Twitter | Search | |
Search Refresh
Can Manyé 17 May 19
🔸🔶🔛 Fins al 16 de juny exposició de David Ymbernon a ! Veniu a descobrir la màgia d'aquest "Inventari de Latung La La"! Instal·lació, poesia, audiovisual i molt més.
Reply Retweet Like
Can Manyé Jul 23
PRIMERA MOSTRA D'ART JOVE⁣⁣ La Fil•loxera com a metàfora de la pandèmia COVID-19! Joves d'Alella amb les artistes i mediadores Clara Gassull i Clara Pelegrin fan una reflexió sobre la relació entre art i ciència. Inaugurem demà a les 18h!
Reply Retweet Like
Can Manyé Jul 18
"20.33h", EXPOSICIÓ D'ONA BOIX⁣⁣ Després de mesos de tenir "20.33h" confinada a Can Manyé, compartint la visita virtual a través de les nostres xarxes, a mitjans de juny vam poder obrir-la al públic i ara toca acomiadar-nos-en. Últims dies!
Reply Retweet Like
Can Manyé Jul 25
PRIMERA MOSTRA D'ART JOVE⁣⁣ Ahir vam inaugurar "Dialogant amb la Fil•loxera", projecte impulsat conjuntament amb . Gràcies a Clara Gassull i a Clara Pelergin per la seva direcció i enhorabona a totes les participants. Obrim fins dijous 30!
Reply Retweet Like
Can Manyé 15 Sep 18
Encara no l'heu llegit? Terra-lab: ‘Revelació’ del vi amb vi al ! Exposició de Blanca Viñas, Marta Dahó i Román Yñán a fins al 14 d'octubre:
Reply Retweet Like
Can Manyé 13 Feb 19
Últims dies per visitar la instal·lació de a ! Entrevista als artistes publicada a 👉 Em va fer cabosanroque |
Reply Retweet Like
Ajuntament d'Alella Apr 3
RT : "20.33h", EXPOSICIÓ D'ONA BOIX "Es dóna un espai a un lloc, a una mena d'estat, a un no-temps. Potser és una mica com el moment present que estem vivint", reflexiona l'artista. Títol: Nord i Est, 2012 2 peces 35 x 27 cm Acramina sobre seda
Reply Retweet Like
Ajuntament d'Alella Mar 25
canmanye: "20.33h", EXPOSICIÓ D'ONA BOIX Seguim compartint obres, convidant-vos a fer una petita visita virtual que s'anirà construint a poc a poc per aquesta mostra plena de color. Títol: Sense Títol, 2015 3 peces 93 x 74 cm Acramina sobre seda
Reply Retweet Like
Can Manyé 14 Sep 18
"Vinyes revelades", experimentació fotogràfica única de , Marta Dahó i Román Yñán dins del projecte on la vinya i els vins de la són utilitzats i interpretats com a agents reveladors. 📌 Podeu visitar-la fins al 14 d'octubre a !
Reply Retweet Like
Can Manyé 7 Oct 18
Avui a les 12h visita comentada! Una oportunitat única per descobrir tot el que s’amaga rere l’exposició "Vinyes revelades" de Marta Dahó, Blanca Viñas i Román Yñán. Projecte de on els vins són agents reveladors. 📌 Fins al 14 d'octubre a !
Reply Retweet Like
Can Manyé 12 Feb 19
🔛📆 Agafeu agendes! Activitats d'aquest febrer a !
Reply Retweet Like
Ajuntament d'Alella Mar 27
canmanye: "20.33h", EXPOSICIÓ D'ONA BOIX Avui us convidem a descobrir més sobre aquesta proposta a través del full de sala elaborat per Job Ramos: Títol: Aproximació, 2013 4 peces 60 x 81 cm Acramina sobre seda
Reply Retweet Like
Can Manyé 12 May 17
Últim cap de setmana i últimes propostes de la desena edició d'Espais de Poesia. Us hi esperem!
Reply Retweet Like
Can Manyé Jul 31
NOUS PROJECTES A l'agost tanquem per vacances però aquests darrers dies hem aprofitat per valorar i treballar en futures propostes expositives per Can Manyé. De moment no us en podem desvelar res més, però tot arribarà!🤫
Reply Retweet Like
Artur Duart 6 Sep 12
Exposició Translacions d'Artur Muñoz
Reply Retweet Like