Twitter | Search | |
Search Refresh
Escola l'Esperança Sep 27
Avui, tota l’escola hem fet un clam per la vida formant entre tots un gran de color verd i llegint el manifest cocreat per totes les SENSE PLANETA, NO TENIM FUTUR 🌱VOLEM LA VIDA🌱
Reply Retweet Like
Escola l'Esperança 7 Jun 18
Avui, els alumnes de 3r d'ESO han passat per les diferents aules per recollir el material d'escriptura esgotat que els alumnes han anat dipositant en els contenidors. Hem recollit 8.3kg!!! MOLTES GRÀCIES A TOTS PER LA VOSTRA COL.LABORACIÓ!!
Reply Retweet Like
Escola l'Esperança Oct 16
Reply Retweet Like
Escola l'Esperança Oct 29
Els alumnes de 1r d’EP han començat els torns per regar l'hort de l’escola. Cols, enciams, escaroles, pastanagues i espinacs!
Reply Retweet Like
Escola l'Esperança 10 Jun 18
Noies i nois voluntaris de 1r d’ ESO participen al Festival de la Ciència, a La Ciutadella. Expliquen el projecte
Reply Retweet Like
Escola l'Esperança Nov 20
Ja han arribat a l' el nous gots reutilitzables!! Aviat els estrenarem en un dia important a l'escola. Recordeu el lema: “Per salvar el planeta 🌎 cada GOTa 💧ajuda!!
Reply Retweet Like
EcoFEP Mar 29
Seguim amb des de Visual i Plàstica de ! Cada divendres intentaran ensenyar-nos el seu treball amb material de rebuig. Aquí teniu algunes escultures de P-5.
Reply Retweet Like
EcoFEP Mar 22
A es sumen al moviment . Cada divendres ens ensenyaran el seu treball fet amb material de rebuig. Aquí teniu les escultures basades en el GUERNIKA DE PICASSO.
Reply Retweet Like
EcoFEP Mar 7
Aqualogia apropa els cicles natural i urbà de l'aigua als alumnes del Cicle Inicial d’. Promou una actitud positiva cap al medi ambient a través de la seva participació.
Reply Retweet Like