Twitter | Search | |
Search Refresh
SP Amsterdam Jan 11
- De SP-Hulpdienst is weer open! Heeft u een probleem, maar weet u niet hoe deze op te lossen? Kom dan langs op het wekelijkse spreekuur van de SP-Hulpdienst, elke vrijdag van 14:30 tot 16:00 uur in ons SP-Actiepand, Laurierstraat 165.
Reply Retweet Like
SP Zwolle Dec 22
Vandaag waren we in . Via de hadden we een melding gekregen dat er erg veel naheffing wordt gevraagd nav . Veel te horen gekregen. Ook veel in de Wanningstraat en Gombertstraat.
Reply Retweet Like
Brandweer Abcoude Nov 18
Is je huisnummer overdag en in het donker goed zichtbaar? Niet alleen voor de Sint en zijn pieten, maar ook voor de hulpdiensten mocht er nood aan de man zijn❗️🏡💡
Reply Retweet Like
Rode Kruis-Hamme Nov 16
Het is weer gezellig druk binnen de afdeling. Terwijl Jeugd Rode Kruis-Hamme de benen losgooit met een pyamafuif maakt de zich klaar voor de Flandriencross van zondag. Gisteren was er al de bloedafname van de dienst .
Reply Retweet Like
MSweb Nov 9
MS-loket: Het MS-loket is een telefonische hulpdienst waarbij mensen met vragen over MS uit heel Nederland via één vast telefoonnummer doorverbonden worden naar instanties die bij zorg en…
Reply Retweet Like
Mens #213 Sep 21
Dit is geen grap mensen! De zit te springen om
Reply Retweet Like
Rode Kruis Tienen Sep 9
Een ploeg van onze was aanwezig op het openingsfeest van het archeologisch monument ' Drie Tumuli ' te Grimde ( Tienen )
Reply Retweet Like
OvDRail_Joost Jul 4
Reply Retweet Like
SP Woerden Jun 30
Heeft u een vraag, probleem in uw wijk, klacht over de gemeente of een Woerdense instantie? De SP heeft ook in Woerden een hulpdienst waar onze vrijwilligers klaar staan om met raad en daad te ondersteunen. Mail naar woerden@sp.nl
Reply Retweet Like
Brandweetjes May 26
Reply Retweet Like
Ken May 6
Verantwoordelijken en verantwoordelijken in spé van de laten kennis maken met de werking van en de opdrachten in en .
Reply Retweet Like
Weginspecteur Peter Apr 26
De heeft zelf hulp nodig, kan gebeuren. Ik beveilig en de berger neemt de auto van de mee. Volgens mij kent deze auto. L 55,5
Reply Retweet Like
Dierenambulance 020 Apr 2
Ook vandaag voor onze een heerlijk met zeer speciale gebakken eitjes op de borden 🍳 Al bijna 40 jaar! Steun ons en wordt donateur voor €34 per jaar, dat is nog geen €3 per maand 💚
Reply Retweet Like
RK MechelenBonheiden Mar 31
Vanavond helpt , 1 van onze vrijwilligers van de , mee verlenen in het voor het feestje. Hulp nodig? Spreek 1 van onze vrijwilligers of security aan. Want wij zijn er vandaag helemaal voor jou!
Reply Retweet Like
Joachim DE GREEF Mar 28
heeft juist het nieuws gekregen dat ik geslaagd ben voor de opleiding leiding 3. Nu behoor ik tot het kader van het Rode Kruis alsdus een instructeur.
Reply Retweet Like
RK MechelenBonheiden Mar 25
Vanmiddag helpen enkele van onze de collega's van Rode Kruis . Zo wordt vandaag ongetwijfeld een onvergetelijk feest. om sterker te staan, .
Reply Retweet Like
RK MechelenBonheiden Feb 25
Tom De Winter & v ontwikkelden samen met samenvattende poster met zoals die gebruikt wordt in in Vlaanderen. De poster wordt binnenkort verspreid!
Reply Retweet Like
Dimitri Maebe Feb 8
Dit lijkt verdomd veel op de agenda van een bij het 😂😂😂
Reply Retweet Like
Dierenambulance 020 31 Dec 17
Namens alle medewerkers en vrijwilligers van de Amsterdamse Dierenambulance wensen wij u een diervriendelijk #2018
Reply Retweet Like
Rode Kruis Tienen 15 Dec 17
Vandaag een 'special edition' van de 2-wekelijkse meeting van onze . Onze collega Denis werd, op z'n 70ste en na maar liefst 4️⃣9️⃣ jaar actief te hebben deelgenomen aan onze activiteiten, in de bloemetjes gezet . PROFICIAT Denis. Bedankt voor alles!
Reply Retweet Like