Twitter | Search | |
Search Refresh
BukuPojok Jun 26
Reply Retweet Like
NanaLeeana 23 Jun 16
Salah satu buku yang menarik perhatian aku dekat Kinokuniya.
Reply Retweet Like
nazrul mohd 14 May 16
Reply Retweet Like
warungbooku ☕ 15 Nov 16
, bukan kisah guru-murid biasa biasa. Pasti buat kau tersenyum, tertawa, tersentak, sayu dan termenung berfikir.
Reply Retweet Like
AZ Online Bookstore 13 Jan 17
Kalau baca buku ini dan hang langsung tak tersenyum atau ketawa, hang boleh denda aku.
Reply Retweet Like
borahae 24 Oct 16
Ayat dia pun kadang deep jugak 😌😌😌
Reply Retweet Like
RN 6 Apr 16
Tak tertahan baca novel ni
Reply Retweet Like
borahae 24 Oct 16
Cerita dalam buku ni yang lawak ke.. aku yang mudah terhibur? 😂😂😂
Reply Retweet Like
borahae 24 Oct 16
Boleh tahan lar cite nii... gelak sakan wehh.. 😂😂😂
Reply Retweet Like
yaya_okita 15 Oct 16
Macam x caya aku boleh habiskan baca Lejen Press dlm masa sehari =_=" sanggup tahan ngantuk semata2 nak tahu ending dia..
Reply Retweet Like
Adan Qirin 24 Jan 17
Replying to @hmdnshqrn
this is just my opinion. kalau kau rasa nak try baca jugak. go on.
Reply Retweet Like