Twitter | Search | |
Search Refresh
Biblio Esparreguera Oct 30
Aquest matí hem rebut la visita de les 5 escoles bressol d’Esparreguera, que han pogut gaudir dels contes de Maria la Castanyera amb Maria Coll, amb l’aparició també d’en Marrameu Torracastanyes!
Reply Retweet Like
Socialistes (PSC) /❤ Mar 6
🏛🎥 : Una sentència del TSJC obliga el Govern a reconèixer un deute a una trentena d'ajuntaments catalans en concepte de sosteniment i finançament de les municipals. Retornarà el govern a aquests ajuntaments els 1.300€ per alumne dels cursos 2012-2015?
Reply Retweet Like
Diari de l'Educació May 17
El sindicat convoca vaga a les privades i municipals externalitzades de tot l'Estat per dimarts 21 de maig. Les treballadores no arriben a 900€ al mes, el conveni fa dos anys que es negocia i la patronal es vol moure molt poc
Reply Retweet Like
Cooperativa Incoop Oct 25
Iniciem amb molta energia la primera jornada transversal de direccions d'Escola Bressol d'Incoop
Reply Retweet Like
Socialistes (PSC) /❤ Mar 6
🏛🎥 pregunta al ple: Què pot dir el Govern a les famílies que no poden accedir al servei educatiu 0-3 i que perden oportunitats pels fills? Què pot dir als municipis que han vist reconegut x llei el dret de recuperar els imports invertits en municipals?
Reply Retweet Like
PSC Barcelona /❤ Mar 15
Replying to @pscbarcelona
❌ Y en cuanto a , prometieron 30 pero sólo han hecho 3! Los socialistas, con Jordi Hereu, hicimos 32
Reply Retweet Like
RTVA Oct 9
mig buides. Els professionals alerten que forçar els nens a començar l'escola abans d'hora pot ser contraproduent | Andorra Difusió
Reply Retweet Like
Esther Niubó Aug 28
. : "Aquells alumnes q reben educació infantil tindran millors resultats acadèmics i + oportunitats x desenvolupar-se,sigui quina sigui la renda dels seus pares. És la millor manera de trencar el cicle de desigualtat i pobresa"
Reply Retweet Like
Socialistes (PSC) /❤ Jun 4
👶🏫 El Govern s'ha compromès al a tornar a finançar les per al curs 2019-2020, però sense pressupost no es pot fer. A més una sentència dona la raó als ajuntaments que han hagut d'assumir aquest servei i obliga la Generalitat a pagar.
Reply Retweet Like
Front L’H - PrimàriesCAT May 18
Replying to @PrimariesLH
📢 Reclamem una oferta pública que garanteixi les places necessàries per a infants 0️⃣-3️⃣ de
Reply Retweet Like
Marisa Vila Jul 22
Som a l'Adoberia Bella a la cloenda del curs de les escoles bressol municipals La Lluna, l'Espígol i la Rosella amb totes les educadores i educadors que es dediquen amb vocació a l'educació dels infants de 0 a 3.
Reply Retweet Like
Partit Demòcrata BCN Feb 11
✅Aconseguim que l’Ajuntament elabori un informe sobre l’estat de les a la ciutat de Barcelona⤵️
Reply Retweet Like
Joel Alvarez Banal Dec 28
Bravo per ampliar-les, per fer-les de gestió municipal i per fer cuotes segons ingressos!! Ara toca lluitar per millor conciliació, ràtios més baixes i dignificar formació de les mestres bressol.
Reply Retweet Like
Sílvia Blanch 🎗🎗🎗 Feb 8
Comença la presentació del model educatiu del de
Reply Retweet Like
CCOOconcertada May 11
➡️Estudis superiors i salaris inferiors ➡️Salari per sota del i 60% salari mitjà nacional ➡️Sector feminitzat en un 95% Per un conveni digne! sortim al carrer en defensa de les treballadores
Reply Retweet Like
Josep De Barberà /❤️💛💜 Feb 11
Replying to @Pepo_bcn
La resposta del comissionat d'educació del govern Colau: ja els facilitarem a la propera comissió (es veu que no tenen les dades actualitzades d'aquest 10% de compliment de les promeses electorals pel que fa a municipals 2/2
Reply Retweet Like
JuDiTiQ May 21
Només una coseta... a les , allà on tenim cura del més preuat de cada casa... treballem amb unes condicions laborals més que precàries amb un sou base de 837€ mensuals i unes ràtios d’infants per aula desbordades! VOLEM UN !!!
Reply Retweet Like
ERC Gramenet 🎗 May 21
l'educació de 0 a 3 ha de ser també un pilar de l'educació, el primer pas és que els treballadors i treballadores tinguin unes condicions laborals dignes. Compartim les seves reivindicacions.
Reply Retweet Like
InnAtria Education 21h
Reply Retweet Like
Noemí Royes 🎗 22h
Reply Retweet Like