Twitter | Search | |
Search Refresh
Sergio Nasarre-Aznar Aug 6
Primera reunión presencial desde marzo en un entorno inigualable. Hemos repasado los 50 puntos del orden del día, con mucho trabajo hecho y con ilusión para el futuro.
Reply Retweet Like
Arrels Fundació Aug 4
"Les persones que viuen al carrer han baixat el llistó de l’exigència a mínims: dutxar-se, roba i alimentació. Ja no tenen l'allotjament a la llista de coses importants." 🏠
Reply Retweet Like
La Dinamo Fundació Aug 4
Un altre és possible! +estable +assequible +participatiu +sostenible +social i solidari Reapropiem-nos del territori a través de l' en cessió d'ús!
Reply Retweet Like
La Dinamo Fundació Aug 6
Destinar els territoris a la gent i no a la financiarització global: autoorganitzem-nos i canviem aquesta realitat a través d'altres models de propietat col·lectiva com el d'usuàries d'!
Reply Retweet Like
Eva Baró Ramos🎗💜 Aug 5
Quina frivolitat qualificar la defensa del a l' com "una mena d'obsessió" (quan d'aquest dret en depenen la vida d milers d persones) i obviar q han regentat la cartera d' durant dècades a CAT. ⬇️ Segueixen amb les tesis i els interessos de sempre.
Reply Retweet Like
Arrels Fundació Aug 7
Quan una persona sense llar comença a viure en un pot començar a pensar en fer tràmits per tenir la documentació, anar al metge o demanar un ajut social. Amb la , els requisitis i procediments han canviat i els temps es fan més lents.
Reply Retweet Like
La Dinamo Fundació Aug 3
No permetrem que es tracti l' com si fos un producte de compra i venda que beneficia a uns pocs: estenem l' arreu del territori!
Reply Retweet Like
Ajuntament St. Martí de Tous Aug 7
⭕ En el marc del programa de rehabilitació d’habitatges buits del nucli antic, l’Ajuntament ha fet entrega a Laura Ochoa del pis del carrer Prats destinat a joves. Esperem que el gaudeixi!
Reply Retweet Like
Miquel Mateu Aug 5
Replying to @evabaror
2. La diferència entre el dret a l' i el dret a la propietat és que el primer és universal i el segon individual, per lo tant en cas de conflicte la llei ha d'afavorir el primer.
Reply Retweet Like
CIDO Aug 5
🏠 Noves adreçades al foment del i l' assequible per a l'any 2020 del ⬇️ Consulta la ℹ️
Reply Retweet Like
Arrels Fundació Aug 4
La crisi per la ha reforçat la necessitat del model i de la necessitat de polítiques que apostin per l' permanent i segur. Voleu saber-ne més?
Reply Retweet Like
Juan Manuel Navarro Reina 🔻 Aug 7
# Covid_19 !ambient sense prioritats és impossible que Catalunya tingui garanties de futur amb respecte als serveis públics i drets socials
Reply Retweet Like
FiBS - Fundació Família i Benestar Social Aug 5
🧱Continuem amb les obres🔨 de Llars d'acompanyament al per a persones en situació de fragilitat i exclusió social👨‍👩‍👧‍👦. Seguim treballant per facilitar una Llar a persones i famílies que ho necessiten✅.
Reply Retweet Like
Marc guasch Aug 7
📻Les compravendes d' cauen xifres de 2014. La por als rebrots de i a la crisi obliga a renunciar a la compra i a conformar-se amb el lloguer. Els propietaris han de baixar expectatives per la manca de demanda solvent |
Reply Retweet Like
CAMBRA PROPIETAT URBANA SABADELL I COMARCA 🌈 Aug 5
📣📣📣INFORMACIÓ📣📣📣 El ha establert una nova normativa que ha de servir per regular el lloguer d'habitatges per habitacions per un termini determinat no superior als 31 dies que faran que siguin reglamentats com a turístics.
Reply Retweet Like
Organ Gestió Immobiliària Aug 7
Els pisos d'obra nova de Volpelleres tenen molta llum natural ☀️, a més, es destaca per la gran eficiència energètica. Gaudir d'aquests pisos és molt fàcil 😉, truca'ns al 935 441 655. T'encantaran 😍!
Reply Retweet Like
INCASÒL Aug 4
Llar Unió Catalonia comença les obres de 91 habitatges protegits a Sant Adrià de . La cooperativa va comprar els terrenys de Via Trajana a l'
Reply Retweet Like
Indicador d'economia Aug 7
➡️ La compravenda d'habitatges es desploma a Tarragona amb una caiguda del 43% el mes de juny.
Reply Retweet Like
Mònica Oliveres 🎗🌈 16h
L’Estat i la Generalitat han d’entrar a fons en el greu problema de l’ Promoure la recuperació Intervenir per regular el i construïr habitatge públic el que costa la vida
Reply Retweet Like
Oriol Lladó Aug 2
La crisi de l' té cara de dona i la pandèmia amenaça de portar de nou al límit els problemes per accedir a un lloc on viure. Els desnonaments 'no s'han confinat'. Reportatge d' al .
Reply Retweet Like