Twitter | Search | |
Search Refresh
Huizenvoorelkaar Oct 24
Op zoek naar een leuke vrijwilligersjob?
Reply Retweet Like
Huizenvoorelkaar Nov 14
Helpen maakt Happy! Zit er iets leuks voor je bij?
Reply Retweet Like
Huizenvoorelkaar Oct 17
Ook deze week weer wat vacatures in het zonnetje! Help Vincent met de computer, ga lekker koken, zing mee uit volle borst of ga aan de slag met de ICT. Voor ieder wat wils!
Reply Retweet Like
Huizenvoorelkaar Nov 1
De start van een nieuwe maand! Misschien ook de start van leuk, nieuw vrijwilligerswerk?
Reply Retweet Like
Zwijndrecht Voor Elkaar Nov 14
Deze mensen steunen de ATOS Winter3Daagse al. Helpt u ook een handje? Zo gaat u met een extra goed gevoel de kerst in toch🎄?! Klik op de link voor meer info: of kijk direct op de site van
Reply Retweet Like
Zwijndrecht Voor Elkaar Jul 30
Heb je hulp nodig? Of ken je iemand die wel wat hulp kan gebruiken? Op ZwijndrechtVoorElkaar bieden verschillende vrijwilligers een helpende hand. Bekijk snel het aanbod en wie weet zit jouw helpende hand ertussen!
Reply Retweet Like
VC Huizen Mar 16
Vandaag op de 2de NLdoet dag, zijn wij geopend van 11:00 tot 14:00. Wil je meer weten over vrijwilligerswerk of hoe je volgend jaar kan meedoen aan NLdoet? Kom gerust langs, de deur staat open!
Reply Retweet Like
Zaankantervoorelkaar Sep 24
Op de avond van 24 september nam de harde kern van het ZZBO Zaandam (Zaanse Zieken en Bejaarden Omroep) het blik van Zaanse waardering in ontvangst namens elkaar en de Gemeente Zaanstad. uit de hand van wijkmanager Nina Schreefel.
Reply Retweet Like
Sander Bauer Mar 28
Vrijwilligerswerk op professioneel niveau. Leuk in Amstelveen
Reply Retweet Like
Zwijndrecht Voor Elkaar Aug 21
Kan jouw organisatie wat extra handen gebruiken in september? Klik dan op de volgende link en zet jouw hulpvraag op onze doing-good-kalender:
Reply Retweet Like
Zwijndrecht Voor Elkaar Sep 17
Gewoon, omdat dit filmpje laat zien wat vrijwilligerswerk met je doet💪🤲. Helpen maakt je echt happy😃!
Reply Retweet Like
Zaankantervoorelkaar Sep 18
Reply Retweet Like
HetGooiNieuws Feb 18
RT VCHuizen: Fijne voorjaarsvakantie! Hopelijk kan je lekker genieten van de zonnestralen. Zoek je nog wat om te doen in je vakantie? kom langs de Vrijwilligerscentrale of kijk op voor vrijwilligerswerk!
Reply Retweet Like
Vitis Welzijn Sep 30
Vrijwilligers(werk) onder druk...! Een actueel thema; de grens tussen betaald werk en vrijwilligerswerk vervaagt wat. Vandaag hebben zo'n 100 bestuurders uit Westland het er over. vanaf 17.00 uur: College Tour!
Reply Retweet Like
VC Huizen Mar 18
Aanstaande donderdag van 19:30 tot 22:00 is de workshop “Gelukkig Wonen, Gelukkig Leven” van Mark Teeuwissen. Tijdens deze interactieve workshop ontdek je wat woongeluk voor iemand kan betekenen. Opgeven kan nog via thuishulp@vchuizen.nl of 035 – 5267553
Reply Retweet Like
HetGooiNieuws Mar 16
RT VCHuizen: Schilderen, onkruid verwijderen, plantenbakken beplanten. Wat een inzet op de 2de dag van NLdoet! Vrijwilligers, wat een toppers zijn jullie. Tot volgend jaar op NLdoet 2020 💪
Reply Retweet Like
Zaankantervoorelkaar Sep 6
Wij zeggen meld ze allemaal aan, al die pareltjes die deze stad niet alleen maken tot wat ze is maar haar ook elke keer nog meer glans geven. klik op het aanmeldformulier.
Reply Retweet Like