Twitter | Search | |
Search Refresh
Ester Risco 🎗 Apr 19
Com t'he trobat a faltar! Back to 🚴🏻‍♀️💪🏽
Reply Retweet Like
Parcs de Salut (estelafisio) Aug 22
Reply Retweet Like
Jordi Juanico Sabaté Nov 19
Interessants reflexions per a pares i mares.
Reply Retweet Like
Immunologia HSP Jul 9
Muchas gracias!!! 😃😃
Reply Retweet Like
ÀngelsBiosca ||*||🎗 Feb 4
Reply Retweet Like
Jordi Fernández Blanco Nov 14
Demà a a la Jornada Model Col.laboratiu, moderada per
Reply Retweet Like
ERC Viladecans May 5
▶️ [VÍDEO] A ERC estrenem píndoles per a presentar-vos el nostre programa i la 🗳️ La és la nostra número 8: viu a la , treballa a l'Hospital de Bellvitge i és delegada
Reply Retweet Like
Escola Vila-romà Nov 12
Avui 12 de novembre, dia mundial contra l'obesitat, hem donat més de 10.000 salts. Campanya: "Salta a corda contra l'obesitat", junt amb altres escoles del .
Reply Retweet Like
Sílvia Casorrán Sep 8
Al hi ha una gran afició per l'esport, que avui s'ha demostrat a la XXIV cursa atlètica Memorial José Lázaro, que ha sortit com sempre de la placeta on tantes hores hi vaig passar de petita i jove. Cal recuperar espais per a l'ús esportiu, !
Reply Retweet Like
Col·legi Badalonès Feb 13
Setmana de la Prevenció i la Salut. Adquisició d'hàbits d'alimentació i higiene, l'ús d'instruments en activitats de la vida quotidiana. Interacció i col•laboració.
Reply Retweet Like
IAS Jun 4
Grup de marxa nòrdica de Llagostera 💪 Bona feina de l’equip d’atenció primària de la població 👍
Reply Retweet Like
Mercatmanlleu Oct 15
En el marc de la II Setmana de l’Alimentació i la Salut , col·laborem amb el programa “No límits bikes” del Avui, 12 passatgers han recordat la sensació d'anar en bicicleta en un tricicle adaptat. 💚
Reply Retweet Like
Janina Ballesté Mar 28
Això ja s’apropa! 😊 recordeu que el dia 5 d’Abril teniu una cita reservada! Veniu a caminar amb el i el per celebrar el 🚴🏻‍♂️🏊🏼‍♀️🏃🏼‍♀️hi haurà una classe de Zumba i moltes sorpreses més!🎉 T’ho perdras?
Reply Retweet Like
Creu Roja Catalunya Apr 7
Avui és el Dia Mundial de la Salut ❤! La salut ajuda a sentir-se millor i a prevenir malalties. Recorda practicar exercici amb regularitat, menjar sa, evitar l'estrés i sobretot pensar sempre en positiu ;) Per davant de tot, sempre
Reply Retweet Like
Creu Roja Vallirana May 30
Les persones que van apropar-se ahir al Casal Cívic de Vallirana, van gaudir dels "tips" sobre els hàbits saludables per la cura de la pell a l'estiu. T'ho has deixat perdre? La repetim el dia 3 a les 16h al CAP de Molins!
Reply Retweet Like
1rCicleESOVirolai Nov 15
Avui l’equip de han preparat una Treasure junt per als seus companys d’Infantil què divertit és fer esport!!
Reply Retweet Like
GenTalent Girona Mar 26
El grup que aprèn a ballar sardanes evoluciona favorablement 😉: fan una bona rotllana i una tanda d'estiraments genials! Recordeu: els dimarts, a les 15.30 h, a l'espai del Tors de Venus al , al costat de la !
Reply Retweet Like
Robert Fabregat 🎗 Nov 7
Escoltar casos d'èxit en recerca, i fer-ho amb el testimoni de pacients que han vist millorada la seva qualitat de vida, és tota una satisfacció! La recerca en salut és i ha d'estar orientada cap a les persones, pensant sempre en elles.
Reply Retweet Like
Salut Solucions Jul 2
🔔 El consum de drogues actuen com una muntanya russa 🎢 de sensacions i emocions que comporten problemes de salut 😕 i problemes socials. 👉 Llegeix l'article sencer a A SalutSolucions !
Reply Retweet Like
ERC Viladecans May 24
Últimes hores de la campanya per a les del 🗳️ i acabem com quan vam començar, al carrer, a la de explicant el nostre projecte en els àmbits del i el 👍 Tothom a les urnes!
Reply Retweet Like