Twitter | Search | |
Search Refresh
Mirjam Jansen-Segers Oct 13
Zorg op maat voor AYA’s in de laatste levensfase. Onderzoek onder , AYA’s en hun naasten door . Zie link naar de vragenlijst 👇⁦
Reply Retweet Like
Eenvoud in Kwaliteit 13h
Ze schieten als paddenstoelen uit de grond: kleinschalige en particuliere woonvormen voor kwetsbare ouderen en mensen met dementie. zijn niet altijd blij met die trend; zij kunnen hierdoor veel meer werk op hun bord krijgen.
Reply Retweet Like
ACIBADEM IMC Oct 13
Nascholing voor huisartsen 7 okt. j.l. over Cardiovasculair Risicomanagement (CVRM) bij Acibadem IMC door dr. Mannaerts en drs. Klomps, beide Cardioloog. Op de hoogte blijven van ons scholingsaanbod? Meld u aan:
Reply Retweet Like
Lorelei3112 9h
Dan hebben wij 'geluk' dat in onze regio de verzekerden van , niet naar een ander lab moeten. Hetzelfde lab voor de hele regio/praktijk dus. Andere in andere regio's, krijgen hier wel mee te maken.
Reply Retweet Like
Eenvoud in Kwaliteit Oct 10
Belemmeringen in tussen en andere zorgverleners onderling en het steeds grotere beroep aan huisartsen om patiëntinformatie te delen met anderen vraagt aandacht.
Reply Retweet Like
HuisartsenService Oct 14
Het Hartcentrum Breda organiseert op 31 oktober een educatief voor de verwijzers van (klep)patiënten
Reply Retweet Like
Soa Aids Nederland Oct 11
-discussie onder . Hoe is -zorg geregeld voor buitenlandse studenten? Wat is ons PrEP-standpunt? Dat en meer, lees je in onze nieuwsbrief. Schrijf je in: Of lees de nieuwsbrief online: 
Reply Retweet Like
gerda van beek Oct 7
kunnen vaak uitslagen ziekenhuisonderzoek van hun patiënten niet meer inzien.
Reply Retweet Like
Petra Geerts Oct 9
zou mooi zijn als 'ons' initiatief ook door anderen ingezet kan worden. Aandacht voor de naasten, kernteam van professionals rondom de
Reply Retweet Like
Trix van der Torren 2h
Huisartsen in e.o. gaan in meerderheid akkoord met slikken of stikken contract van VGZ . @Dapperedokters kunnen hier node gemist worden.
Reply Retweet Like
Zusters@work Oct 10
Gratis vakantiehuisjes voor een succes. worden blijvertje!
Reply Retweet Like
Chantal Everaardt Oct 12
Hoi met Bruno, hebben jullie er echt goed over nagedacht..? “Ja dat denken we wel, maar chronisch tekort aan personeel..heb je daar ook oplossing voor Bruno?” Ik ben benieuwd hoe dit afloopt..
Reply Retweet Like
Pascal Selleslagh Oct 13
Meer op komst, zegt en dus ook oplossing mogelijk voor groeiend tekort, maar kanttekeningen 1 - nog aanzienlijke uitval tijdens eerste vijf jaar praktijk 2 - vestiging vaak niet in zogenaamde 'huisartsarme gebieden' door zwakke werking .
Reply Retweet Like
Mitch Schuring Oct 13
Replying to @_xDenise @kimm3atw
Jeetje, wat een ellende. Het is zo herkenbaar voor mij als psycholoog en praktijkondersteuner. worden er inmiddels ook gestrest van. Krijgen steeds minder mensen naar passende hulp, omdat ze geweigerd worden vanwege 'zogenaamde' complexiteit. Waarom ben je afgewezen?
Reply Retweet Like
Lorelei3112 Oct 11
kondigde met terugwerkende kracht per 1 juli jl., aan met . NB via ! Sindsdien, is de tsunami verder verspreid, dankzij de en 't . Uiteindelijk komt deze sh*t, via op terecht.
Reply Retweet Like
B12 tekort de vergeten ziekte 🍀 Oct 10
Met in workshopronde 1 A. Metabool: vitamine B12, het is echt zo simpel! Voor Prof. dr. Bruce Wolffenbuttel, UMCG Groningen via 30 oktober 2019
Reply Retweet Like
De Munck Michel 🇧🇪🐝🇪🇺 Oct 10
Er zou voor een kosteloze app moeten zijn om op huisbezoek ook te kunnen gebruiken. Dan is die dure extra laptop om op te gaan niet nodig. , leest u mee?
Reply Retweet Like
Lorelei3112 Oct 8
Dagelijks moeten confronteren met enorme in de ... Spijtbetuigingen zijn obsoleet, .
Reply Retweet Like
DiSofa Oct 8
Een inspirerende bijeenkomst bij vandaag! Samen met andere zorgaanbieders gingen wij in gesprek over 100% online behandeling in de GGZ. ➡️  
Reply Retweet Like
www.Apeldoorn.Media Oct 8
Reply Retweet Like