Twitter | Search | |
Search Refresh
Trendsmap Danmark Nov 13
Reply Retweet Like
Hans Ishøy Nov 13
Reply Retweet Like
Mikael Hertig Nov 16
Reply Retweet Like
SundRose Nov 8
When there is no Legal Certainty for citizens, everybody wants to become the RuleR of the Law... That´s anarchy.
Reply Retweet Like
SundRose Nov 14
Back in old days when family couldn´t pay tax, the God/Pharao/King (today called government/commune/EU/UN), took "blood TAX" from families. God/Pharao could even sex abuse adult males. LGBT? Bible? World STILL CORRUPT !
Reply Retweet Like
Mads Roke Clausen 6h
Vores nye undersøgelse viser, at rigtig mange danskere mener, at vi er blevet dårligere til at tage os af hinanden. Det fortæller jeg mere om i kl. 12.
Reply Retweet Like
Mads Roke Clausen 10h
Vi er blevet dårligere til at tage os af hinanden, siger danskerne. Jeg er bekymret for sammenhængskraften i vores samfund. Men der er også håb - for danskerne vil gerne hjælpe mere. Civilsamfundet rummer en del af svaret. Er du enig?
Reply Retweet Like
Jonas Jakobsen 10h
For nogen hjemløse føles det trygt og sikkert at få lov til at sove på gulvet i varmestue om dagen. Også selvom det er en dag med næsten 100 brugere igennem og fuld kog på køkkenet.
Reply Retweet Like
Bitten Schjødt Kjær Nov 17
Udgivelse af ny bog: Vi er optaget af, hvordan børn og unge i socialt udsatte positioner er udfordrede af at deltage i fællesskaber, siger @FDFernes Socialudvalg ved og Dorte Lange Høst
Reply Retweet Like
Joan Kragh Nov 16
HVORFOR ER DET SVÆRT At være rummelig overfor udsatte og hjemløse ? Idag mødte jeg en fyr der ikke har ly for kulden i nat i min by. Det er afgørende at vores lovgivning klart anviser rummelighed på alle niveauer for hjemløse.
Reply Retweet Like
RådetSocialtUdsatte Nov 16
Den såkaldte sociale balance i regeringens aftale om skærpede sanktioner ifm. kontanthjælp er meget tvivlsom. Udsatte borgere overlades i høj grad til det kommunale skøn og flere risikerer at blive ramt
Reply Retweet Like
Kirkens Korshær Nov 16
KKs unge herbergsbeboer: - Jeg føler mig som et barn på mange områder. Som andre her blev jeg kastet ud i voksenlivet alt for tidligt. Når man så bliver ældre, får man brug for omsorg og tryghed. Bare det, at medarbejderne er der, er rart:
Reply Retweet Like
Jonas Jakobsen Nov 16
Rationalet er at de fattige snyder og at straf virker. Resultatet bliver flere fattige, flere børn uden samme muligheder som deres jævnaldrende, øget marginalisering og udstødelse. Nedrydende og ikke socialt arbejde værdigt.
Reply Retweet Like
Jonas Jakobsen Nov 14
En medarb. på Natvarmestuen i fandt en hjemløs i gågaden hvor han lå og sov. Blodig, usammenhængende og stærkt påvirket. På varmestuen var der et ekstra blik på ham, indtil han efter nogle timer var på benene igen - også en del af virkeligheden i DK
Reply Retweet Like
Socialpædagogerne Nov 14
. kongres: 50.000 børn lever under fattigdomsgrænsen. Det gør ondt at tænke på. Derfor vil I også se Fagbevægelsens Hovedorganisation prioritere det socialpolitiske. Det er ikke kun det rigtige at gøre – det betaler sig også.
Reply Retweet Like
@væresteder Nov 14
Mangler du den helt rigtige sang at danse til 🕺🏽💃 så har vi SANGEN, som gør dig glad i låget, giver de rette danse moves og samtidigt støtter du en god sag “Giv folk en ekstra chance”
Reply Retweet Like
Det Sociale Netværk Nov 13
Poul Nyrup Rasmussen har netop modtaget Peter Sabroe Klubbens hæderspris: “Jeg er ikke vil med priser og ordener, men denne her er noget andet, en undtagelse. Den minder os om, at det stadig er vigtigt at kæmpe for samfundets udsatte”.
Reply Retweet Like
Morten Sodemann Nov 13
Dagens historie fra et delt Danmark Klasselærer:Hvad ønsker I Jer til jul? Kartoffelbørn: 1. IPAD 2. Rejse til New York 3. Større værelse Flygtningebarn: 1. At min mor må blive i Danmark 2. At far bliver rask og 3. At alle i familien bliver glade
Reply Retweet Like
Jonas Jakobsen Nov 13
Jeg fik vist lige sagt live i radioen at “hvis politikerne får større ører ifbm det kommmende folketingsvalg, så skal jeg nok råbe endnu højere” - vigtig at nogen hører at der er brug for hjælp til udsatte og psykisk syge hjemløse.
Reply Retweet Like
Malte Nyfos Nov 12
De fattigste 10 pct. er som den eneste gruppe blevet fattigere fra 2007 til 2017. Og ginikoefficienten, det oftest anvendte mål for ulighed, er steget til 29,32 i 2017. Større stigning end i 2016. Det får betydning når vi går til valg.
Reply Retweet Like