Twitter | Search | |
Search Refresh
Helsingin kaupunki 20h
Kaupunginvaltuusto kokoontui viimeisen kerran tänä vuonna ja jää joululomalle. Vuoden 2019 aikana valtuusto kokousti yhteensä 21 kertaa. Käsiteltäviä asioita oli vuoden aikana yhteensä 372 ja äänestyksiä yli 100. Valtuuston seuraava kokous pidetään 15.1.2020 klo 18.
Reply Retweet Like
Mia Nygård 20h
21 oppositiopuolueiden valtuutettua lähetti juuri sisäministeri Ohisalolle ja apulaispormestari Vesikansalle tietopyynnön, miten sisäministeriö ja Helsingin kaupungin sote-virasto ovat varautuneet vastaanottamaan al-Holin leiriltä tulevia. Kiitos
Reply Retweet Like
Helsingin kaupunki 21h
Joululoma lähestyy ja valtuustokin kokoustaa viimeisen kerran tänä vuonna tänään klo 16 alkaen. Kokouksessa käsitellään mm. Kalasatamaan rakennettavan päiväkodin ja Käpylän peruskouluremontin hankesuunnitelmia. Kokousta voi seurata suorana
Reply Retweet Like
Kaisa Hernberg 21h
Helsingin vihreän valtuustoryhmän uusi puheenjohtaja on upea ! Parhainta onnea tärkeään, hauskaan ja mielenkiintoiseen tehtävään. Mainio ryhmä on hyvissä käsissä! 💚
Reply Retweet Like
Ville Jalovaara 18h
Viimeisen kokouksen jälkeen valtuuston jouluillallisella. Kuulemme perinteiden mukaan jälleen tilastot siitä, kuka on käyttänyt eniten puheenvuoroja jne. 🎄
Reply Retweet Like
Leo Stranius 16h
Mikä kunnia! Helsingin kaupunginvaltuuston pikkujoulussa valtuuston puheenjohtaja nimesi minut vuoden positiivisimmaksi valtuutetuksi :) Kiitos tästä! Lupaan jatkaa valitulla tiellä.
Reply Retweet Like
Mia Nygård 20h
Malmin lentoaseman lentotoiminnan jatko on turvattava eduskunnan lausuman mukaisesti.
Reply Retweet Like
Vihreät nuoret 20h
Vihreiden nuorten pitkäaikainen aktiivi ja yksi Maksuton ehkäisy-kampanja alullepanijoista on valittu Helsingin vihreän valtuustoryhmän puheenjohtajaksi! Paljon onnea upea Reetta!
Reply Retweet Like
Malmigate Dec 11
artikkeli Malmin lentoaseman tilanteesta 11.12.2019 Helsingin kaupunginvaltuusto kokoontuu tänään keskiviikkona viimeisen kerran tänä vuonna.
Reply Retweet Like
Avoin Puolue 19h
Replying to @AmosAhola
Katso video Avoimen valtuustoryhmän kokouksesta🙂 Mietittiin mm. miten helpottaa saamaan 1. työpaikka Helsingistä, kun ei osaa vielä suomea. (Lib) kertoi, miten keskustan läpi kulkeva rekkaralli voitaisiin ratkaista.
Reply Retweet Like
Helsingin kaupunki 20h
Valtuusto hyväksyi Käpylän peruskoulun Väinölä-rakennuksen hankesuunnitelman. Rakennuksen enimmäislaajuus on 5 273 brm² ja rakentamiskustannusten enimmäishinta 18,4 miljoonaa. Remontin on tarkoitus alkaa tammikuussa 2021 ja valmistua kesällä 2022.
Reply Retweet Like
Anna Vuorjoki 21h
Kysyin valtuuston kokouksessa, miten toimeentulotukiasiakkaiden kohtaamiseen sosiaalityössä pystytään järjestämään riittävästi aikaa. vahvisti, että tavoite on tärkeä ja sen eteen on tehty töitä.
Reply Retweet Like
Avoin Puolue 22h
Valtuustoryhmälive Helsingin kaupungintalolta nyt. + Tonttien hinnoittelun läpinäkyvyys + Jätkäsaaren rekat sillalle? + Ulkomaisten investointien houkuttelu + Perusopetuksen alueellinen tasa-arvoisuus
Reply Retweet Like
Anna Vuorjoki 20h
Hyvä uutinen omaishoitajien palveluille! Valtuusto hyväksyi ponsiesitykseni, että selvitetään mahdollisuutta toteuttaa kattavammin tarkastuslautakunnan vaatimuksia omaishoitoa tukevien palveluiden kehittämiseksi.
Reply Retweet Like
Riia Järvenpää Dec 10
Tänään klo 4 Helsingin kaupunginvaltuuston vuoden viimeinen kokous. Agendalla mm. Jätkäsaaren liikenteen sujuvoittaminen, eli suomeksi Ruoholahden ramppi sekä ulkomaisten osaajien houkuttelu. klo 3, kunhan Petruksen lento laskeutuukin ajoissa.
Reply Retweet Like
Leo Stranius 19h
Tein kaupunginvaltuustossa aloitteen, että kaupunki ryhtyy valmistelemaan ilmastohätätilajulistusta samaan tapaan kuin Euroopan parlamentissa tehtiin marraskuussa. Ohessa aloite:
Reply Retweet Like
Mia Nygård Dec 4
Kyllä liikuntaa lisäävä kuplahalli on parempi vaihtoehto koulun viereen, kuin lumenkaatopaikka. Miksi edes ajaa suunnitelmaa lumenkaatopaikasta Ruukinlahteen ?
Reply Retweet Like
Joona Haavisto Dec 8
Tämä artikkeli on hieman klikkiotsikko, ja siinä mielessä harmillinen. Suurin osa saa sen koulun kuin saisi muutenkin. Nykyiset rajat aika vanhentuneita. Käytännössä muutos toisi joustoja koulupuolella ja varmistaa päiväkodin läheltä.
Reply Retweet Like
Malmi Airport Dec 10
Helsingin kaupunginvaltuutetuille: Malmin lentoaseman lentotoiminnan jatko turvattava lausuman mukaisesti
Reply Retweet Like
Eveliina Heinäluoma Dec 4
Vaalien jälkeen soten markkinamalli päätettiin hylätä. Miksi Helsingissä päätettäisiin nyt siirtää terveydenhoitoa voittoa tavoitteleville yrityksille, kun hallitus on ilmoittanut vahvistavansa julkista terveydenhoitoa?
Reply Retweet Like