Twitter | Search | |
Search Refresh
Sílvia Casorrán Sep 5
Reply Retweet Like
Osona amb Bici Aug 26
Les connexions entre poblacions han de ser 100% ciclables si volem potenciar l'ús de la . Els camins hi són i calen partides per arreglar-los i posar-los en condicions. Com sempre, qüestió de prioritats... 👇👇
Reply Retweet Like
Ferran N Aug 24
Alcaldes i usuaris de la del Pla d'Urgell demanen "holanditzar" la comarca creant una xarxa de carrils bici que connecti tots els pobles. cc: ,
Reply Retweet Like
La Saboga Aug 30
Per fi les bicicletes de Mobike s'hauran d'aparcar en les zones d'estacionament específiques, però ens preocupa que també es puguin aparcar en aparcaments de bicicleta perquè n'hi ha molt pocs a l'Hospitalet!
Reply Retweet Like
Osona amb Bici Sep 8
Els nostres veïns/es fent coses boniques.
Reply Retweet Like
Álex Aug 21
Hay una ruta que llevo haciendo desde hace mucho tiempo sin apenas modificaciones. Tiene pinta de larga, pero a mi me encanta hacerla ✌🏻 Barcelona (Torre del Baró) - Molins de Rei:
Reply Retweet Like
Bicicleta Club de Catalunya - BACC Sep 7
Tornem de les vacances més actius que mai! Ja hem donat el tret de sortida als cursos de amb els nivells d'iniciació, perfeccionament i circulació. 👉 La bici t'ensenya el món, nosaltres a conduir-la 🥰
Reply Retweet Like
Bicicleta Club de Catalunya - BACC 6h
🔴 La xarxa ciclista no està preparada per la ZBE (Zona de baixes emissions).❗ Ni la xarxa de connexions metropolitanes ni la de facilita l'augment de més ciclistes.
Reply Retweet Like
AssembleaBiciStCugat Sep 8
El concepte: "… Nunca se había perjudicado a tantos miles de ciudadanos para, supuestamente, hacer un camino seguro para unas decenas de ciclistas."
Reply Retweet Like
Ernest Vidal Sep 1
Ja a casa, recordant el recent viatge per la illa de . 1060 km amb sandàlies. Calor, llibertat, poc trànsit, però sobretot molt bona gent. Santiago de Cuba -> La Havana. Molt recomanable! ;-)
Reply Retweet Like
Raimon Escapa Aug 29
De moment, l’única reminiscència italiana q he trobat a després de l’intent de Mussolini de colonitzar-la (1936-1941) ha estat la paraula “ciao”. Ah, i x ara tothom ben amable i ni rastre de les famoses pedres voladores.
Reply Retweet Like
Eduard Folch Sep 4
Orgullós del projecte ! En pocs mesos hem mapejat camins ciclables de la comarca i som una desena de persones voluntàries col.laborant-hi! 👉
Reply Retweet Like
Bicicleta Club de Catalunya - BACC Sep 9
Cursa ciclista al parc de la Ciutadella 🥰 🗓️ Setembre de 1909 📸 Frederic Ballell Arxiu Fotogràfic de Barcelona
Reply Retweet Like
Álex Aug 23
Reply Retweet Like
Sergi Periche Aug 22
Reply Retweet Like
Miquel M. 17h
Replying to @miq_m
Seguint l'itinerari que us indico en aquest mapa (amb més fotos): Si vull anar des de Sant Climent fins la Renfe fent ús dels carrils bici o espais compartits amb vianants, en 2km he de baixar de la 8 cops si vull circular correctament.
Reply Retweet Like
Osona amb Bici Aug 28
Pensant en altres llocs de ... A Sant Antoni de Calonge està plagat de bicis aparcades en aquests ancoratges. Fora bo que l'ajuntament fes alguna cosa ... i que pacifiqués alguns carrers, posats a demanar.
Reply Retweet Like
Sílvia Casorrán Sep 7
Cita molt interessant ! Els propers 12-13-14 de setembre tindrem cinema ciclista gratuït a la fresca, al parc del , organitzat per ! Films i horaris: 🕑 Ubicació: 👉 Us hi esperem!
Reply Retweet Like
Bicicleta Club de Catalunya - BACC Sep 10
Al tanto! Amb 🚲 i pluja és molt important: ➡️ Bon impermeable ➡️ Parafangs ➡️ Llums enceses ➡️ Conducció preventiva No som de sucre!
Reply Retweet Like
Miriam Sep 10
Ampliem les instalacions de la piscina per fer que anar sigui tot goig i alegria 💚
Reply Retweet Like