Twitter | Search | |
Search Refresh
Guàrdia Urbana Barcelona 22h
Replying to @mossos
La col·laboració de en la investigació va esdevenir cabdal per comprovar que els detinguts tenien la llum punxada de l'escomesa de la comunitat i que la droga estava destinada a la seva distribució pel barri.
Reply Retweet Like
Guàrdia Urbana Barcelona 23h
Gràcies a la trucada d'un veí, i en col·laboració amb i , localitzem una plantació de marihuana en un local d'. Hi ha dues persones detingudes com a presumptes autores d'un delicte contra la salut pública i de defraudació de fluid elèctric.
Reply Retweet Like
Guàrdia Urbana Barcelona Sep 17
Detenim al barri del una persona, per un presumpte delicte contra la salut pública, que conduïa una moto sense carnet i transportava haixix, cocaïna i més de 800 euros en efectiu.
Reply Retweet Like
Guàrdia Urbana Barcelona Sep 7
Ajudem a retornar al bosc un porcell que havia quedat enganxat en una tanca de plàstic al barri de la del districte d'. Saps que cal fer si et trobes un animal ferit, perdut o abandonat a la via pública? 👉
Reply Retweet Like
Guàrdia Urbana Barcelona Sep 6
Arrenca la , una de les més multitudinàries del districte d' . 🎉🎉🎉 L'Equip de Policia Comunitària ha visitat els comerços del barri per informar de la prohibició de vendre begudes alcohòliques a partir de les 23 hores i de vendre'ls a menors.
Reply Retweet Like
Guàrdia Urbana Barcelona Sep 4
Detenim 6 persones que es dedicaven al robatori amb força en domicilis i també a realitzar petits furts 👇
Reply Retweet Like
Guàrdia Urbana Barcelona Jul 30
Localitzem al barri d' una gossa extraviada sense microxip i la traslladem al Centre d'Acollida d'Animals de Companyia de Barcelona (), perquè se n'ocupin del seu benestar fins que es retrobi amb la seva família o pugui ser adoptada.
Reply Retweet Like
Guàrdia Urbana Barcelona Jul 25
Comissem dues armes prohibides, una d'elles tipus targeta, i estupefaents en un control preventiu de seguretat dut a terme a .
Reply Retweet Like
Guàrdia Urbana Barcelona Jul 23
La matinada de dissabte vam detenir un jove al barri de la que es va saltar un control policial i conduïa una moto robada.
Reply Retweet Like
Guàrdia Urbana Barcelona Jul 12
Gràcies a la col·laboració d'un ciutadà, que va alertar una patrulla del barri d', enxampem 'in fraganti' i detenim un jove quan intentava robar-li la motxilla a una veïna.
Reply Retweet Like
Guàrdia Urbana Barcelona Jul 3
Gràcies a la col·laboració veïnal localitzem una motocicleta amb símptomes de robatori. El propietari, que desconeixia la seva localització, ha pogut recuperar-la després de formalitzar la corresponent denuncia.
Reply Retweet Like
Guàrdia Urbana Barcelona Jul 2
Arran d'unes molèsties veïnals localitzem en un domicili del un gos en unes condicions sanitàries molt deficients, sense documentació ni microxip. Per preservar el benestar de l'animal el traslladem al per tal de donar-li protecció.
Reply Retweet Like
Guàrdia Urbana Barcelona Jun 27
Reforcem el control preventiu al Turó de la Rovira, zona Antiaeris. La concentració de visites i la detecció de conductes incíviques per part d'alguns usuaris ha fet necessari reforçar amb una patrulla de Guàrdia Urbana el dispositiu de control en aquest espai.
Reply Retweet Like
Guàrdia Urbana Barcelona Jun 20
Una veïna d' recupera la cartera amb documentació i fotografies, que havia perdut fent la compra, gràcies a les comerciants del La col·laboració amb el comerç de proximitat dels diferents barris de la ciutat és cabdal per aconseguir barris més tranquils.
Reply Retweet Like
Guàrdia Urbana Barcelona Jun 20
Aquesta setmana intensifiquem els controls d'alcoholèmia i drogues a qualsevol hora del dia com a mesura preventiva abans de la festa de Foto: control preventiu
Reply Retweet Like
Guàrdia Urbana Barcelona Jun 12
Protegim un vehicle avariat a la Ronda de Dalt entre les sortides 6 i 5 () a l'espera de la grua. Molta precaució!🚧 Els nous vehicles híbrids ens permeten informar els conductors i conductores de les incidències de forma visual.
Reply Retweet Like
Guàrdia Urbana Barcelona May 23
Recuperem dues motos denunciades de robatori al barri de . Saps què cal fer quan ets víctima d'un delicte? 👇
Reply Retweet Like
Guàrdia Urbana Barcelona Apr 9
Intervenim en amb la propietària d'aquest cadell per no complir amb el compromís de tinença responsable d'animals de companyia.
Reply Retweet Like
Guàrdia Urbana Barcelona Feb 28
Torna a nevar a zona alta de ciutat. Només queda tallada la Ctra. d'Horta a Cerdanyola fora de Barcelona.  Resta ciutat cap problema de mobilitat. Foto:
Reply Retweet Like
Guàrdia Urbana Barcelona Jan 20
Fem controls de amb per garantir una tranquil·la i segura. Perdoneu les molèsties.
Reply Retweet Like