Twitter | Search | |
Search Refresh
mariette schrijver 15 Aug 17
Reply Retweet Like
Lorelei3112 6 Sep 18
Beste , tijd om toe te geven dat dit beleid gefaald heeft. Soms is 't meer dan groots & integer om (weer) v gedachten te veranderen. Toch ? 🤔 M.i. enige manier om GELOOFwaardigheid weer terug te krijgen.
Reply Retweet Like
Jeronimoss 9 Sep 18
De steun aan komt op dit moment natuurlijk wel heel goed uit. Leidt de aandacht van een beetje af...
Reply Retweet Like
Laura Bromet 🦔 8 Sep 18
Reply Retweet Like
patrickvanthaar 8 Sep 18
Als er een moment is voor de politie om actie te voeren en het werk neer te leggen, is het nu wel.
Reply Retweet Like
WijsSein 8 Sep 18
Ze mogen blijven: 16.00 uur bericht op TV.
Reply Retweet Like
Vincent vander Vlies 8 Sep 18
Reply Retweet Like
Peter R. de Vries 8 Sep 18
All that's necessary for the triump of evil, is good men do nothing. Kom op, sta op, pik het niet langer, laat je horen en betaal Mark Rutte daarmee zijn 'dividend' uit voor het onmenselijke kabinetsbeleid! Want: 'Soms moet je hard zijn...'. Precies. Nu dus!
Reply Retweet Like
Vincent G. de Vlugt 10 Sep 18
Job Cohen zijn analyse is de beste en Peter R. probeert een beetje goede sier te maken door oa de Kinderombudsvrouw te bekritiseren terwijl hij verder geen moeilijke beslissingen heeft moeten nemen in deze kwestie
Reply Retweet Like
Curly Note 10 Sep 18
: 'Je hebt de kinderen dus niet mee helpen ontsnappen. Wat heb je wel gedaan?' Peter R. de Vries: 'Nou, ik heb getwitterd.'
Reply Retweet Like
Frank Peters 9 Sep 18
Pechtold en D66 nooit gezien in de acties en discussie rond het uitzetten van de Nederlandse kinderen. Maar ze zijn als coalitiepartij nu opeens wel blij. Beetje laat en louter profileringsdrang
Reply Retweet Like
André Hatzman 🇪🇺⚽️🏀🚴 9 Sep 18
Als de bij verkiezingen zo zwaar afgerekend is (deels terecht) op VVD-beleid van Rutte, wat gaat er dan met en gebeuren?
Reply Retweet Like
willem minderhout 8 Sep 18
Ik zie dat een ‘opiniemaker’ de afschaffing van de dividendbelasting nu in de schoenen van wil schuiven. Verbluffende logica.
Reply Retweet Like
Abbie Chalgoum 8 Sep 18
D66 fucked it up en dan nog achteraf zeggen dat wij te stom zijn om te begrijpen wat D66 achter de schermen heeft gedaan voor Delete your account.
Reply Retweet Like
Robin Draastens 8 Sep 18
WEER UITZETTING!!! Krankzinnig Onvoorstelbaar Afghanistan is na Syrië het gevaarlijkste land ter wereld.
Reply Retweet Like
Hans Colijn 8 Sep 18
Je moet je als rechterlijke macht nu toch wel ontzettend in je zak gescheten voelen. Je beslist keer op keer, na toetsing aan de wet, dat terug moeten naar Armenië. Kom je er aan het eind van de rit achter dat ze tóch mogen blijven....
Reply Retweet Like
Dear Rosemary 8 Sep 18
En .. Gaat de regering het nu onmogelijk maken dat er weer iemand is die de procedure bijna 10 jaar weet te rekken? Blij voor de kinderen, zij zijn de dupe van dit soort "spelletjes". Verander je niks, komen er binnenkort weer andere in het nieuws.
Reply Retweet Like
Sebastian 8 Sep 18
Enige juiste beslissing dat in Nederland mogen blijven! Hier horen ze thuis. Volgende stap is hun moeder zsm terug halen! aan het werk!
Reply Retweet Like
Peter Albers 8 Sep 18
En opeens vallen al onze gekozen volksvertegenwoordigers over elkaar heen dat ze zo blij zijn voor . Wat een schijnvertoning! Heb dan eerder de ballen om een statement te maken!
Reply Retweet Like
Lorelei3112 8 Sep 18
Tsja. Deze mening kan je wel verwachten van deze meneer, podium gegeven via . Soms zegevieren rechten boven Rechten, ook gezien 't feit dat er niet aan de zorgvuldigheidseisen in Armenië voldaan konden worden.
Reply Retweet Like