Twitter | Search | |
Search Refresh
P Z Jan 21
Had a few days off, now we’re back...
Reply Retweet Like
P Z Jan 14
Reply Retweet Like
MooiAlblasserwaard Jan 31
Onverwachtse wending in korte termijn plannen. Mijn idee om als ZZP iets erbij te doen naast regulier werk krijgt draai. Daardoor wel bevestiging om nu de juiste keuze te kunnen maken. Duim voor me, kan zomaar binnen notime naar gaan🌱🙏❤
Reply Retweet Like
Eric Herben Jan 22
EHerkenning op 6-12-2018 al geüpgraded naar niveau 3. Nu inloggen: ‘ U heeft geen machtiging op dit niveau’ Wat een drama is dit en Wel wat beters te doen! 😡😡
Reply Retweet Like
P Z Jan 13
Weer klaar met een werkdag.. morgen weer keihard door werken!
Reply Retweet Like
Enricoveilig Feb 9
Replying to @klwinkel @ZiPconomy
Wil niet heel wakker zijn maar een ZZP bedrijf bestaat voor de wet sowieso al niet. Je ben een al dan niet met of zonder personeel. Een zonder personeel noemt zich voor het gemak ZZP'er.
Reply Retweet Like
Fred Jasper Jan 23
Replying to @BDzakelijk
en een ? Het zou verboden moeten worden. Ooow, wacht 🤭🙄 de Commissie-Borstlap maakt zich er hard voor... Echt, wat een bekrompen idioten lopen er toch nog steeds rond in dit land.
Reply Retweet Like
Pauline Bloom Feb 4
Me, Myself en Piggy! Het duurde even voordat ik eindelijk een datum geprikt had om lekker te gaan met mijn .
Reply Retweet Like
Jan Timmers Jan 31
Reply Retweet Like
Ilja Weeda Jan 27
Ben je nog druk met het verzamelen van de facturen en bonnen? Deze tip wil ik je niet onthouden. Succes met de laatste loodjes.
Reply Retweet Like
Ilja Weeda Feb 10
Mijn administratie bezorgt mij geen stress meer. Wil jij dit ook? Ik leer het je tijdens deze workshop. Schrijf je vandaag nog in!
Reply Retweet Like
Ilja Weeda Feb 2
* * * De volgende workshop staat gepland * * * - Wat moet je bijhouden? - Waar boek je winst? Zowel in tijd als in geld. Meld je snel aan, vol=vol.
Reply Retweet Like
Vincent Kenkhuis Dec 19
Ik ben opzoek naar een eenvoudig softwarepakket om de van een in bij te houden.. Wie heeft er tips?
Reply Retweet Like
Acta Synergia Nov 7
Wat moet u doen als u uw nieuwe btw-identificatienummer heeft ontvangen? Ondernemers met een eenmanszaak krijgen van de Belastingdienst per 1 januari 2020 een nieuw btw-identificatienummer (btw-id). U heeft daar vorige maand een brief over ontvangen.
Reply Retweet Like
ISIN2LEI.eu 17h
Waarvoor heb je een LEI nodig? Vanuit diverse wet-en regelgeving is het hebben van een verplicht. Dit beperkt zich niet enkel tot grote instellingen, zoals banken en verzekeraars. Iedereen die vanuit een onderneming (ook ) wil dient een LEI te hebben.
Reply Retweet Like
OvernameMarkt.be Dec 26
De blijft met voorsprong de belangrijkste juridische vorm. In Vlaanderen daalt het aandeel van de eenmanszaken in de totale KMO-populatie over de periode 2009 (51,0%) tot 2018 (50,4%),
Reply Retweet Like
Henk Boshove 💥 Nov 5
Van origine Accountant. Ooit PwC Partner. Nu zelfstandig met . Vakbonden-Politieke Partijen-Werkgevers zeiken continue over mij als ’er🤮Heb TIG opdrachtgevers p/j als Trainer/Adviseur/Talentcoach/Dagvoorzitter. LAAT ME GEWOON ONDERNEMEN als
Reply Retweet Like
Camille Oostwegel sr Dec 20
Na mijn start in 1980 als richtte ik al in 1982 een B.V. op en stelde een aan. Vandaag als eigenaar en Alg.Dir. de 253ste Commissarisvergadering bijgewoond. Vanaf 2020 in een nieuwe rol als Commissaris! Grote Dank aan de RVC voor alle wijze adviezen!
Reply Retweet Like
Belastingdienst Dec 3
Vanaf 1 januari 2020 vermeld je als het nieuwe -identificatienummer op o.a. je . Als opfrisser: op onze site vind je een overzicht van wat je nog meer op je facturen zet:
Reply Retweet Like
Fleur Constandse Dec 22
Is dit een grap? Jaar geleden viel ik over . Vulde form. niet in. Nu opnieuw toegestuurd gekregen: gemeente neemt op eigen initiatief mijn zeer letterlijk. Maar... ik ben niet de man die bij me werkt.🤷‍♀️
Reply Retweet Like