Twitter | Search | |
Search Refresh
Christina Boutrup 17h
Britain to allow Huawei restricted access to 5G network. Brave move considering numerous warnings from the US. But it might be a smart way to balance the two super (spying) powers China and US.
Reply Retweet Like
Saad Farooqui Apr 21
Interesting perspective
Reply Retweet Like
Christina Boutrup Apr 16
Chinese companies using GPS tracking device smartwatches to monitor, alert street cleaners. Causing criticism online: via
Reply Retweet Like
kristofferjustp 9h
Allways great to be back at , especially for . Great talk about the possible implications of , heading for an apocalypse? No, says proff. Thore Husfeldt from ITU, due to no where near real AI.
Reply Retweet Like
Christina Boutrup Apr 19
Facial recognition payment is about to go big in China. Alipay to Spend USD448 Million install new face scanners across the country.
Reply Retweet Like
Johnny Restrup Apr 16
BIG partnered with Goody Clancy to create a recently opened extension for the business school at the University of Massachusetts Amherst. Absolutely amazing.
Reply Retweet Like
Industriens Fond 12h
Der er fokus på i det nye -program: . Særligt er der fokus på vækstlaget inden for og . Det nye accelerationsforløb har ansøgningsfrist den 26. maj. Læs mere her: .
Reply Retweet Like
Lif DK 13h
Lyt til 2. afsnit af og 's podcast ‘Liv i fremtiden’🎧👂Hør om Catrines hjerte♥️, der kommunikerer med - og hør om andre af fremtidens sundhedsteknologier
Reply Retweet Like
Nigel Edmondson 13h
Robotter løfter både produktionen og kan overtage sure, gentagende og opslidende opgaver. Men hvad skal der til, for at bliver så nemme at bruge som en skruetrækker eller hammer? Det giver Technicons Casper Hansen sit bud på her:
Reply Retweet Like
Anja Hoffmann 14h
" mangler digital forestillingskraft." Ph.D. Reimer Ivang 's Digital Innovation Summit.
Reply Retweet Like
🅰️🇱🇪❌ Den Stoerste 14h
Er sku interessant hvad man kan se med facebooks page history 😂
Reply Retweet Like
IT-Universitetet 15h
Vil udviklingen inden for kunstig intelligens føre til menneskehedens undergang, som Hawking, Gates og Musk advarer mod? ITU-forsker Thore Husfeldt frygter nærmere den overvågning, teknologien muliggør allerede nu. Læs hvorfor 👇
Reply Retweet Like
Kim Elmose 16h
Jeg fatter ikke meget af det, men synes, at det er übercool, at går detaljeret, specialiseret og nørdet - i ordets fineste betydning- til sit 'work in progress' med beskrivelsen af et it-projekt på mediet. 👏
Reply Retweet Like
Bootstrapping.dk 17h
Reply Retweet Like
Anja Hoffmann 17h
Snakken på 'Borgen'. , oplever at forholder sig til mange højteknologiske emner. 's Digital Innovation Summit.
Reply Retweet Like
Anja Hoffmann 17h
Digital innovation? Det handler ikke om teknologi ... men om kontekst. , ved 's Digital Innovation Summit.
Reply Retweet Like
Lisbeth Bech Poulsen 19h
TUI’ansattes indopererede chip i armen, viser hvor meget vi har brug for en etisk diskussion af brug af teknologi. Frivilligt eller ej - hvorfor har rejseselskabet TUI overhovedet fremlagt det som en “mulighed” for deres ansatte?
Reply Retweet Like
Niels Friis Apr 24
Er der nogen, der ved noget om dette? Jeg snakkede i går i tlf med min far om blandt andet havepavilloner. Nu får jeg reklamer på facebook om det uden at have googlet emnet eller på nogen måde have gjort andet end at føre den tlf-samtale. Hvorfor?
Reply Retweet Like
DIT - DANSK IT Apr 24
DANSK IT lancerer videokonceptet Pitstop: Bliv klog på et aktuelt it-emne på tre minutter. Første episode handler om DevOps
Reply Retweet Like
Roskilde Kommune Apr 24
Vi har fået en ny digital medarbejder, der går under navnet "Kommune Kiri". I lancerer vi som den første kommune i Danmark en chatbot, som besvarer spørgsmål på borgerserviceområdet. Læs mere her:
Reply Retweet Like