Twitter | Search | |
Search Refresh
Bertil F. Dorch Aug 15
The Owls are not what they seem :-!
Reply Retweet Like
Dekan Rasmus Antoft Aug 20
Nu indleder Finansministeriet de kommunaløkonomiske forhandlinger. Velfærd er vigtig, men der skal også være penge på finansloven til uddannelse og forskning.
Reply Retweet Like
Uddannelses- og Forskningsministeriet 13h
. vil arbejde for bedre trivsel for de studerende på vores videregående uddannelser. Vi lægger op til for meget individualisering og for lidt fællesskab, mener den nye uddannelses- og forskningsminister (bag betalingsmur)
Reply Retweet Like
Maja Horst Aug 21
Fantastisk dejligt syn. Det samlede nye institut for kommunikation på Spændende nye kolleger, mega-cool uddannelser og super vigtig forskning, bla i digital kommunikation
Reply Retweet Like
Malika Buhr Pedersen Aug 19
Med de klimamålsætningen fødevareklyngen har sat sig er der brug for ny viden og kompetencer. Spændende nyt forskningsprojekt ledet af RUC med at kortlægge kompetencebehovet for en bæredygtig omstilling i fødevareklyngen
Reply Retweet Like
Maja Horst 8h
Jeg glæder mig virkelig meget til at få nye kloge kolleger og lære en hel masse. Fokus på spændende teknologi, bæredygtighed og sammenhængskraft - what's not to like?
Reply Retweet Like
BUP DK Aug 15
Korrekt. Derfor var og er tweets også stilet til samt og
Reply Retweet Like
Charlotte Wien Aug 15
Her er en skriv om et eksperiment, hvor og jeg gav rovtidsskrifterne igen med deres egen medicin
Reply Retweet Like
Flemming Besenbacher Aug 16
Replying to @AneHalsboe
Det er hele essensen i god forskning at søge efter sandheden og fakta - og forlange armslængde til dem, der bevilger pengene. Kan man ikke det, burde man ikke være ansat på et universitet 2/2
Reply Retweet Like
Omsigt Aug 16
Anntropologen Kirsten Hastrup: “... man skriver noget frem - i stedet for at sige: `Sådan er det`. Vi skriver jo netop noget frem af den felt, vi har befundet os i”
Reply Retweet Like
Thomas G. Sørensen Aug 14
Hvis man inden for de seneste dage har læst en artikel om oksekøds klimaaftryk versus slik/kaffe og fået den opfattelse, at der var noget galt med forskningen bag, fordi den var betalt af landbruget, så skal man læse dette.
Reply Retweet Like
Flemming Besenbacher Aug 16
Enig med i at bidraget fra er med til at øge kvaliteten af - Det er forskernes og universitetsledelsernes ansvar at sige fra hvis de føler sig presset når de udfører rekvireret forskning 1/2
Reply Retweet Like
Stinus Lindgreen Aug 20
Jeg havde forleden en snak med 's nye forskningsredaktør om min tanker som forsknings- og sundhedsordfører for . Det kom der denne artikel ud af: Mere fri forskning og sundhedspolitik baseret på fakta.
Reply Retweet Like
Cochrane Nordic Aug 14
Seneste Cochrane-review fra et. al bekræfter at interessekonflikter påvirker forskningskvaliteten som sætter fokus på
Reply Retweet Like
Arbejderen Aug 15
ARBEJDEREN MENER: Vi er dybt afhængige af forskning for at løse store samfundsmæssige problemer. Derfor bør det ikke være private fonde, som bestemmer, hvad der forskes i, og hvilke spørgsmål der stilles i forskningen.
Reply Retweet Like
Lægeforeningen Aug 20
Vigtig pointe på fra : ”Der er brug for mere offentlig finansieret forskning i, hvordan allerede godkendt medicin virker ude i den virkelige verden." Det er nødvendigt med evidens - også for at kunne prioritere
Reply Retweet Like
Videnskab.dk Aug 21
Medier efter oksekødsrapport: Vi skal dække videnskab mere kritisk 🔍 Kritiseret rapport blev taget op i Deadline og Presselogen.
Reply Retweet Like
Søren Valgreen Knudsen Aug 15
NEJ til social dumping - også på universiteterne! "Slavelignenede forhold" og "undergravelse af Ph.d.-ordningen" på er IKKE i orden!
Reply Retweet Like
Lif DK Aug 21
Vidste du, at life science-virksomheder står for over en tredjedel af al privat forskning i Danmark? 🧪🔬 Læs mere - fortæller:
Reply Retweet Like
Stinus Lindgreen Aug 21
Jeg har også snakket med om min nye rolle som forskningsordfører for - hvad kommer jeg med af tanker som ?
Reply Retweet Like