Twitter | Search | |
Search Refresh
Det Jødiske Samfund 22h
Lørdag aften slutter den jødiske højtid De fleste jøder fejrer de samme årlige højtider, men enkelte grupper har egne traditioner. Eksempelvis er marokkanske jøder kendt for at holde en særlig fest, mimouna, efter pesach.
Reply Retweet Like
Niro Niel Apr 19
Var Moses mon ikke den første der lykkedes med at downloade en fil fra skyen?
Reply Retweet Like
Brian Arly Jacobsen Apr 23
Reply Retweet Like
Perrito Brodersen Jan 12
Evolutionsteori er muligvis plasusible fra et videnskabeligt perspektiv, men det er ikke mere sandt og ikke mindre en tro end f.eks religion.
Reply Retweet Like
Det Jødiske Samfund Apr 12
Om en uge begynder pesach, også kaldet jødisk påske, som er en ugelang ihukommelse og fejring af det jødiske folks fødsel og overgang fra slaveri til frihed. Tjek din viden om i denne quiz.
Reply Retweet Like
Johan Kjær Dec 22
Ærgrer du dig nogensinde over noget af det, som står i... ...dit partis politiske program? ...din religions hellige skrifter? ...dit lands regler og love? Det håber jeg, at du gør.
Reply Retweet Like
Brian Arly Jacobsen Apr 14
Så mangler vi bare, at ex- også giver og skylden, og så har han fuld plade Ex-Pope XVI breaks silence on 's sex abuse crisis and blames the sexual revolution and liberals
Reply Retweet Like
Esben K. Ravn Apr 4
Nå, , vi er altså underholdning i kristendommen. Vi er vant til at ryge i den kategori. Så spørgsmål 1: Havde du sagt det samme, hvis von Trier lavede en film om Døden eller Merete Pryds Helle en bog om Døden?
Reply Retweet Like
Kristeligt Dagblad Apr 23
Mens ledelsen på landets asylcentre ikke mener, der er store problemer på centrene med religiøst motiveret chikane, oplever mange asylansøgere det anderledes, lyder det i ny rapport fra
Reply Retweet Like
Det Jødiske Samfund Apr 7
Den jødiske religion bygger på nogle fundamentale grundprincipper, som alle deler, men tiden og tolkningen af, hvordan principperne skal efterleves, har ført til forskellige retninger, ortodoks, konservativ og reform.
Reply Retweet Like
Kristeligt Dagblad Apr 19
Ny rundspørge viser, at kun 43 procent af kirkens medlemmer tror på den Gud, kirken forkynder
Reply Retweet Like
Det Jødiske Samfund Apr 19
I aften begynder med seder-måltidet og højtlæsning af en særlig bog, haggada, der gennemgår historien om udgangen fra Egypten og samtidig indeholder en komplet guide til fejringen med rollespil, sange og symbolske retter.
Reply Retweet Like
Det Jødiske Samfund Apr 18
Alle, der fejrer påske, ønskes en glædelig højtid. I morgen aften begynder , også kaldet jødisk . Pesach er en af de vigtigste og mest omfattende jødiske helligdage. Men hvad er det egentlig, der fejres, og hvordan?
Reply Retweet Like
Kristeligt Dagblad Apr 15
Nu river politikere og politi sig i håret, for hvordan skal demokratiet forholde sig til en mand, der tester ytringsfrihedens grænser til det yderste og til gengæld møder voldelige angreb mod både sig selv og politiet?
Reply Retweet Like
Kristeligt Dagblad Apr 15
Den kontroversielle aktivist Rasmus Paludan siger, at hans mål er at kæmpe for ytringsfriheden. Men det er en pervertering af idéen om ytringsfrihed at skænde ord for at befri dem
Reply Retweet Like
Brian Arly Jacobsen Apr 14
Spændende analyse, der fortæller lidt om 's skæve dækning af emnet: Hvem tegner billedet af og i danske medier?
Reply Retweet Like
Kristeligt Dagblad Apr 3
Fem godser rundtom i landet er ved at søge om tilladelse til at etablere begravelsespladser i naturen, mens et gods allerede har åbnet en
Reply Retweet Like
Brian Arly Jacobsen Mar 31
46% af danskerne tror ikke på ifølgeny undersøgelse fra
Reply Retweet Like
Thomas Heie Nielsen Mar 22
Hvor blev moddemonstrationen fra venstrefløjen mod dette antidemokratiske sammenrend af? Hizb ut-Tahrir holder værgekampagne på Christiansborg Slotsplads
Reply Retweet Like
Morten Th. Højsgaard Feb 15
Derfor taler Huxi Bach og Høsterkøb sogn om det samme: Bland-selv-religion er blevet folkekultur. via og
Reply Retweet Like