Twitter | Search | |
Search Refresh
Mika Laiti | Ásllat-Mihku Ilmára Mika 13h
Reply Retweet Like
Marga CC. #FemXarxa May 31
Reply Retweet Like
Kari Raade May 27
Finland needs to offer EU support of 7,5 bn EUR + 11.25 BN EUR = 18,76 bn EUR AND around 20 bn EUR already forecast for domestic use. Debt now 107 bn EUR, addition of 38,76 bn EUR. This amount new debt needs a referendum!
Reply Retweet Like
Kati Martinson Jun 1
järjestää pakoja Turkkiin. Varmaankin humanitaarisista syistä? Sehän on luontevaa, että radikaaleimmat palaavat Suomeenkin ensimmäisinä? Mutta tekeekin vaan .
Reply Retweet Like
Ipan kioski May 27
Here in Finland there was only 0.2 % difference between the biggest party, and the right wing or left wing government. I think of that quite often.
Reply Retweet Like
Markku Partinen 12h
Kirurgisten maskien käyttö suojaa rajatuissa ympäristöissä myös käyttäjää. Toivottavasti huomio tämän menetelmällisesti erinomaisesti tehdyn tutkimuksen maskien käytöstä.
Reply Retweet Like
Rauno Varis Human Rade May 30
Medical lab tech Katie Corley coughed on 2 petri dishes,1 while wearing a , and 1 without a mask. (From her public FB post.) 😷myös lapsille Sanna Marin
Reply Retweet Like
Hannu Mähönen May 30
Mainio opas taloyhtiön uusille hallitusjäsenille, arvioi ⁦
Reply Retweet Like
Mervi Uusitalo-Heikkinen 6h
Lastensuojeluilmoitukset nousussa jen avauduttua. Ei yllätä. Nämä 11 pv koulussa olivat tärkeitä sekä oppimisen että perheiden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta. Hienoa, että uskalsi ottaa rohkean askeleen ja lähiopetukseen palattiin vielä ennen lomia!
Reply Retweet Like
Markku Läärä Jun 1
Juuri @YleNyhter Tv Nytt Antti Kuronen kertoi, että Alholin leiriltä on mahdotonta päästä Turkkiin ilman salakuljettajille maksettavaa rahaa.Maksoiko /Pekka Haavisto/ terroristien matkasta salakuljettajille vai kaivoivatko naiset Visan esiin?Kuka maksoi?
Reply Retweet Like
Rauni Rantasalo 10h
Replying to @AnuVehvilainen
Samaa mieltä vahvasti, erik.sauraanhoidon sair.hoitajana pelkään valtavasti tätä intoa ja vapaudesta humaltumista, mikä rajoitusten vähentäm. on nyt näyttänyt tulleen.. Onko se niin vaikeaa suosittaa maskien käyttöä, erit. missä paljon ihmisiä kokoontuu
Reply Retweet Like
Kai Tarkiainen Jun 1
Aika hiljaista on suunnalla, vaikka 22.4. kesäkuun alkuun luvattu linjaus suurtapahtumista pitää montaa tapahtumajärjestäjää tulisilla hiilillä. Kuinka pitkä on hallituksen "kesäkuun alku" - huhut kertovat 15.6.
Reply Retweet Like
Minna Helle 25m
Työmarkkinoiden korona-paketin (mm. nopeutettu lomautus) jatko vuoden loppuun sai poliittisen sinetin. Erinomainen tieto. Ilahduttavaa myös, että työllisyystavoite yhä mukana, vieläpä ”nostaen kunnianhimon tasoa”. Sitten seuraavaksi niitä keinoja!
Reply Retweet Like

Related searches

#ykkönen · #työelämä · vihreät · alkoholi · #tulva
Timo Heinonen 2h
Kuuluuko tällaiset todella maksaa Suomen valtion? Katri ´n valmennuksista lähes 50000 euron lasku ministeriöille. Ministeriä on valmennettu mm. puheen pitämiseen ja esiintymiseen. Eikö nämä kuuluisi maksaa ihan itse?
Reply Retweet Like
Elina Seppälä 24h
Reply Retweet Like
Mat Wayne 6h
Aikuisella miehellä ole aikaa lukea mitään 14 twiitin kiukkulätinää. Sitä varten on vaimo. Ois laittanu viis ranskalaista viivaa ja kaikki ois tajunnu.
Reply Retweet Like
Timo Heinonen 2h
Replying to @ER_Korhola @keskusta
Siis jokainen puolue käyttäkööt rahansa ihan miten itse haluaa, mutta tätä ei voi hyväksyä, että laskuttaa omat henkilökohtaiset koulutuksensa valtiolta.
Reply Retweet Like
Mat Wayne 11h
Sulle, mulle, sulle, mulle.. miljardi sinne tai tänne. Ei niistä jaksa nyt pitää lukua. Taskurahoja.
Reply Retweet Like
Mikko Taavitsainen May 26
laittoi ravintolat kiinni ja lupasi auttaa ravintolayrittäjiä ahdingossa kaikin mahdollisin keinoin. Tässä on tulos. Nykyhallitus on täysi vitsi!
Reply Retweet Like
Anna Ranki 10h
kokoontuu neuvottelemaan LTA:sta. Suomen hyvinvointi on aina riippunut viennin menestyksestä. Tämä pätee myös koronakriisistä toipumisessa. Teknologiateollisuuden jäsenkyselyjen mukaan koronan aiheuttama talouskriisi syvenee vientiyrityksissä voimakkaasti 3:lla Q:lla.
Reply Retweet Like