Twitter | Search | |
Search Refresh
Carlsbergfondet 2h
Snart kan du få et lynhurtigt overblik over forskning i civilsamfundet🙌 Civilsamfundets Videnscenter er i gang med at opbygge et digitalt opslagsværk over nordisk civilsamfundsforskning men der r brug for din hjælp 👇
Reply Retweet Like
Jonathan Ries 5h
Lokal forankring og medejerskab er afgørende, hvis den grønne omstilling skal lykkes! Civilsamfundet har en afgørende rolle i den grønne omstilling.
Reply Retweet Like
Ungdomsøen 1h
Kæmpe stort tillykke til alle nye studenter. Den 24 august åbner Ungdomsøen og I er med til at bestemme indholdet. Mødet med andre unge på øen bliver forhåbentlig som et godt trampolinspring til jeres fortsatte livsrejse - vi glæder os til at se jer
Reply Retweet Like
FN-forbundet Jun 14
Reply Retweet Like
Ulrik Kampmann Jun 18
Denne er til at blive klog af. Altså hvis man interesser sig for sociale investeringer. Lader vi os forføre af idéen om sociale investeringer? Vi er gået til forskningen for at finde svar - Altinget: civilsamfundets videnscenter
Reply Retweet Like
Ole Mikkelsen Jun 18
Omkring 1/5 af de 2.800 frivillige i Røde Kors Hovedstaden er under 34 år. Et aktivt og meningsfuldt fællesskab med plads til flere Ensomheden vokser hos unge – alligevel afholder de sig fra at søge frivillig hjælp
Reply Retweet Like
Rillo Rud Jun 15
Replying to @momlol
Og så kom det online. Jeg bander ligefrem:
Reply Retweet Like
Mads Roke Clausen Jun 22
Skab sikkerhed for det frivillige sociale arbejde, så vi kan skabe sikkerhed for de mest sårbare. Jeg håber inderligt, at en plan for finansieringen af det frivillige sociale DK står øverst på dagsordenen, når en ny regering er etableret.
Reply Retweet Like
Søren Bøllingtoft Jun 16
Hjerteligt velkommen hjem! Når du har fået en lur, så husk at give og dele de varme velkomster, sådan som vi aftalte på @Velkomstalliancen
Reply Retweet Like
Altinget: civilsamf Jun 21
Direktør i stopper til efteråret. Hun har personificeret fondens udvikling fra ubetydelig til indflydelsesrig, siger tidligere bestyrelsesformand Jørgen Huno Rasmussen.
Reply Retweet Like
DUF 2h
. fra til -kommission: Vi oplever en sult hos de unge efter debatter, der ikke er konfliktunderholdning. Vi skal have formater, hvor der er plads til tvivl og refleksion - ikke forberedte oneliners.
Reply Retweet Like
DUF 5h
DUFs demokratikommission mødes i dag til møde under overskriften "borgere & civilsamfundet". Ny DUF-formand lægger ud: Civilsamfundet er afgørende for og for at skabe forandring, men vi kan også se, at det er vigtigt for unges trivsel.
Reply Retweet Like
Thit Aaris-Høeg Jun 21
I går havde jeg den glæde at overrække diplomer til de baba fædre som har gennemført vores projektlederuddannelse. Disse gode mænd er nu klar til at gøre endnu mere for, at alle fædre i Danmark tager ansvar for deres børn og for fællesskabet. Godt gået!
Reply Retweet Like
Mathilde-Gry Jun 20
gør alt, hvad de kan for ensomme og udsatte og det er jeg stolt af: -
Reply Retweet Like
Frej Elbæk Schjeldal Jun 20
Hvad vil vi med .... vi vil blandt andet gøre noget ved det her
Reply Retweet Like
Mads Roke Clausen Jun 20
Opråb til : Skab sikkerhed om det frivillige sociale arbejde, så vi kan skabe sikkerhed om de mest sårbare! Hvad skal erstatte satspuljen? Den hjemløse, det anbragte barn og tusindvis af andre mennesker har krav på at vide, om den hjælp vi tilbyder, har en fremtid.
Reply Retweet Like
DUF Jun 20
Hver anden ung ønsker at bruge mindre tid på sociale medier, og ca. 77 % af de unge vil hellere være sammen med deres venner i virkeligheden end virtuelt, viser DUFs nye analyse .
Reply Retweet Like
Thomas Ravn-Pedersen Jun 19
Så kom Danmark i top på SDSN og Betelsmans Stiftungs 2019 - lad os bruge første pladsen som inspiration og motivation til at gøre det endnu bedre.
Reply Retweet Like
Anders Folmer Buhelt Jun 19
Selvom ⁦⁩ har været undervejs længe, er vi også en startup. PC’en er hos lægen, men der er musik i højttaleren og skaffet møbler og køleskab gennem DBA. Vi er så meget i gang!
Reply Retweet Like
Thit Aaris-Høeg Jun 19
I Fonden for Socialt Ansvar sikrer vi NGO'er adgang til økonomisk og finansiel ekspertise, fundraising, kommunikation og hjælp til organisationsudvikling. Fonden for Socialt Ansvar hjælper frivillige ildsjæle, så de ikke brænder ud
Reply Retweet Like