Twitter | Search | |
Search Refresh
Carles Nov 1
Reply Retweet Like
Centre d'Alcoi Nov 1
dia1. Resum de tot un dia ple d'experiències i emocions: 1 Repte - 2 Proves - 1 Ball improvisat en ple carrer de “thriller” I un Assaig de Filà!! Aquests xics s'estan guanyant el cor d'Alcoi
Reply Retweet Like
Tfll. Nov 13
Quien pueda pasarse por el enlace siguiente y votar a . Es para ayudar a unos amigos con un concurso. Se agradece RT🙏🏽❤️ Y lo mismo por Facebook❣️
Reply Retweet Like
Centre d'Alcoi Nov 4
dia 02. Els xics del van arribar molt alt amb la seua bandera, tant que van pujar a tocar les Campanes! Van interactuar amb els veïns i van conquistar els balcons. Bon treball xics!!
Reply Retweet Like
Centre d'Alcoi Nov 4
dia_03 Un repte obligatori i molt difícil per als xics ja que no eren d'Alcoi. Un dia ple d'esdeveniments, concerts, i aconseguint acabar el seu repte!! Anem per mes !
Reply Retweet Like
HANA - Hashi Alcoy Nipón Asociación Nov 1
¿Te apetece ver el vídeo del pasacalles de Halloween de HANA y AlCentro? Pues aquí lo tienes. Muchas gracias a los comercios de AlCentro y a los chicos de por su colaboración.
Reply Retweet Like
Centre d'Alcoi Nov 6
Resum de l'últim dia dels nostres xics : Molt bon treball xics! HO HEU FET GENIAL! Us heu guanyat un munt de cors, i sobretot el del nostre equip.I ara...que guanye el millor!
Reply Retweet Like