Twitter | Search | |
Search Refresh
Guàrdia Urbana Barcelona Apr 2
Localitzem a la , amb motiu d'un control de transports, un camió estranger que portava ocults en diversos paquets embolicats amb cinta un total de 267.450 €. Instruïm acta per una presumpta infracció administrativa per blanqueig de capitals.
Reply Retweet Like
Guàrdia Urbana Barcelona Mar 12
Volem donar l'enhorabona al nostre company Manel García Vallejo, de la , pel merescut premi a la implicació personal 2019 concedit per l'organització de la Zurich . Moltes felicitats! Via
Reply Retweet Like
Guàrdia Urbana Barcelona Feb 15
Motorista: "Pensa que en moto tu ets el xassís". Cal conduir amb marge per anticipar-te als imprevistos i adaptar la velocitat a les condicions de la via.
Reply Retweet Like
Esbergínia·. Jan 29
Replying to @barcelona_GUB
bonica imatge i missatge, potser podríeu trobar imatges reals igual d'adients per tuits sobre conductors que assetgen, piten, acceleren, avancen arran de gent que va amb bicicleta, a Barcelona són fàcils de trobar
Reply Retweet Like
Guàrdia Urbana Barcelona Nov 6
Conduir una furgoneta o camió no és igual que conduir un turisme. Cal lligar totes les mercaderies de forma correcta, un objecte sense lligar, per inofensiu que sembli es pot convertir en un projectil a conseqüència de la inèrcia.
Reply Retweet Like
Guàrdia Urbana Barcelona Sep 21
Agentes de comprueban la documentación obligatoria y especifica para los vehículos destinados al transporte escolar y de menores. Los vehículos destinados al transporte escolar deben ir correctamente señalizados en la parte anterior y posterior del vehículo.
Reply Retweet Like
Guàrdia Urbana Barcelona Sep 19
En les inspeccions de transport escolar comprovem d'un en un l'estat dels cinturons de seguretat.
Reply Retweet Like
Sergio DLP Jun 22
Replying to @barcelona_GUB
Malauradament l'objectiu no podrà ésser una realitat arrel de l'accident d'una de durant el cap de setmana del en el que aparentment el conductor es va adormir al volant.
Reply Retweet Like