Twitter | Search | |
Search Refresh
Aaron Sep 14
English Christian Movie "On a Mission" | The Love of God Is With Me on the Way of the Cross
Reply Retweet Like
Monica Lylloff Sep 17
Reply Retweet Like
Social- og Indenrigsministeriet Sep 19
Flere hjemløse bliver boende på herberg i lang tid, viser tal fra DST. Antallet af brugere med ophold over 120 dage steg med 6% til 2.781 i 2018. I alt tog 6.626 brugere sidste år ophold på et herberg eller forsorgshjem
Reply Retweet Like
Jonas Jakobsen Sep 19
Privatliv er en sjælden gæst i den hjemløses hus - de færreste søger på herberg alene pga manglende bolig. Billige og anstændige boliger, intensiv misbrugsbehandling, korrekt psykiatrisk hjælp og støtte til at skabe et hjem - vejen ud af hjemløshed er kompleks.
Reply Retweet Like
Bente Boserup 16h
Børn skal selvfølgelig inddrages i deres egen sag. Inddragelse er en af forudsætningerne for, at en anbringelse lykkes. Det er deres liv, det handler om. Det ved vi fra de mange børn og unge, vi bisidder i Børns Vilkår.
Reply Retweet Like
Charlotte Elkjær Rasmussen 19h
Lisbeth Riisager Henriksen, 19/9-19: "Forfatter: Alt for mange borgere dør kort efter at have fået førtidspension" "[...] at der tilsyneladende er flere meget syge mennesker på den nye førtidspensionsordning end på den tidligere."
Reply Retweet Like
Chris Alban 🏳️‍🌈🇪🇺🇩🇪 22h
Replying to @Astridkrag
Ja, du læste rigtigt. Der er danskere, der må flygte fra Danmark for at beskytte deres børn mod de danske myndigheder.
Reply Retweet Like
Chris Alban 🏳️‍🌈🇪🇺🇩🇪 22h
Kære . Hvis du forestiller dig, at kommunerne overholder loven i anbringelsessager, så har du en overbevisning, jeg gerne vil udfordre. En fejlprocent på 50 på landsplan og 100% i København burde sige en hel del.
Reply Retweet Like
Rasmus Kjeldahl Sep 20
Hvis Nets har begået gebyrkriminalitet må pengene betales tilbage! Udsatte børn har brug for dem! Danskerne har også krav på retfærdighed og at monopoler ikke misbruger deres magt!
Reply Retweet Like
Cabi Sep 20
Hvis man vil lave en undersøgelse bør man i det mindste sørge for, at man har med sammenlignelige størrelser at gøre. Det gør 3F ikke, når de sammenligner forsikrede ledige med kontanthjælpsmodtagere. Det er æbler og pærer.
Reply Retweet Like
Astrid Krag Sep 20
Kloge, dejlige børn - der har oplevet mere end nogen børn bør - gjorde mig i dag klogere på anbringelser, plejefamilier og hvad vi kan gøre bedre som samfund. Tak for jer ❤️
Reply Retweet Like
Landsforeningen Autisme Sep 20
På besøg hos for at lære nyt om autisme og social isolation
Reply Retweet Like
VIVEviden Sep 20
Annette Møller giver spændende indblik i Autismecenter Nord-Bos tilgang til unge med på temamøde om , hvordan vi hjælper unge voksne med autisme ud af social isolation
Reply Retweet Like

Related searches

@astridkrag
Jeanette Ellen Bauer Sep 20
Vilde sparekrav i kan betyde at livsvigtige indsatser for allermest må lukke ned. Hvad er der blevet af 'de store skal passe på de små'? m. fl. spørger, hvor udsattes invitationen til festen i 'verdens bedste by' bliver af?
Reply Retweet Like
Jeanette Ellen Bauer Sep 19
Alle de, der frivilligt gør en indsats for andre; I salute you 🥰
Reply Retweet Like
Rasmus Kjeldahl Sep 19
Nets gebyrer lægges nu i stramme tøjler! Det var virkelig på tide! Vi kvitterer for lavere gebyrer ved at skrue op for BørneTelefonen!
Reply Retweet Like
HELLEBRO Sep 18
Hellebros holistiske tilgang til at få i seng, skole og var på dagsordenen til top-engageret stormøde i det nye flotte på Gl. Køge Landevej. Vi glæder os til om at hjælpe de unge i .
Reply Retweet Like
Blå Kors Danmark Sep 17
Blå Kors enig med spiritusbranche: Forbyd salg af alkohol til mindreårige. ”Gid flere fra branchen vil melde sig med samme budskab. Tidlig alkoholdebut øger risikoen for alkoholproblemer senere i livet,” siger Christian Bjerre.
Reply Retweet Like
Jonas Jakobsen Sep 16
Vi møder nye ansigter på varmestuen i hver eneste uge. Nogen kommer uden sko, andre uden håb - nogen kommer uden at vide hvor de er, andre ved præcis hvor de er. Mangfoldige, komplekse og velkomne med det til fælles, at de er trådt ind ad vores dør.
Reply Retweet Like
Social- og Indenrigsministeriet Sep 16
Social- og indenrigsminister på Aktivitetscentret Sundholm, hvor hjemløse bl.a. kan arbejde med træ og ikke mindst i Byhaven, hvor socialpædagog Emil viser frem
Reply Retweet Like