Twitter | Search | |
Search Refresh
Træ.dk - Danmarks træportal 2h
“Vi skal gøre op med tanken om, at bæredygtige byggerier skal se bæredygtige ud” .. 6 skarpe om til arkitekt, kreativ direktør og indehaver Jonas Sangberg fra tegnestuen Sangberg:
Reply Retweet Like
Ulrik Andersen Jun 19
Slots- og Kulturstyrelsen giver dispensation til markant ombygning af Nyborg Slot.
Reply Retweet Like
Ulrik Andersen Jun 19
GF Forsikring lancerer forsikring mod tørkeskader, som sidste år ramte mindst 200 husejere. Max-erstatning er dog 150.000 kr, så den hjælper ikke meget mod totalskader.
Reply Retweet Like
Træ.dk - Danmarks træportal Jun 19
Aarhus kan formentlig snart byde velkommen til trætårnet Tower of Wood, der skal åbne danskernes øjne for at bygge højt i træ: er partner i projektet – det kan din virksomhed også nå at blive.
Reply Retweet Like
Viborg Kommune Jun 18
GAME Streetmekka Viborg er nomineret til 2019. Nomineringen gives for forvandlingen fra udtjent produktionshal til epicenter for unges gadeidræt.
Reply Retweet Like
Ulrik Andersen Jun 18
EU-kommissionen revser Danmark for ikke at gøre nok for at energirenovere. ?
Reply Retweet Like
Byggeriets Arbejdsmiljøbus (Bam-bus) Jun 17
Producenter og leverandører sammen med udstiller tekniske hjælpemidler som kan lette de daglige belastninger og reducere ulykkesfarerne. Tak til alle besøgende - håber at I fik inspiration med hjem
Reply Retweet Like
Ulrik Andersen Jun 17
Finurlige bro-projekter over og gennem (!) veje, floder, trætoppe og bygninger gør byer mere cykelvenlige. Biennale for cykelarkitektur viser inspirerende projekter fra blandt andre Nørreport og DIssing+Weitling
Reply Retweet Like
BoligkontoretDanmark Jun 14
Debatten om seniorbofællesskaber godt igang ved BL’s Dome - hvordan skaber vi seniorbofællesskaber også til de ressourcestærke?
Reply Retweet Like
Henrik Ib Jørgensen Jun 14
“Designer vi til gennemsnittet” er overskriften på en debat om at være en del af fællesskabet, om , og forskellighed. Vi er nødt til at investere i , hvis vi fortsat skal skabe tidsvarende .
Reply Retweet Like
Dansk Byggeri Jun 14
Asbest er et glemt & overset problem i dag. Det er i boliger fra før 80’erne. har sat det på dagsordenen på . og har lavet fælles forslag til forebyggelse - opfordrer ny regering vil tage udfordringen op.
Reply Retweet Like
Batkartellet Jun 14
Til debat hos om social dumping og underbetaling. Op mod 50% af vores sager angår social dumping.
Reply Retweet Like
Dansk Byggeri Jun 13
Elever fra Midtjylland får snart mulighed for at modtage en del af deres undervisning på en byggeplads og prøve kræfter med bygge- og anlægsbranchens værktøj og metoder ✏️🧰🛠️ Det sker gennem undervisningsforløbet Byggeboxen.
Reply Retweet Like
Vinie Hansen Jun 13
I BO-VEST synes vi klimaet er vigtigt. I mit boligområde har vi altid gået op i bæredygtighed. Jeg glæder mig til at bidrage til debatten om bærdygtig omstilling af vores boligområder på terrassen til BL’s Dome kl. 15!
Reply Retweet Like
Holstebro Kommune Jun 13
Vil hjælpe med bedre byggeansøgninger - for kun 10 % får alle oplysninger med i første forsøg
Reply Retweet Like
Torben Liborius Jun 13
. hos "Hvis vi gør det ( ) rigtigt fra start, koster det næsten ikke ekstra".
Reply Retweet Like
Ulrik B. Hoffmeyer Jun 12
Interesserer du dig for klima og byggeri? Og skal du på Folkemøde? Så kig forbi BL’s Dome i morgen klokken 15 til debat om, hvordan vi på én gang sikrer bæredygtig omstilling og billige boliger.
Reply Retweet Like
Gunde Odgaard Jun 12
Kanon udstilling! Se den før din nabo.
Reply Retweet Like
Dansk Skovforening Jun 11
Klimavenligt træbyggeri er heldigvis i fremgang. Ærgerligt at direktøren for Arkitektforeningen har begrænset viden om hvordan man bygger med træ:
Reply Retweet Like
Træ.dk - Danmarks træportal Jun 11
Det kræver meget mere træ at gøre byggeriet bæredygtigt. Vi tager gerne en kop kaffe og en god snak med direktør i Arkitektforeningen : via 🌳🌲
Reply Retweet Like