Twitter | Search | |
Search Refresh
Kristeligt Dagblad Aug 12
I morgen er det 10 år siden, politiet stormede i København for at fjerne en gruppe irakiske asylansøgere. Aktionen har ændret, hvordan kirken i Danmark markerer sig på flygtningeområdet, siger professor
Reply Retweet Like
Ugeskrift for Læger Aug 1
Læge Mustapha Itani er kommet i modvind over en video, hvor han giver sundhedsråd til muslimer om fasten. Han blander tingene sammen på en uheldig måde, siger . Læs interview med hovedpersonen.
Reply Retweet Like
Den Danske Ordbog Jun 9
Reply Retweet Like
Det Jødiske Samfund Aug 9
Lørdag aften indledes Tisha BeAv, sorgens dag. Ifølge jødisk tradition blev begge jødiske Templer i Jerusalem ødelagt den dag. Praktiserende jøder faster og sørger i 25 timer. Også andre ulykker har fundet sted på den dato.
Reply Retweet Like
Niro Niel Apr 19
Var Moses mon ikke den første der lykkedes med at downloade en fil fra skyen?
Reply Retweet Like
Det Jødiske Samfund Jul 29
Ordet er græsk og betyder forsamlingshus. Læs om ”jødernes kirke” og tag på virtual reality-rundvisning i synagogen i Krystalgade.
Reply Retweet Like
Det Jødiske Samfund Jul 31
Københavns synagoge ligger som bekendt i Krystalgade. Men der findes en anden med samme adresse og ligeledes opført i 1833, nemlig "den tilsandede synagoge" på Sankt Thomas.
Reply Retweet Like
Kristeligt Dagblad Aug 6
"Kirken er ikke en antikvarisk institution, hvor kun salmer og orgel duer. At spille ”Here comes the sun” med The Beatles til en dåbsgudstjeneste er der masser af opstandelse i," skriver sognepræst
Reply Retweet Like
Louise Vinther Alis Jan 28
Er folkeskolen og folkekirkens parløb i streg med Grundloven? og jeg selv mener i hvert fald at det er
Reply Retweet Like
Brian Arly Jacobsen Jun 20
Har regnet lidt på myten om den store udskiftning: Detektor: Forudsigelser om Den store Udskiftning er ‘noget værre vrøvl’
Reply Retweet Like
Brian Arly Jacobsen Jul 13
Det kirkelige fællesskab kan betyde mindre sygefravær - slår et slag for kvalitative undersøgelser 😀 via
Reply Retweet Like
No Name Jun 19
Reply Retweet Like
Thomas Heie Nielsen Jun 13
Hvorfor stemmer religiøse muslimer på religionskritiske partier der kæmper for minoriteters rettigheder, når undersøgelser viser, at muslimer har et anstrengt forhold til blandt andet homoseksuelle og jøder?  
Reply Retweet Like
Patrick Bay Damsted Jul 13
Hvis du tror det mindste på intelligent design, så er der et modbevis, som er uomtvisteligt og ubestrideligt.
Reply Retweet Like
Christoffer Paulsen Jul 2
Er det rationelt at tro på noget, fordi det ikke kan demonstreres at være umuligt?
Reply Retweet Like
Esben K. Ravn Apr 4
Nå, , vi er altså underholdning i kristendommen. Vi er vant til at ryge i den kategori. Så spørgsmål 1: Havde du sagt det samme, hvis von Trier lavede en film om Døden eller Merete Pryds Helle en bog om Døden?
Reply Retweet Like
Thomas Heie Nielsen Jan 6
Replying to @kristeligt
Der er stor forskel på at være tilfreds med samarbejdet med biskopperne og så på, at være enige i teologien og ledelsen af folkekirken. Undersøgelsen kan ikke tages som om alt er fryd og gammen
Reply Retweet Like
Kirke.dk Dec 26
Hvilke enkeltpersoner har størst indflydelse på de beslutninger, der træffes i på landsplan? Det har undersøgt med et ekspertpanel. Se svaret her.
Reply Retweet Like
Kurt Damsted Jun 12
Flere Imamer har tilsyneladende konverteret moskeerne til politiske agitationscentre til fordel for EL og RV. Skal præsterne i vore folkekirker efterfølge denne udvikling?
Reply Retweet Like
Johan Kjær Dec 22
Ærgrer du dig nogensinde over noget af det, som står i... ...dit partis politiske program? ...din religions hellige skrifter? ...dit lands regler og love? Det håber jeg, at du gør.
Reply Retweet Like