Twitter | Search | |
Search Refresh
noirhanajj89 9h
NOIR ENTREPRENEUR SHAH ALAM/KLANG & SEKITAR SELANGOR FARHANA πŸ’– READY STOCK FOR COD AND POST ❣ DROPSHIP WANTED❀️ …
Reply Retweet Like
ZARZOU JB ⚑️ Jan 18
Hi Authorised Agent Johor Bahru Here! - IG : @zarzoubeautymy COD AREA : - πŸ“ BANDAR JB πŸ“ KEMPAS / PERLING πŸ“ TAMPOI / BBU πŸ“ SKUDAI / PARADIGM MALL πŸ“ KULAI - πŸ“² FAST RESPOND FOR SURE, click this link
Reply Retweet Like
Syairahscarf 15h
Bismillah..jom breakfast mata dulu sebelum breakfast perut kikikiiii Dijamin sedap ooo sambal belimbing hitam tersohor nih taw!!! πŸ˜‹πŸ˜‹ Nakk rasa??? Liink ada kat bawah keyh πŸ˜‰ . . .
Reply Retweet Like
UNABEAUTY Jan 22
Agent & Dropship Wanted! Modal Serendah RM180 shj. Boleh balik modal dalam masa 1 hari.... Nanti Cik Una ajarkan caranya. Wasap ke nombor tertera. . . …
Reply Retweet Like
bielaXsobellaXikon Jan 22
Ready to cod & pos. Alhamdulillah stock dkat tangan tingal empat je. Jom buat duit dgn sobella
Reply Retweet Like
Elysian Jan 21
Replying to @LilyAurora23
Kalau u rasa berbaloi, silakan. Kalau rasa tak berbaloi, byebye. Tapi yg byebye tu rugi la. Mana tahu ini salah satu cara side income u masuk berkepuk2. We dont know until we try. 😊 Yg pasti, risiko jadi dropship ni sangat minimal 😁 Dm kalau berminat!
Reply Retweet Like
Elysian Jan 21
Replying to @LilyAurora23
Siapa yg friends dgn aku, tahu la aku berniaga apa. Siapa yg tak tahu, haaa boleh la ws/dm aku. Sebab apa? Skrg HQ ada bukak pengambilan dropship. Tapi terhad kpd 100 shj. Berminat nk jana side income?
Reply Retweet Like
Syikin_ira Jan 22
Lipmatte vs liptint dedua onzzz πŸ’‹ Stock nyawa nyawa ikan ade kaler yang da arwah so yang belom nyempat nak merasa penangan sobella ni cepat cepat grab sementara stock masih ade πŸ˜‰
Reply Retweet Like
Hasnuri Jan 21
Replying to @hasnuriHQ
Reply Retweet Like
zack Jan 20
"LALEH" jus penyingkiran lemak, detoks... Tanpa cirit birit. . Pm ekin, ekin guide cara minum laleh yang betul. . . ...
Reply Retweet Like
pejol Jan 19
Nak rambut cantik dan bebas daripada rambut gugur, kelemumur dan rambut kusam ? Boleh cuba product Faith Fleur. 90% feedback positif daripada pengguna. Bebas daripada bahan berbahaya . Ig : . . πŸ“± : .
Reply Retweet Like
ZARZOU JB ⚑️ Jan 18
Replying to @zarzoubeautyHQ
Kalau korang nak dapatkan Zarzou Area JOHOR BAHRU boleh terus DM/tekan link kat bawah πŸ¦‹ - COD AREA : - πŸš— BANDAR JB πŸš— πŸš— KEMPAS / PERLING πŸš— πŸš— TAMPOI / BBU πŸš— πŸš— SKUDAI / PARADIGM MALL πŸš— πŸš— SENAI / KULAI πŸš— - πŸ“² … -
Reply Retweet Like
KERONGSANG TUDUNG Jan 18
Reply Retweet Like
umi asmida azmi Jan 18
Sekarang cakap tak de bukti pon korang tak percaya kan ? Nah ! Hakak belanje β€œfeedback customer” malam ni ❀️
Reply Retweet Like
Zura Plak Jan 18
Reply Retweet Like
Leyna_By_Diya Jan 18
Reply Retweet Like
nadearHQ Jan 17
LAST MARATHON. LAST DAY PREORDER ❀️❀️ Sebelum the beauty breakfast terbang ke tangan masingmasing dan mencantikkan dan memuluskan awak smua.. Cehhh. Asslmualaikum selamat pagi ❀️❀️
Reply Retweet Like
noirhanajj89 Jan 17
Reply Retweet Like
Ejaa Sophea Jan 16
Alhamdulillah beranak lagi anak team bermodalkan seratus lima hengget je dah boleh submit mini agent Cubremi. Area seksyen 33 dan srimuda boleh pm Sharifah Adam stock cubremi dia panas-panas lagi landing tu. πŸ˜†
Reply Retweet Like
UNABEAUTY Jan 16
" No elegance is possible without perfume. It is the unseen, unforgettable, ultimate accessory. " . . …
Reply Retweet Like