Twitter | Search | |
Search Refresh
Niina Ratilainen Sep 18
tapaamisessa puhuttiin paljon, miten ilmastonmuutos on vielä usein mediassa ympäristöuutisten puoluella, kun sen pitäisi jo breikata kaikkialla. lööpit todistivat taas, että politiikan uutisoinnin kärjessä ei ole , vaikka pitäisi.
Reply Retweet Like
Maria Ohisalo Sep 21
Meillä on käsillämme hiilineutraalin hyvinvointivaltion rakentaminen. Se on suuri, mutta mahdollinen, urakka, joka koskettaa koko yhteiskuntaa. Budjettiriihessä päästiin alkuun, mutta vauhtia on kiristettävä.
Reply Retweet Like
Valtioneuvosto | Statsrådet Sep 18
Valtiosihteeri jättää kansliapäällikkön viran ensi keväänä, joten syksyn jäi hänen viimeisekseen. Hän on kuuluisa mm. diaesityksistään, joten tässä vielä Hetemäen viimeinen riihiesitys "Taloudellinen kestävyys":
Reply Retweet Like
Riikka Purra Sep 17
Vajaatyökykyisten työllistäminen vaatisi resursseja terveydenhuoltoon ja kuntoutuksiin. Priorisointia! Hallituksella ei ole johdonmukaista arvopohjaa – vain viskeltyjä miljoonia, joihin vedotaan, kun joku kysyy, mitä olette tehneet.
Reply Retweet Like
Maria Ohisalo Sep 25
Laskelma hallituksen budjetista: Enemmistöllä tulot kasvavat. Samalla panostetaan koulutukseen, peruspalveluihin sekä ilmastonmuutoksen torjuntaan ja luonnonsuojeluun.
Reply Retweet Like
Dmitry Gurbanov Sep 17
Kiitos vain hallitus! Näin tavallisten suomalaisten elämä vaikeutuu!
Reply Retweet Like
Antti Vesala Sep 18
"Hallituksen ilmasto- ja ympäristöpolitiikka on älyllisesti epärehellistä ja kaukana keskustan peräänkuuluttamasta “realistisesta vihreydestä”, jos turpeen energiakäytön annetaan jatkua, Kari sivaltaa" Viime vuoden Emma Karilla on pointtia.
Reply Retweet Like
Vasemmisto-opiskelijat Aug 16
Vasemmisto-opiskelijat jakaa tyrmistyksen. Koulutukseen on kahden edellisen hallituskauden aikana tehty katastrofaalisen suuria leikkauksia. Nyt on vähintään tehtävä hallitusneuvotteluissa sovitut lisäykset.
Reply Retweet Like
Tere Sammallahti Sep 19
Kyselytunnilla PM syytti viime hallitusta ja 'ta verojen nostamisesta. Todellisuudessa viime hallituksen aikana kokonaisveroaste laski 43,8 % -> 42,2 % + työllisyys parani + alijäämä pieneni. Toivottavasti pystytte samaan.
Reply Retweet Like
SAK Sep 17
Vihdoin tämä epäonnistunut kokeilu saa päätöksensä. poistuu 1.1.2020. Ei tule ikävä.
Reply Retweet Like
Jaakko Mustakallio Sep 17
Edellinen hallitus leikkasi rajusti maailman sekä Suomen köyhimmiltä. Me lupasimme kääntää politiikan suunnan. Nyt lisättiin apua maailman köyhimmille 100 milj.€ sekä torjutaan köyhyyttä nostamalla perusturvaa 20 eurolla. Politiikka on arvovalintoja
Reply Retweet Like
Petteri Orpo Sep 17
Replying to @PetteriOrpo
Budjetti heikentää keskituloisten ostovoimaa ensi vuonna. Hallitus ei ilmeisesti estänyt työn verotuksen kiristymistä 250 miljoonalla eurolla. Keskituloiselle perheelle jää ensi vuonna 320 euroa vähemmän käteen. Tämän lisäksi muut välilliset verot nousevat.
Reply Retweet Like
Sisäministeriö Sep 17
Hallitus sopi budjettiriihessä ’määrän nostosta 7500 henkilöön vuoteen 2022 mennessä. Uusia voimavaroja kohdennetaan mm. ennalta estävään toimintaan ja päivittäisrikostorjuntaan
Reply Retweet Like
Paavo Arhinmäki Sep 18
Reply Retweet Like
Libera Sep 18
Valtion ei tarvitse omistaa kuin sen ydintehtäviiin liittyviä asioita. Näin ollen valtion omistamien osakkeiden myynti on lähtökohtaisesti hyvä, mutta raha tulisi palauttaa veronmaksajille eikä tuhlata sitä pysyviin menonlisäyksiin.
Reply Retweet Like
Aino-Kaisa Pekonen Sep 17
Pienimpiä eläkkeitä korotetaan tuntuvasti. Takuueläkkeeseen tulee 50 € ja kansaneläkkeeseen 34 € korotus. Korotuksen saavat ne, joiden arjessa lisäraha tuntuu voimakkaimmin. Leikkauslinja on jatkunut Suomessa liian kauan ja nyt on aika vahvistaa perusturvaa.
Reply Retweet Like
Petteri Orpo Sep 17
Replying to @PetteriOrpo
Selvityksiä ja strategioita. Miksi hallitus lopetti budjettiriihensä jo tänään, kun merkittävät työllisyystoimet jäivät sopimatta? Hallituksen kannattaisi palata huomenna Säätytalolle. Päivän voisi käyttää työllisyystoimien pohtimiseen ja päätösten tekemiseen.
Reply Retweet Like
Kristiina Kokko Sep 18
Vaikeita asioita ja päätöksiä ei kannata pakoilla ja lykätä. Tärkeätkin menolisäykset sortuvat tulevaisuudessa kuin korttitalo, jos tulopuolesta ei pidet huolta. Vakaa valtiontalous on vähävaraisen turva
Reply Retweet Like
Petteri Orpo Sep 17
Replying to @PetteriOrpo
Hallitus puhuu kauniisti 75 prosentin työllisyysasteesta ja talouden tasapainosta vuonna 2023. Talousarvioesitys ei huomioi alkuunkaan näitä tavoitteita. Näin ollen hallituksen budjetilta puuttuu uskottava pohja. Työllisyysvaikutuksista ei edes arvioita!
Reply Retweet Like
Heljä Misukka Sep 18
Vihdoin koulutuksen määrärahoja lisätään merkittävästi: esimerkiksi opettajien palkkaamiseen on aiemmin päätetty 20 milj euroa ja nyt osoittaa 80 milj., joilla voidaan laskennallisesti palkata 1400 opettajaa!
Reply Retweet Like