Twitter | Search | |
This is the legacy version of twitter.com. We will be shutting it down on 15 December 2020. Please switch to a supported browser or device. You can see a list of supported browsers in our Help Center.
Search Refresh
Fac. Socials – UVEG 6 Apr 19
Reply Retweet Like
ADG-FAD Jan 31
Jurat ▪️ Marc Sancho +Info: Deadline → 10.02.20
Reply Retweet Like
bibliotecaripoll 22 May 19
Reply Retweet Like
casalfontdenfargues May 7
Aquest matí hem pogut fer entrega de dos donacions i de tres préstecs d'ordinadors per l'alumnat de l' Gràcies a tot el veïnat per dotar de recursos als estudiants per poder seguir el curs! fil👇
Reply Retweet Like
Maria Paczkowski 9 Oct 19
Replying to @instmartipous
Els per una banda s'han apoderat de la idea de l'artista i per l'altra banda dels per fer visible algunes injustícies (van fer ús de la manera, tal com ho va fer l'artista)
Reply Retweet Like
Maria Paczkowski Nov 12
Cada dia que passa tinc més evidències que l’ pot transformar i pot conformar la identitat d’un centre 😉👌Les produccions dels deixen pas a la creativitat i a la conformació d’una identitat que es fa notar i que creix.
Reply Retweet Like
Enric Mercadé 👨🏻‍💻🌱🎗 17 Oct 19
Emocionat de veure les estudiants de l'Espluga de Francolí buidant les aules, omplint els carrers! 📚✊🏽 Ens volien enterrar i no sabiem que érem llavors 🌱🎗Des del món rural les joves també fem sentir la nostra veu!
Reply Retweet Like
Oscar Jané 21 Oct 19
Aquellos que hoy tildan de terroristas a los que tiran piedras y que se vanaglorian en cambio de haberlo hecho (o querido hacer) en Cuánta ironía y cuánta hipocresía!
Reply Retweet Like
Martí Moreno Julià Jun 2
de camí al campus universitari a defensar que la visualització remota no és una opció perquè és desproporcionada i restrictiva amb el dret a la intimitat personal. L'objectiu: evitar vigilància amb àudio i vídeo durant els exàmens finals a la UIB.
Reply Retweet Like
Rosa Rifà Ros 🎗 #WearAMask #WashYourHands Apr 6
Moltes gràcies pel reconeixement però no és només donar la mà, és una intervenció infermeraNIC i es diu 5340 Presència .Oi que si # ? La mà de la infermera via
Reply Retweet Like
SEPC Tortosa 26 Feb 19
Aquest les estudiants també fem la Tens algun problema amb la direcció del teu centre per a convocar-la o un dubte? Escriu-nos!
Reply Retweet Like
P.E. Contra la Violència de Gènere Oct 28
Avui presentem la següent contra la en l'àmbit universitari. Va ser desenvolupada per l'Andrea Terceño, el Gerard Viladecàs i la Marina Martínez, del grau de de la .
Reply Retweet Like
CRAI UB PAVELLO Oct 8
Amb mascareta 😷 i distància de seguretat! Molt contents d'haver gaudit de la dels del d'Humanitats Digitals de la
Reply Retweet Like
sredURV Mar 20
👆Teniu disponible pels ➡️Conjunt d’orientacions que us podran ajudar a continuar l'activitat acadèmica 👩‍💻a distància 🔗 I aprofitem, hem obert canal a instagram 📲
Reply Retweet Like
Sílvia Aznar🎗 Jul 31
(1/3)⏳☀️S'acaba el juliol🗓️Un mes intensíssim de feina a l'. Sessions de formació en línia diàries amb professorat d' compromès amb la i amb ganes de donar la millor experiència educativa als nostres . Si no hi heu pogut...
Reply Retweet Like
José Luís Oct 30
Reply Retweet Like
FNEC UB Oct 28
La comunitat FNEC-UB mostra tot el seu suport al professor d'història detingut aquest matí, esprem una reacció contundent de suport de la i l'estudiantat
Reply Retweet Like
Unitat de Qualitat - Universitat de València 17 Sep 19
📢 AVÍS als i a les dels de la que cursàreu primer o tercer al curs 2018-2019: S'han activat les de amb els graus. Heu rebut un email amb l'enllaç. La vostra participació és molt important!!
Reply Retweet Like
IPHES 28 Jul 19
75 nens i nenes del barri de Campclar de Tarragona gaudeixen de la recerca en prehistòria amb el casal d’estiu de l’Escola Mediterrani
Reply Retweet Like
InsSerradeMiramar 31 May 19
Cda de celebració. Lluït acte de graduació de batxillerat i batxibac. Gràcies padrina de la promoció Que sigueu molt feliços i lluiteu per aconseguir els vostres reptes. Moltes Felicitats!
Reply Retweet Like