Twitter | Search | |
Search Refresh
Fidelia Carlise 3 Dec 18
Reply Retweet Like
RunningMan 26 Feb 18
Please viral this kind of story to motivate others, not or 🙄🙄🙄
Reply Retweet Like
Jessica Lin Nov 15
Reply Retweet Like
afyfiey 20 Feb 18
Kau tau apa tu rezeki kat tangan tuhan ? Bila boyfriend kau rakam video kau x dapat cendol dan post kat sosial media . Then sekarang kau diundang pihak astro ke rancangan dorang .
Reply Retweet Like
кα∂ιя_вgσ 4 Apr 16
Reply Retweet Like
Ad 20 Feb 18
Reply Retweet Like
A D I 8 Jan 14
Eh tiba2 teringat kat budak perempuan kat cendol icity haha
Reply Retweet Like
شفرول رويحايزام 19 Feb 18
Reply Retweet Like
« BaH@gIaMu » 22 Feb 18
Untung sape2 niaga air cendol, name cendol naik menusuk zuuuuuuummmmmmm nombor 1 carta hit malaysia..
Reply Retweet Like
Cendol Power Shah Alam 29 Nov 18
Reply Retweet Like
Slaium Vox 24 Feb 18
Parodi ni makin menjadi2 plak. Kalau xsuka tu, rasa mau mengutuk tu.. cukup la main acah2 dgn kwn. Xperlu laaa record2 khas tuk post dkt ig. Kau pun sama annoying. 😑
Reply Retweet Like
AZRINIMAYZA (anjeli) 26 Feb 18
Hhahahahaha saja cuba cuba 😂😂
Reply Retweet Like
Ismaniza 21 Feb 18
Raso nk cepuukk jah
Reply Retweet Like
HANAHRAF 23 Feb 18
Kejadah apanya aku tetiba terjebak tengok video ni? YA ALLAH MIXED FEELING TERUS AKU RASA. Geli, mau ketawa, murung pun ada. Lawak ehh!!! 😂😂😂😂
Reply Retweet Like
CANNABEAT 22 Feb 18
Sejak viral , ramai kenalan lama dia yang cuba buka aib dan kisah lama, lantak dia lah die manja ka apa ka mungkin die dah berubah
Reply Retweet Like
Iylia Aisyah 23 Feb 18
sampai bila nak buat video cringed 🤦🏻‍♀️
Reply Retweet Like
Jessica Lin Nov 11
Reply Retweet Like
kolumpo 15 Feb 19
Reply Retweet Like
Eli Syafiqah 4 Feb 19
Reply Retweet Like
Cendol Power Shah Alam 13 Dec 18
Assalamualaikum Gerai cendol kami buka di Masjid Seksyen 7, Shah Alam Tutup jam 3.30 ptg. Terima kasih
Reply Retweet Like