Twitter | Search | |
Search Refresh
stopdoemdenken Aug 19
Reply Retweet Like
bertsche Aug 18
Contracten afsluiten met mensen met . Uit Radar radio: Janssens heeft een tip voor kinderen die bang zijn dat hun ouders door niet meer altijd de juiste beslissingen nemen. "Zij kunnen...
Reply Retweet Like
@ELGRadboudumc Aug 15
Save the date: 11 oktober oratie 'Anders dan normaal' door Geraline Leusink, hoogleraar ‘Geneeskunde voor mensen met een ’ bij ELG. Voorafgaand aan de rede vindt een symposium over goede medische zorg voor mensen met een verstandelijke beperking plaats.
Reply Retweet Like
Red White Army12 Aug 13
Nee ik kijk geen 020........ fingers x 🤞🏽....out! Maar , deze mensen gun je het ook zo.
Reply Retweet Like
FNO Aug 15
Op zoek naar projecten die de kwaliteit van leven van mensen met een langdurige op het vlak van gezondheid positief beïnvloeden: 4 materialen, dagbesteding en evenementen opent aanstaande maandag.
Reply Retweet Like
FNO Aug 19
Heeft jouw organisatie een prachtig plan om de kwaliteit van leven van mensen met een langdurige en intensieve zorgbehoefte te vergroten? Vraag subsidie aan bij Klein Geluk! 4 materialen, dagbesteding en evenementen is nú open:
Reply Retweet Like
Fokuswonen Aug 12
WONING BESCHIKBAAR IN : heb jij een fysieke en wil je graag zelfstandig wonen met hulp of afroep? Wij hebben een ruim 3-kamerappartement (75m2) op de 2e verdieping beschikbaar. Er is een woonkamer met open keuken en er zijn 2 slaapkamers:
Reply Retweet Like
Esther Gidding Aug 14
Inderdaad in 2019 is er nog werk aan de winkel wat betreft beeldvorming over mensen met een . Ik geef gastlessen op ROC Nijmegen. Aan het einde van een gastles is de conclusie door leerlingen dat ik ook maar een nens ben.
Reply Retweet Like
Solgu Aug 12
En donderdag 15/8 staat Denken&Tanken op de in Utrecht vanaf 13 uur in het
Reply Retweet Like
Noelle Nefs-Arts Aug 14
Reizen met rolstoel moet ook veilig zijn. Na met bij treinreis hoop ik op beter en vervoer voor mensen met
Reply Retweet Like
Erwin van den Bosch ⛵ Aug 14
Ergens gelezen: "Als mensen een boerka dragen kun je ook niet van ze gaan houden. Je ziet de mens erachter immers niet." ?
Reply Retweet Like
Jenny Goldschmidt Aug 16
Coalitie wil sleutelen aan koopkracht Zullen we dan ook effe bedenken dat mensen met een ook wel een steuntje kunnen gebruiken om zelfstandig te zijn en de zorg en ondersteuning die ze nodig hebben?
Reply Retweet Like
Verzetsmuseum Aug 17
Genomineerd door : ons plan toegankelijk maken voor kinderen met audiovisuele dmv audiotour voor blinden/slechtzienden en videotour voor doven/slechthorenden. Kans op €10.000, maar we hebben jouw nodig:
Reply Retweet Like
🏀 Danny 🏀 Aug 16
Replying to @Guppie19833
3/3 en NEE mensen, dit is NIET ZIELIG!!!! Men weet heel goed bij wie ze het doen, en zeg nou zelf met een beperking wil je toch ook gewoon behandelt worden net als iedereen, dus ook met dit soort dingen....
Reply Retweet Like
klariet bolle Aug 19
Leuk deze initiatieven! Ook elders wordt dit zo ervaren. Fijn dat er ruimte voor is. En ook een eyeopener… Zonder
Reply Retweet Like
Nationale Zorggids Aug 19
voor mensen met verstandelijke krijgt mogelijk vervolg - Nationale Zorggids
Reply Retweet Like
Reëlle Communicatie Aug 12
Samen met Ernst heeft het naar andere mogelijkheden gekeken die passen bij zijn . Ernst speelt een rol in de serie die Reëlle bedenkt. Ze begint met een en .
Reply Retweet Like
Harry ten Elzen Aug 18
, De roep of vraag naar gaat altijd 'vergezeld' met een gevoel van ; zijn of worden.
Reply Retweet Like
FNO Aug 13
FNO's Klein Geluk draagt bij aan een gelukkig en waardevol leven voor mensen met een langdurige op het vlak van gezondheid. Word jij onze programmaondersteuner?
Reply Retweet Like
's Heeren Loo Aug 16
Met raad en daad helpen we mensen met een verstandelijke die zelfstandig wonen. Of ouders van een kind met een verstandelijke beperking. Daarom werken we samen met 227 voor de of . Meer weten? Lees hier:
Reply Retweet Like