Twitter | Search | |
Search Refresh
Lia Broekhuizen Nov 4
Reply Retweet Like
Guido de Valk 59s
verbindt neurowetenschappen met organisatie , leiderschapsontwikkeling en empowerment Met kennis van het kun je feitelijk veel effectiever en vitaler zijn Nieuwsgierig geworden? 19 november in .
Reply Retweet Like
Ehsan Pishva Nov 11
BReIN to tackle Alzheimer’s using big data.
Reply Retweet Like
Guido de Valk 20h
Wist je dat jij ook je eigen gedrag en gewoontes kan veranderen? En dat dit eigenlijk niet eens zo ingewikkeld hoeft te zijn? Als je namelijk kennis van de werking van het toepast ga je begrijpen wat je moet doen om gedrag en gewoontes te veranderen
Reply Retweet Like
Vilna Nov 6
Wist jij dat elke sneeuwvlok onder een microscoop een andere celstructuur heeft? Hoe bijzonder is dat! Zo heb jij ook je eigen blueprint en dat maakt jou uniek en bijzonder.
Reply Retweet Like
Site.nu Nov 8
Dit is onze Iliya! Hij is het achter technisch gecompliceerde zaken én zorgt er mede voor dat onze projecten op rolletjes lopen. Oja, fun fact: hij eet elke dag een groene appel. 🍏
Reply Retweet Like
Annemiek de Waard Nov 5
Een gezonder brein betekent effectievere werknemers.
Reply Retweet Like
Breinvriendelijk Werken Nov 9
Ontdek hoe je eenvoudig een veilig wachtwoord kiest en deze perfect onthoudt volgens de methode van geheugentrainer Frans Duijts:
Reply Retweet Like
Guido de Valk Nov 6
: Menselijk Leiderschap Dit boek helpt managers en managementteams om stapsgewijs het optimaal te benutten en hierdoor daadwerkelijk het gedrag dat past bij de nieuwe leider, eigen te maken.
Reply Retweet Like
Ronnie01964 Nov 10
Oude tijden herleven. Zojuist klaar met illegaal downloaden van de Blu-Ray versie: Return Of The Living Death (1985 -1993). 3 films, in totaal 33 GB. Ik heb de ondertiteling, even synchroniseren en hoppa... eitje.
Reply Retweet Like
Breinvriendelijk Werken Nov 6
Wat is het geheim van veilige makkelijk te onthouden wachtwoorden en pincodes? Dat is een vraag die mijn cursisten me vaak stellen bij de ...
Reply Retweet Like
Red Plume Nov 6
Wow, het gaat dus toch gebeuren. Eerste proef met Deep Brain Simulation , waarbij in wordt ingebracht om verslaving tegen te gaan. Ben benieuwd of dit lukt, en wat dan het vervolg wordt.
Reply Retweet Like
Marja Baseler Nov 11
Zo is spraakles voor mij een feestje. Elke dag een nieuw zinnetje leren met de Tongbrekers van uitgeverij DubbelZes!
Reply Retweet Like
Totaal TV Nov 6
Reply Retweet Like
Guido de Valk Nov 7
Met kennis van het brein kun je veel leiderschapsuitdagingen op een leuke, praktische en toepasbare manier toelichten en helder maken. wordt door een lezing over de werking van het grijpbaar! Hoe verander je ?
Reply Retweet Like
Jetske Nov 9
Onze zoon had zin in walnoten. Deze zijn van onze boom van vorig jaar. Hij vond het handig dat zijn moeder de noten kraakte zodat hij door kon met z’n studie. Walnoten zijn gezond voor het functioneren van ons brein. Toepasselijk.
Reply Retweet Like
Vilna Nov 8
Als je weet HOE jij je gedrag in je systeem hebt opgeslagen, dan kun je het snel en makkelijk herprogrammeren. En zo werkt de BMR®-methode.
Reply Retweet Like
Vilna Nov 4
Chelsea vertelt in deze podcast hoe zij uit haar depressie kwam. En sneller dan ze zelf had kunnen hopen. En ze geeft tips voor jou.
Reply Retweet Like
Bennie Mols Nov 8
Replying to @SpeakersAcademy
En natuurlijk ben ik via te boeken voor lezingen over en van de maatschappij. Het magazine is trouwens gratis aan te vragen.
Reply Retweet Like
Gonnie van Alphen🧠 Nov 8
Mooi om weer een impactvolle bijdrage te kunnen leveren
Reply Retweet Like