Twitter | Search | |
Search Refresh
J.M.Vidal-Illanes 📚✍🏼 25 Jun 15
Reply Retweet Like
Sant Ramon Nonat 13 Aug 17
Necessitem ments i mans per construir entre tots i totes
Reply Retweet Like
Teresa Fèrriz Roure Jan 11
Salpem a mars desconeguts
Reply Retweet Like
Sant Ramon Nonat 6 Jun 18
La comissió de de s'ha reunit per analitzar les propostes i fer pressupostos. Teniu idees? Sempre sereu a temps per formar-ne part! Ben aviat la proposta final
Reply Retweet Like
EcoFEP 21 May 18
L' , la comissió ambiental de les , engega el primer dels seus grans projectes: L'ecoEDcamp, una trobada de professorat i alumnes on intercanviar experiències i generar coneixement.
Reply Retweet Like
Sant Ramon Nonat May 26
A 1r d'ESO, dins de la matèria de tencologia els nois i noies van cocrear una caseta de nines amb els nens i nenes de p4. A finals de la setmana passada els de 1r van visitar als de p4 per regalar-los la seva nova caseta feta a mida.
Reply Retweet Like
Sant Ramon Nonat 26 Jun 18
El darrer dia de curs, com ja fa uns quants anys, l'@ampasantramonnonat ens prepara un còctel d'activitats engrescadores per acomiadar el curs i desitjar-nos bones vacances
Reply Retweet Like
Sant Ramon Nonat Nov 19
El proper 23 de novembre a partir de les 10 del matí torna Una jornada, la 3a, on seguirem construïnt el que hem imaginat entre tots i totes. Necessitem moltes mans i molts manetes!
Reply Retweet Like
Peter RiVilla 14 Jan 15
Pares i mares del a veure que us sembla això: ?
Reply Retweet Like
Sant Ramon Nonat 24 Jun 18
Ja fa temps que les promocions que es graduen a l'escola s'acomiaden estrenant un LIP DUB. Aquest cop la PROMOCIÓ 18 ens presenta: "FINS QUE SURTI EL SOL"
Reply Retweet Like
Fundació Carulla May 7
Comença el 1r workshop de la @FundacióCarulla a l’ d’. Quins requisits ha de tenir un projecte cultural perquè contribueixi a la transformació social? Entre tots, . Descobrim com !
Reply Retweet Like
Sant Ramon Nonat May 12
Els nois i noies de 1r D'ESO van anar divendres a l'Ateneu de fabricació de la Fàbrica del sol per continuar el seu projecte de construcció de una casa de nines cocreada amb els nens i nenes de p4.
Reply Retweet Like
Sant Ramon Nonat Oct 26
Ahir les famílies de 4t d'ESO es van reunir per coordinar totes les activitats que conjuntament realitzaran amb els seus fills i filles per finançar el viatge de final d'etapa. I després confecció conjunta dels decorats del musical
Reply Retweet Like
EcoFEP 14 Jun 18
La comissió impulsora i els representants de les 7 comissions de de l'escola s'han reunit per a dissenyar el seu projecte definitiu i ben aviat ens el presentaran!
Reply Retweet Like
Punt Òmnia CPS Francesc Palau May 23
Reply Retweet Like
La revolució verda 4 May 18
Tot a punt per a la jornada més participativa. Avui 1a trobada de tota la comunitat educativa per cocrear . De 9.3o a 13.3o us esperem a l'escola. Entre tots i totes cocreem
Reply Retweet Like
Camí a Mogador 12 Dec 17
Reply Retweet Like
La revolució verda 30 May 18
Ahir es va reunir la primera de les comissions de treball de per planificar i dissenyar totes les accions que es volen dur a terme. Ben aviat es reuneixen les altres 6.
Reply Retweet Like