Twitter | Search | |
Search Refresh
Riia Järvenpää May 16
Reply Retweet Like
Omaishoitajaliitto 11h
Saksinosturi voi tehdä Riian-lomamatkasta esteettömän, pakinoi Eero-Veikko Niemi Lähellä 2/2018 -lehdessä: 😊
Reply Retweet Like
Uudenmaan AVH-yhdistys 14h
Suuria harppauksia & lisää apuvälineitä tulossa👍. Sana kiertämään + kyltit kuntoon! Helsinki hankki Hietsuun kelluvan pyörätuolin ja muita apuvälineitä, mutta ei kertonut niistä kellekään
Reply Retweet Like
Emilia Lakka May 18
"En mä tarvitse mikrofonia, mun ääni kantaa!", yleinen kommentti yleisötilaisuuksissa. Jos se mikki on käytössä, käytä sitä. Vaikka sä et tarvitse sitä kuullaksesi, jollekin muulle se saattaa olla todella keskeinen osallistumisen kannalta.
Reply Retweet Like
Anne Koskela Jul 18
Helsinki ei ole tiedottanut Hietsun uimarannan esteettömyydestä, koska ajatteli tehdä sen "myöhemmin kesällä", samalla kun kerrotaan uimarantojen uusista järjestyssäännöistä. Erittäin epäonnistunut viestintäpäätös, .
Reply Retweet Like
Kirsi Pimiä Dec 3
K. Könkkölä puhui lakkaamatta esteettömyydestä, ja syystä. Tuntuu olevan käsittämättömän vaikeata toteuttaa Suomessa. Tahtoa puuttuu? Tässä muutama esimerkki, jotka bongattu muista EU-maista. Porrashissi ei ole ristiriidassa edes Art Nouveaun kanssa.
Reply Retweet Like
Jarmo Tiri Apr 16
Nyt on kiitosten paikka! korjasi pyynnöstä Vuosaaren mertoaseman hissiremontin pieleen menneen toteutuksen. Nyt hissit toimivat automaattisesti ja kulkeminen onnistuu, vaikka nappuloiden sijoitus on hankala.
Reply Retweet Like
Serenity Jan 4
Ystävät, vinkki, josta olisin halunnut tietää jo aikaisemmin! Jos sinulla (tai tutullasi) on ominaisuus, joka vaikeuttaa perinteistä lukemista, voit olla oikeutettu tunnuksiin Celian äänikirjoihin! , ja kuuluu kaikille💕
Reply Retweet Like
Milka Hanhela Jun 7
Todellakin. Tää on ihan olennainen -kysymys ja yleisimpiä saavutettavuusongelmia mm. yliopisto-opetuksessa.
Reply Retweet Like
Anna-Stina Lindén May 15
Hyvää 16.5.2019 kansainvälinen päivä Päivän tarkoituksena on lisätä tietoisuutta esteettömyydestä ja tehdä esteettömyyskysymykset näkyviksi ja huomionarvoisiksi. Esteettömyys on tänä päivänä yhä tärkeämpää, kun väestömme ikääntyy vauhdilla.
Reply Retweet Like
Ateneum Art Museum Jun 26
Vihdoinkin – uusi hissimme on valmis! Hissi helpottaa esteetöntä liikkumista Suomen taiteen tarina -näyttelyssä. Videolla hissiä testaa kuvataiteilija Hilkka Korhonen.
Reply Retweet Like
Aivoliitto May 16
Tänään on . Esteettömyydellä tarkoitetaan saavutettavia palveluita, asenteita ja rakennettua ympäristöä. Onneksi näihin kiinnitetään yhä enemmän huomiota.
Reply Retweet Like
Reetta Lehto Dec 11
Nähtyäni henkilön käyttävän verkkosivuja ruudunlukijan avulla, mietin kyllä jatkossa tarkemmin otsikointia, linkkejä ja alt-tekstejä. Saavutettavuuskoulutus avaa silmät. Lisää aiheesta:
Reply Retweet Like
vilja.sipila Jun 14
Huomasin juuri, että on alkanut merkitä ravintola arviointeihinsa tiedon paikan esteettömyydestä! Ihan huippua! Tiedot löytyvät toukokuun kahdesta viimeisestä lehdestä alkaen.
Reply Retweet Like
Suvi May 26
Ymmärrän että nää potkulaudat on käteviä ja sata kertaa kivempia ku auto keskustassa mut kun nää jätetään tällee lojumaan nii on kuulkaa aika vaikee kulkea lastenvaunujen kanssa. Mitenköhän vaikee on kulkee pyörätuolilla tms?
Reply Retweet Like
Johanna Hätönen Jun 25
🌈 Muistammehan huolehtia tilaisuuksien esteettömyydestä ja kaikkien yhdenvertaisista osallistumismahdollisuuksista tälläkin viikolla 🎉
Reply Retweet Like
Pelastuslaitos HKI Dec 2
Hyvää vammaistenpäivää! Tänään on hyvä päivä tarkastella, kuinka sinun ympäristössäsi vammaisten turvallisuus ja esteettömyys on otettu huomioon. Lisätietoa rakennetun ympäristön esteettömyydestä saat täältä
Reply Retweet Like
Jaakko Helander Dec 3
Miten edistän -, - ja ’teemoja joka päivä? | Tänään vietetään Kansainvälistä vammaisten päivää. Maailman yli miljardi vammaista henkilöä muodostavat yhden eniten syrjäytyneistä ryhmistä. |
Reply Retweet Like
Mervi Uusitalo Dec 7
Kampanjatapahtumia järjestettäessä olen törmännyt siihen huutavaan vääryyteen, että kuinka vähän Turussa on esteettömiä anniskelutiloja, joissa vois järkätä rokkihenkisen tilaisuuden. Asiaan pitää saada korjaus.
Reply Retweet Like
Sanna Vesikansa Mar 4
Reply Retweet Like