Twitter | Search | |
Search Refresh
APPC - La Muntanyeta 37m
Una estudiant sevillana amb paràlisi cerebral i un 92% de discapacitat reconeguda s'acaba de graduar en Geografia i Història. Un exemple de capacitat i superació. Enhorabona!!!! via
Reply Retweet Like
Núria Loras 🎗 11h
Pobres persones amb que hauran d'aguantat a Urdangarin i tot el postureo... Em consola pensar que amb lo sinceres que són, alguna li digui lo que pensa 🙄 !
Reply Retweet Like
Uri Sep 18
Molt agraït a , i per donar-me l'oportunitat de parlar del però sobretot per deixar-me apendre d'ells.
Reply Retweet Like
ASPASIM 43m
Replying to @fundacioaspasim
I arriba el moment de presentar l'edició d'enguany de , del proper 27 d'octubre a Sarrià. Us hi esperem fent equips millaXperienxe per conèixer a fons els nois i noies que atenem!
Reply Retweet Like
Correm Junts 4h
🔶 Estrenem producte solidari de ! Mireu quines polseres més boniques! Contribuiràs a recaptar diners per a l'atenció a les persones amb ! T'animes a vendre'l al teu entorn? 👉🏽
Reply Retweet Like
Pep Solé #persistir 1h
Profundament agraït a la feina de la direcció i l'equip professional d' que ha preparat unes bases molt sòlides, alhora que adaptables i millorables a partir de la participació de tot el sector de la . Per defensar i calen dades i evidència
Reply Retweet Like
COCEMFE CV Sep 18
Ens reunim amb la directora general de Comerç, Artesania i Consum per a presentar-li un Pla autonòmic de Comerços Accessibles i Inclusius que fomente la igualtat de les persones amb
Reply Retweet Like
Sylvie Pérez 1h
Hola . Fa 2 mesos he tramitat la renovació de ls targeta d'aparcament de de ma mare i ja està caducada. Serveis socials diuen q està tot fet i q només falta la teva signatura. Que com a no hi ets...no es pot fer. Com pot ser?
Reply Retweet Like
FECETC Sep 18
Ho sabies? La Inspecció de Treball va sancionar 55 empreses a CAT el 2018 per incomplir la reserva legal del 2% de treballadors amb , segons s'explica al emès ahir. ⁉️ Creieu que són moltes? Poques? Recupereu-lo a: 🔽
Reply Retweet Like
Sant Tomàs 8h
Us recomanem recuperar el d'aquesta setmana el qual es va fer ressò de la situació dels arran de la pujada del , així com, de diferents casos d'inserció laboral de persones amb .
Reply Retweet Like
La Foixarda 12h
🔴 Testimoni de l'Aimar a , una estudiant universitària amb psicosocial que, en lloc de poder estudiar en igualtat amb els seus companys, va ser estigmatizada, discriminada i exclosa a causa de la seva mala :
Reply Retweet Like
Oriol Castellví Sep 16
Tots podem fer coses per promoure una societat de veritat i menys injusta amb les amb . Per exemple, un RT.
Reply Retweet Like
carles campuzano 3h
Avui el ha fet balanç del Programa DIL d’integració laboral de persones amb intel.lectual a l’administració. Un molt bon programa !
Reply Retweet Like
carles campuzano 3h
Avui hem estat a , entitat de referència i líder a la Selva i el Maresme Nord per a les persones amb intel.lectual ; amb en intercanviar idees sempre val la pena !
Reply Retweet Like
APPC - La Muntanyeta 5h
Llegim al blog que els companys de han visitat ¡Contentos que disfrutéis de nuestra ciudad!
Reply Retweet Like
BCN Accessible 6h
Recorda que el 21 de setembre s'acaba l'exposició 'Sentits per l'art' al Centre Cívic on Laia Garcia i Júlia González ens acosten a l'art des de la diversitat sensorial. Entrada lliure. + info:
Reply Retweet Like
ARMIC ONCE EA3RKR 10h
13 octubre: La , la cursa “En marxa per la paràlisi cerebral” organitzada per torna a Barcelona un any més. 📅 13/10/2019 📌 Barcelona
Reply Retweet Like
FECETC 10h
L'ocupació de les persones amb , un dels temes que s'abordarà al 1er Congrés sobre . Un bon motiu per inscriure's, no creieu?
Reply Retweet Like
cocarmi 10h
👏👏🏆Ens sumem a les felicitacions a les entitats reconegudes pels premis de , i en especial a les que treballen amb i per a persones amb . Bona feina!
Reply Retweet Like
Fundació Esclerosi Múltiple 11h
Si ets estudiant de màster, postgrau o especialització i tens les beques FEM-Talent t'interessen!
Reply Retweet Like