Twitter | Search | |
Search Refresh
Ena Juhl Apr 14
FISKEN skal på Folkemøde og har en debat i Civiltinget. Men vi vil også gerne samtale/debattere med andre NGO’ere. Skal vi lave en aftale ??
Reply Retweet Like
Analog Oct 15
Analog is build on amazing individuals who strive to bring you amazing coffee! We hope that you will welcome all the new batistas, but also that you will show some love for those who have had your back for years!
Reply Retweet Like
Sapientienta Jan 26
Reply Retweet Like
Sapientienta Jan 27
Replying to @benjamin86dk
Reply Retweet Like
Center for frivilligt socialt arbejde Apr 10
Byg bro mellem ledige og frivilligt arbejde for at investere i mental sundhed. Anbefaling fra Regeringens Stresspanel ligger fint i tråd med gode erfaringer med at skabe livskvalitet for udsatte gn
Reply Retweet Like
kifukbh Apr 13
Så er der dømt påskeferie🐥! Holdene og sekretariatet er tilbage d. 23. april. Husk at alle udendørshold begynder efter påske.
Reply Retweet Like
At Danse Med Livet Apr 13
Så er vores drivhus opsat og klar til kolonihave sæsonen 🤗
Reply Retweet Like
Jonas Jakobsen Apr 13
Fantastisk når gamle vinduer kan sælges og genbruges, samtidig med at det giver midler til s indsats blandt hjemløse og udsatte mennesker. Win-Win på bæredygtighed og medmenneskelighed.
Reply Retweet Like
Lars Skov Henriksen Apr 12
Hvad ved vi om inklusionspotentialet i frivilligt arbejde? Ikke nok!
Reply Retweet Like
Frivilligrådet Apr 12
Loppeshoppen var for over 40 år siden en af de første genbrugsbutikker i Danmark. De har gjort brugte ting til en stor økonomi. Butikkens overskud er et vigtigt bidrag til den velfærd diakonissestiftelsen yder for sårbare og udsatte.
Reply Retweet Like
At Danse Med Livet Apr 11
Replying to @at_danse
Vores nye logo er kreeret af en af vores frivillige mentorer Katja 💚
Reply Retweet Like
kifukbh Apr 11
Så er vandrepokalerne indleveret til indgravering! Det bliver så spændende at se hvem der løber af med dem i år. Her ses Kaj, da han sidste år fik overrakt "Årets Medlem" til vores idrætsdag af Anders vores formand 🏆
Reply Retweet Like
Mads Roke Clausen Mar 27
Uddrag fra min tale til |s årsmøde. Mit budskab til : Det betaler sig at investere i mennesker. Vores succes skal ikke alene måles i BNP, men også på den værdi vi skaber menneske til menneske og i fællesskaber.
Reply Retweet Like
Red Barnet Jan 30
Vi har sammen med og hjulpet flere ind i foreningslivet gennem . Fordi fritidsaktiviteter giver øget selvværd og en følelse af at høre til!
Reply Retweet Like
Jonas Jakobsen Jan 16
Det samarbejde i har med omkring pantindsamling til Skovrockkoncerterne giver rigtig god mening...og når Skovrock så donerer 102.000kr til s arbejde i Aalborg, så er det jo helt fantastisk🙏
Reply Retweet Like
Jonas Jakobsen Jan 14
I eftermiddag holder vi Nytårskur for frivillige og ansatte medarbejdere i i - der er 150 tilmeldte i år og hold da op hvor jeg glæder mig til, at sige dem alle tak for det fantastiske arbejde de udfører.
Reply Retweet Like
Jakob Rathlev Nov 29
JOBNYT: Jeg starter som direktør for Idrættens Analyseinstitut 1. januar 2019 og glæder mig meget til igen at skrue op for min interesse for , , og !
Reply Retweet Like
Laura Auken Larsen Nov 18
Radioavisen kl 12 fortæller, at 40% af danskerne er frivillige aktive på det sociale område. Kilden er frivilligrapporter. Tallet dækker al frivillighed, ikke kun på det sociale område. Se tal og rapporter
Reply Retweet Like
Tuborgfondet Sep 21
Tuborgfondet er taget til smilets by Århus for at fejre og fortælle om |s arbejde med unges engagement i samfundet og Tjek programmet her
Reply Retweet Like
Tuborgfondet Sep 21
Så er Folkets Møde i Århus åbnet af Borgmesteren i et hyggeligt telt fyldt med god musik og frivillige foreninger! Ses vi?
Reply Retweet Like