Twitter | Search | |
Search Refresh
Bart Thate 11h
Administering/prescribing poison is a torture act.
Reply Retweet Like
Bart Thate 11h
The king knows his medicine are poison.
Reply Retweet Like
It's me Oct 11
State of mind. Award winning filmmaker and journalist Chin'ono follows the work of leading African psychiatrist . Highlights story of how Zimbabweans address mental illness in their communities. !
Reply Retweet Like
Maria AH Honings Oct 8
men’s brains being wired for systemising and women’s for empathising. risk; misdiagnosing or underdiagnosing autistic women, and also of fuelling the idea that people with autism have no cognitive empathy
Reply Retweet Like
Niek Gort Oct 9
Replying to @globalistaa
F×ck the fixing Rutte? Okay
Reply Retweet Like
Louis de Mast 1h
Hele dag op pad om te knokken voor betere en . Eerst Tweede Kamer Den Haag, daarna Utrecht met deze angels. Yoghurt Barn en knuffel hulphond Sas als kers op de taart.
Reply Retweet Like
Dexter Oct 11
De is failliet en de patiënt de dupe ..... Ik ben in november 2018 op de wachtlijst gezet voor bij trtc. Kan hopelijk in februari 2020 terecht. De wachttijden in de regio Utrecht, vermeld in weken. Dit overleef je toch niet als patiënt?
Reply Retweet Like
Maria AH Honings 2h
het zogenaamde 'ontbrekende stofje in het brein'. Deze alom verkondigde ggz hypothese bleek een fabeltje. 'Dat het onzin is, kan iedereen wel snappen...' Toch de geheimzinnigheid omtrent medicinale fabels, blijft voortduren
Reply Retweet Like
Rebel with a cause Oct 13
Willen verbeteren maar niks van wat er mis ging willen horen is vooral een probleem Bij de Mooie praatjes en veel gaten waar mensen doorheen vallen en geen oog voor is
Reply Retweet Like
B12^Anne van Dijk Oct 10
Dat ook voor mentale problemen kan zorgen, ben ik het bewijs van. Zwaar met , diagnose na diagnose in de . En wat bleek? Heel diep B12-tekort. Binnen 3 weken na aanvang depressie en suïcidaliteit weg.
Reply Retweet Like
All kinds of everything 13h
Replying to @Allkindsofever1
Wie gaat die verstrekken (de en leveren nu al niets)? Trauma ouders vaak oorzaak van gedragsproblemen kinderen
Reply Retweet Like
Zonnig1967 10h
Mijn leidinggevende gaat met pensioen. Na 37 jaar (!) dienst hij een instelling mag haar afscheid € 200.- kosten. Echt! Heus! . Zeker als je weet wat er aan jaarsalaris aan het wordt betaald. Beetje bestuur gaat zich nu schamen en legt wat bij,toch?
Reply Retweet Like
Hoofdopleider Oct 9
Zit bij ons gewoon in de opleiding -VS
Reply Retweet Like
All kinds of everything 11h
Maar dit 👇 ligt echt niet aan jullie (mensen), hè?
Reply Retweet Like
Anouk Briefjes Oct 11
Niet alleen bij de jeugd, volwassen hebben dezelfde problemen bij Kinderartsen en psychiaters willen andere jeugd-ggz: 'Kinderen staan in de kou' | NOS
Reply Retweet Like
Cor v.Meijel Oct 11
Reply Retweet Like
Zorgverzekeraars Nederland 8h
Verzekerden die intensieve geestelijke gezondheidszorg nodig hebben, kunnen vanaf 2021 terecht in de . doet in gesprek met cliëntenvertegenwoordigers een concrete toezegging: “We gaan cliëntenraden optimaal betrekken bij het maken van regionale plannen.”
Reply Retweet Like
Bianca♻️ 🚵‍♀️😎 Oct 13
Onderstaande tweet is alles behalve handig uitgedrukt, het raadslid heeft echter wel een punt: Er is een aanzienlijke groep jongeren met een zonder uitkering, passende zorg (o.a. ), etc. die tussen wal en schip vallen 🤔 Deze groep heeft ook behoefte aan erkening!
Reply Retweet Like
Koen Venekamp Oct 8
'Er wordt nu 3 keer zoveel uitgegeven aan de als in de jaren ‘70, de bevolkingsgroei en de inflatie meegerekend. Het heeft de ellende nauwelijks verminderd. Van grote bezuinigingen is geen sprake. Wel maken steeds meer mensen er aanspraak op’.
Reply Retweet Like
It's me 15h
Ach, gut. Decennialang werken ze mee aan het systeem en dan nu.......pfffff.....
Reply Retweet Like