Twitter | Search | |
Search Refresh
The DK Team Sep 22
Hey Guys its early on the morning... So i havnet made a vids, its because i have been busy. School has started and i have gotten a PS4 😃. But If u guys want me to make vids comment me and subscribe to my Channel!! Link in my profile Bye
Reply Retweet Like
Jonas Jakobsen 5h
Tryghed, omsorg, værdighed....næstekærlighed
Reply Retweet Like
Safehouse Jylland 13h
"Metoder i arbejdet med æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol" som er udarbejdet af er meget interessant læsning. Erfaringer fra praktikere i Danmark, Norge, Sverige og Holland er samlet i rapporten.
Reply Retweet Like
Jonas Jakobsen 14h
Når DR2 i aften kl.21:30 viser Anders Aggers portræt af Kirkens Korshærs stofindtagelsesrum i Aarhus, så er det samtidig et indblik i en, for de fleste, fjern virkelighed. Stofindtagelsesrum redder liv og giver værdighed - fordi alle mennesker er noget værd.
Reply Retweet Like
Niels Bjørnø 18h
DR2 klokken 21:30 i dag, Anders Agger kommer helt tæt på narkomanerne i fixerummet i Aarhus. Kirkens Korshær i Aarhus’ stofindtagelsesrum ligger i dag på Kalkværksvej på Sydhavnen.
Reply Retweet Like
Kirkens Korshær 18h
DR2 viser i aften 21:30 Anders Aggers portræt af Kirkens Korshærs stofindtagelsesrum i Aarhus og brugerne heraf. Med disse rum reddes liv, og stofmisbruget flyttes væk fra gader og stræder. Alle mennesker er noget værd. Også misbrugere.
Reply Retweet Like
Jonas Jakobsen Sep 23
Næsten 200 besøg på dagvarmestuen i denne weekend og mere end 100 portioner varm mad er blevet spist. Antallet af hjemløse og udsatte mennesker der har brug for et sted at være i weekenden stiger og stiger. Medarbejderne har løbet stærkt igen denne weekend.
Reply Retweet Like
Stine Skot Sep 23
I går var vi 50 mennesker samlet for at stifte et nationalt antiracistisk netværk. Det var repr. fra en del grupper, der allerede er godt igang med at give modsvar til den stigende racisme på gadeplan, i institutionelle sammenhænge og i lovgivningen.
Reply Retweet Like
Jonas Jakobsen Sep 23
Jo mere værdighed og jo mere fællesskab og kærlighed vi kan give til et nødlidende menneske, des mere livskvalitet bidrager vi til. Måske det netop er det, der på et tidspunkt betyder alt for netop det menneske. Det er det hele værd at give et forsøg.
Reply Retweet Like
New Products Sep 22
32GB Samsung Class 10 48MB/s TF / Micro SD UHS - I Memory Card
Reply Retweet Like
SundRose Sep 21
What is going on in Kingdom of Denmark, is nothing else but a CHILD TRAFFICKING done by public representatives of institutions
Reply Retweet Like
New Products Sep 21
Reply Retweet Like
Jonas Jakobsen Sep 21
Det kaotiske liv hjemløshed fører med sig, kan virke skræmmende og uforståeligt - vigtigt at vi ser det enkelte menneske i øjnene og fortsat tilbyder basal behovsdækning og skaber tillidsfulde relationer. Straf som løsning på sociale problemer er uværdigt og uden effekt
Reply Retweet Like
Trendsmap Danmark Sep 21
Reply Retweet Like
Vibeke Koushede Sep 21
Want to hear more about and how we work in Denmark? Then here is a talk I gave yesterday in Oslo at the first Nordic conference on : Together for .
Reply Retweet Like
SundRose Sep 20
"When people just can't take it anymore"
Reply Retweet Like
لولي ✨ Sep 20
Follow this great channel👇🏽✨
Reply Retweet Like
ludovic moncla Sep 20
Reply Retweet Like