Twitter | Search | |
Search Refresh
Karen Liesens 🎗 Jan 19
Oeps Connor Rousseau haalt Zweden als een toonbeeld van goede integratie dankzij Socialisten👇🏻
Reply Retweet Like
Karen Liesens 🎗 Jan 20
Iedereen in Davos is toch zonder twijfel daar met de trein of ander openbaar vervoer, toch? Zeker Sophie Wilmes en ons koningspaar die zo lovend zijn over de klimaatjongeren.
Reply Retweet Like
Angie_blogz(lyrics) Jan 20
vanaken Colassin Liverpool chadli Milton Keynes My Chemical Romance Studio Brad and Jen
Reply Retweet Like
Frank Thevissen Jan 19
Connertje was in Stockholm en zag dat het allemaal koek en ei was in de Zweedse steden. Ondragelijke lichtheid die pijn aan de oren doet, zo vroeg in
Reply Retweet Like
Karen Liesens 🎗 Jan 15
Nagels met koppen. PS ondertekent mee de notie om kernwapens weg te halen in Kleine-Brogel. Terwijl is de Waalse overheid, die al jaar en dag door PS bestuurd wordt, één van de grootste aandeelhouders van FN Herstal. Daar is maar één woord voor: hypocrisie.
Reply Retweet Like
sp.a Jan 19
"Solidariteit is voor ons essentieel. Ook voor veiligheid. De rijke kan zijn eigen veiligheid kopen. De gewone man heeft een sterke overheid nodig om voor zijn veiligheid te zorgen."
Reply Retweet Like
Karel Mortier Jan 16
Hoor ik nu werkelijk in een militante zeggen dat de geen democratische partij is? 🙄 👇 N-VA: 1.080.000 stemmen. PS: 640.000 stemmen.
Reply Retweet Like
Verzuurde Vlaming Jan 19
Connertje moet eens luister naar Abraham Lincoln: You can fool all the people some of the time and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time
Reply Retweet Like
Karen Liesens 🎗 Jan 15
Ik sluit me volledig aan bij : een kernwapenvrije wereld zou ideaal zijn. Een ideaal dat onbereikbaar is zolang niet alle landen tegelijk ontwapenen. Als Westerse wereld als eerste ontwapenen, zou getuigen van een enorme naïviteit.
Reply Retweet Like
Karel Mortier Jan 20
We hebben geen noodregering nodig. We hebben een hervorming van de staatsstructuur nodig. Zoniet herhaalt dit circus zich binnen 4 jaar.
Reply Retweet Like
S.Podevyn-Gijselaar Jan 20
“Ik zal meestal de economische wereld willen ontmoeten”, aldus de premier van een hoofdzakelijk Nederlandstalig land. 😳🙄
Reply Retweet Like
Pinar Akbas Jan 16
I drove all night 😍
Reply Retweet Like
Wadupnaija.com 19h
Reply Retweet Like

Related searches

#terzaketv · vlaams belang · winterswijk · leuven · #arzuaslan
Herman Wellens Jan 15
Vervoort van Brussel maakt duidelijk dat ze geen oplossing willen voor België. Liefst zou hij een cordon willen rond heel Vlaanderen. Vlaanderen als slaaf van Wallonië, wat het steeds is geweest.
Reply Retweet Like
Tom Van Grieken Jan 19
Sp.a wil meer inzetten op veiligheid en noemt een voorbeeld Enkele nieuwsartikelen 👇🏻
Reply Retweet Like
Groen 20h
“Men wilt de openbare omroep beknotten en gaan naar een kleinere vrt. We vinden een sterke, onafhankelijke, neutrale openbare omroep, zonder politisering, net cruciaal. Zeker in tijden van fakenews. Die staat garant voor een sterke democratie. " in
Reply Retweet Like
N-VA 20h
'Als je in eender welk bedrijf merkt dat het niet meer botert tussen de raad van bestuur -met in dit geval de Vlaamse Regering als hoofdaandeelhouder- en de CEO, dan wordt de samenwerking beëindigd. Dit is een logische gang van zaken', zegt .
Reply Retweet Like
Michaël Van Droogenbroeck 22h
Zometeen om 7u40 is minister-president onze gast in , vanuit de “Flanders room” in Davos.
Reply Retweet Like
Sophie Wilmès Jan 21
Ik hoor praten over een noodregering. De vraag die ik me dan stel, is hoe kunnen we uitleggen dat we wél een meerderheid vonden voor zo’n noodregering die de grootste problemen moet aanpakken, maar niet voor een volwaardige regering? We praten erover in op .
Reply Retweet Like
Sophie Wilmès Jan 21
J’entends parler d’un gouvernement provisoire. La question que je me pose: comment pourrait-on expliquer qu’on trouve une majorité pour ce gouvernement-là qui doit répondre aux grands défis du moment et pas pour un gouvernement de plein exercice?
Reply Retweet Like