Twitter | Search | |
Search Refresh
Varmuuden Vuoksi May 26
Huoltovarmuuskeskus edistää poolien kautta viranomaisten ja elinkeinoelämän välistä yhteistyötä tietoyhteiskunnan kriittisen huoltovarmuuden vahvistamiseksi. Varautumispäällikkö kertoo televerkkojen huoltovarmuudesta Suomessa:
Reply Retweet Like
Veli-Matti Jii 6h
Replying to @AlanSalehzadeh
Kommentti on samassa sarjassa kuin "lopetetaan maatalous, metsitetään pellot ja otetaan ne uudestaan käyttöön sitten jos tulee ruokapula" tai "otetaan palovakuutus sitten kun talo on tulessa". Ei jatkoon, Alan.
Reply Retweet Like
Enedo 23m
Mitä asioita sijoittajan kannattaa nyt seurata Enedon matkassa? Pinnalla erityisesti . Katso Enedon toimitusjohtaja 'n haastattelu:
Reply Retweet Like
Jaakko Pekki May 26
ammattilaiselle olisi jälleen tarjota huippu MIELENKIINTOINEN TYÖPAIKKA alueellisen parissa! Laittakaahan lappuja vetämään, mikäli varautuminen ja Lounais-Suomi on lähellä sydäntä.
Reply Retweet Like
Varmuuden Vuoksi 2h
Terveydenhuollon tarpeisiin valmistettujen hengityssuojien ja suojavaatteiden kotimainen tuotanto on käynnistynyt. Lue lisää kotimaisesta suojavälinetuotannosta työ- ja elinkeinoministeriön tiedotteesta:
Reply Retweet Like
Lauri Ojala 🇫🇮🇪🇺🌍 May 20
Reply Retweet Like
Turo Ihalainen May 23
Ei juurikaan voisi kauniimpi kevät sää olla.Primorskissa lastataan raakaöljyä Suomeen tuotavaksi.
Reply Retweet Like
Pekka Raninen May 21
Mallia , Exclusive: US has three months to rebuild supplies , administration scientists warn
Reply Retweet Like
Varmuuden Vuoksi May 25
Huoltovarmuuskeskus tekee varautumistyötä myös tietoyhteiskunnan digitaalisien palveluiden ja verkkojen toimivuuden varmistamiseksi. Lue lisää verkkolehtemme artikkelista:
Reply Retweet Like
Beanit 6h
"Kotimaiset palkokasvit monipuolistavat viljelykasvivalikoimaa ja tukevat ruokajärjestelmän huoltovarmuutta haastavinakin aikoina." Härkäpavulla voi olla merkittävä rooli ruokajärjestelmän haavoittuvuuksien paikkaamisessa!
Reply Retweet Like
Mikko Piippo May 24
Joskus pitää siistiä fiidiä. Blokkiin menneet tähän mennessä: - perintövero - verotus - vasemmisto - oikeisto - - - korona - - - Mitäköhän seuraavaksi? Jotain rahapelisanoja varmaan.
Reply Retweet Like
Elsi Katainen 2h
Replying to @ElsiKatainen
3. Rahat käytettävä tulevaisuuteen suuntautuviin investointeihin, kuten ja sekä vahvistamiseen, jotta kriisistä päästään vahvempina eteenpäin.
Reply Retweet Like
Maire Mäki 2h
Tarjolla tietoa maaseudun yritysten tukimuodoista tilanteessa.
Reply Retweet Like
Timo Kekäläinen 5h
Reply Retweet Like
NCSC-FI 7h
'kevät on sujunut tietoyhteiskunnan näkökulmasta hämmästyttävän hyvin. 'keskuksen mukaan varautumistyötä tulee kuitenkin tehdä ennalta. Lue, miten verkkojen toimintavarmuutta on kehitetty ja miten on ollut mukana:
Reply Retweet Like
Jarna Hartikainen 7h
Kevään ajan olen pyrkinyt sisäistämään poolitoiminnan ydinperiaatteet, jotta ne välittyvät toimina elinkeinoelämän kautta yhteiskunnan tukemiseen. Keskeistä lain varautumisvaatimusten ja markkinaehtoisen jatkuvuuden väliin jäävä yhteinen etu.
Reply Retweet Like
Hannu Kylkilahti 20h
Yhteiskunnan toimivuuden takaa kunnossa oleva .
Reply Retweet Like
Lauri Ojala 🇫🇮🇪🇺🌍 24h
Kuinka kauan etäyhteydet toimii?
Reply Retweet Like
Juha Mäkinen May 25
Professorin perusteltu näkemys | Turpeen korvaaminen ei heikennä Suomen huoltovarmuutta:
Reply Retweet Like
Laura Enbuska-Mäki May 25
Fimea: Lääkkeellistä happea ja ilmaa voi valmistaa. LSHP:n Muonion hyvinvointikeskuksessa valmistaudutaan happigeneraattorin käyttöönottoon.
Reply Retweet Like