Kamer. De wooncrisis gaat over mensen, niet over cijfers. Stop de verhuurderheffing zodat wij kunnen investeren in wonen
Reply Retweet Like
Esther Nov 11
Nog even en we gaan gewoon weer woningen kraken mensen...
Reply Retweet Like
Stefan van Schaik Nov 11
Mooi dat de publicatie met de verhalen uit benoemd en benadrukt dat we in Nederland op het verkeerde spoor zitten. We moeten werken aan oplossingen voor de . Maak keuzes en kom in beweging.
Reply Retweet Like
Mirthe Biemans Nov 11
Tot slot... wij ronden de campagne hiermee af. Maar we gaan linksom of rechtsom door met de strijd tegen de . En voor u: lees het. En voel even in hoe het is als je klem zit zonder de basis van een echt thuis. 👉🏽
Reply Retweet Like
Paulus Jansen Nov 10
Vanmiddag begrotingsdebat Tweede Kamer. Met een tsjokvolle tribune vol huurders, die het beu zijn om als om als pinautomaat van dit kabinet gebruikt te worden.
Reply Retweet Like
Stefan van Schaik Nov 11
Gezien de zou het vlottrekken van de woningmarkt de allerhoogste prioriteit moeten hebben. In de praktijk blijft het vooral bij discussiëren over euro’s en aantallen. Daarom samen met de actie gestart: het gaat niet over cijfers, maar mensen!
Reply Retweet Like
Hester van Buren Nov 8
Voor studenten zijn we het inmiddels normaal gaan vinden dat ze geen zekere woonsituatie hebben, maar dat is het natuurlijk niet. Kijk het verhaal van Maud om te zien wat dat met je doet.
Reply Retweet Like
Economisch Dakloos 🇳🇱 Nov 11
allemaal, lang leve de wifi van de , al is het nog dicht, die staat altijd aan ✔️ Ochtendklus achter de kiezen, op naar afspraken bezichtiging, makelaar, woningvereniging en nog een gesprek particulier verhuurder. Schouders er onder!
Reply Retweet Like
Mirthe Biemans Nov 11
. Honderden mensen die zich zo druk maken om de dat ze speciaal naar de kamer zijn gekomen. Politiek, doe iets.
Reply Retweet Like
Aedes Pers Nov 11
Inkomensgrenzen zijn te laag. Daarmee sluit dit kabinet honderdduizenden mensen uit van een betaalbare huurwoning. Alleenstaanden én gezinnen.
Reply Retweet Like
Jenny de Jeu Nov 11
En dan zijn allerlei mensen die gesn treinkaartje kunnen betalen nog niet eens afgereisd naar Den Haag...
Reply Retweet Like
Talis Nov 10
Vandaag vragen 180 woningcorporaties in de Tweede Kamer weer aandacht voor de . We bieden een bundel verhalen aan van mensen die in de knel zitten en geen passend huis kunnen vinden. We blijven aandacht vragen voor dat er meer huizen gebouwd moeten worden
Reply Retweet Like
Jan de Vries Nov 11
Replying to @Jandevries2005
Reply Retweet Like
Gunter Noa Nov 12
Dochter 35 (asperger,angststoornis) woont nog steeds op kamers Zij staat al ruim 12,5 jaar op wachtlijst voor sociale huurwoning en Nee ze kan geen woning kopen zoals Rutte zegt : "dan koop je toch gewoon een huis"
Reply Retweet Like
Mirthe Biemans Nov 7
Een half miljoen woningzoekenden. Je ziet ze niet maar ze zijn er wel. Omdat er nu echt wat moet gebeuren aan de geven we maandag de verhalen van honderden woningzoekenden aan de Tweede Kamerleden die erover gaan.
Reply Retweet Like
Economisch Dakloos 🇳🇱 Nov 12
Replying to @CFuturi
Goed, dit wordt dus niet de oplossing voor mijn - als je economisch bent maak je geen kans met 89 andere kandidaten. Op naar de volgende deur dus 👍 👍
Reply Retweet Like
Woonzorg Nederland Nov 12
De NOS besteedde ook aandacht aan het plan van het kabinet om de inkomensgrens te verlagen: Als dat plan doorgaat, horen circa 42.000 mensen in de AOW-leeftijd met een eenpersoonshuishouden niet langer tot de doelgroep voor sociale huur. 
Reply Retweet Like
Maite de Jong Nov 11
Ik durf mijn situatie niet toe te lichten want het gaat net weer goed in mijn ouderlijk huis. M, 30 jaar, zoon van 8
Reply Retweet Like
SHA De Brug Nov 11
Vanavond aanwezig geweest bij info-avond van bv Delftse Poort en over rumoer rondom Pompenburg. Niet op alle vragen een antwoord, maar wel één duidelijke garantie: áls er iets ontwikkeld wordt, dan hetzelfde aantal sociale huurwoningen terug!
Reply Retweet Like
ANBOpers Nov 11
Bij : aandacht voor onze zorgen over het plan van het kabinet om de inkomensgrens voor sociale huurwoningen voor alleenstaanden te verlagen. Want daardoor kunnen 42000 ouderen niet naar een geschikte woning verhuizen:
Reply Retweet Like