Twitter | Search | |
Search Refresh
Lletres catalanes Oct 2
“Veiessis com ploro un plor universal: / un amor tan bell no hauria de fer mal” poesia. Concretament llegim 'Clínica de l'abandó' d'Alda Merini. Publicat per i traduïda per Meritxell Cucurella-Jorba.
Reply Retweet Like
Lletres catalanes Oct 1
les memòries de Lola Anglada. Publicades per la Diputació de Barcelona el 2015, en una edició a cura de de Núria Rius Vernet i Teresa Sanz.
Reply Retweet Like
Lletres catalanes Oct 4
Tanquem la setmana de l' amb un clàssic com és 'Tirant lo Blanc', de Joanot Martorell. hi apareixen diferents tipus d'amor? El viciós, el virtuós, el profitós. Si l'has llegit, ni que siguin els episodis amorosos, sabràs de què et parlem!
Reply Retweet Like
Servei Biblioteques Dec 10
«Jo no sóc ningú. Qui ets tu? Ets tu, ningú, també?» Considerada la millor poeta americana del segle XIX, Emily Dickinson va néixer el 10 de desembre de 1830. La seva obra va ser publicada pòstumament gràcies al seu mentor, T.W. Higginson.
Reply Retweet Like
Biblioteca Vall d'Alfatà May 16
Avui, encara que plogui, estem disposats a ajudar l'Olivia! Ens ajudeu? L'armari de l'Olivia
Reply Retweet Like
Llegir en Català Jul 15
▶️ : 😀 Us recordeu d'aquest personatge tan especial...? Doncs aviat arriba amb noves peripècies dels meravellosos veïns del seu barri! 😉 🏢
Reply Retweet Like
Asi piensa una mama Oct 2
Reply Retweet Like
BiraBiro Editorial May 22
🌞📚 Dissabte 25/5, de 10 a 20h, serem a la 2a Fira del Conte de . Us hi esperem! 📚🌞
Reply Retweet Like
Cinta Roldán 🎗 Jan 10
De moment estem bastant monotemàtics amb el que portem d'any.... l'editorial s'emporta la palma amb aquesta col•lecció... 😍 és tant sensitiva! ⬇️ Què s'amaga dins el cos humà? Però també té... Què s'amaga dins el mar? O què s'amaga dins el bosc?
Reply Retweet Like
menutsGIRONA Apr 16
🐉🌹A ens fan viure la llegenda de en un conte interactiu i molt divertit. A "Sant Jordi i el Drac Patac", els menuts entraran dins de la història i hi podran participar ajudant a sant Jordi. En vols un exemplar? 👉
Reply Retweet Like
Servei Biblioteques Dec 4
Fa 5 anys, el 4 de desembre de 2013, va morir Joana Raspall, escriptora, lexicòloga i bibliotecària catalana. Tot i que és més coneguda per l'obra poètica infantil, escrigué també per a adults i dins la seva obra hi ha teatre, contes i novel·les.
Reply Retweet Like
BiraBiro Editorial May 12
Segona jornada de literalbcn a la Fabra i Coats! Hi serem fins als 21h amb @casitaediciones i latoperaeditorial. Us hi esperem!
Reply Retweet Like
Anna Pardo Apr 23
Aquest any, al de , portaré als nens fins al Hogwarts Express 😊
Reply Retweet Like
Biblioteca Vall d'Alfatà Jun 14
Reply Retweet Like
Fanbooks Aug 26
París. 🥐🏙️🇫🇷⁠ Avui marxem als terrats de París, on viurem una bonica història que ens convida a perseguir els nostres somnis i a creure en l’impossible. ⁠Veniu?⁠ ⁠ 📖 La banda dels terrats⁠ ⁠
Reply Retweet Like
Eduard Boada ن 🎗 Aug 11
“Resseguir amb les puntes dels dits els nusos de la fusta, saber-se de memòria la superfície, en alguns llocs irregular, de les parets i dels bastiments.” 📚Al meu cap una llosa, p. 172. 🔖
Reply Retweet Like
EDITORIAL BARCANOVA Jan 6
🤓 Què llegim aquesta nit? L’ recomana “Jules Verne i la vida secreta de les dones planta”, de . 🍃 🔗
Reply Retweet Like
Anna Pardo Jun 30
Replying to @Anna_Pardo
Hacía tiempo que un no me conmocionaba tanto. Menuda crítica social y política... Se va a convertir en otra de las que nunca dejaré de recomendar. Distopía anarquista, chicos!
Reply Retweet Like
BiraBiro Editorial Oct 3
Aquest cap de setmana us esperem a amb les últimes novetats i la resta dels nostres llibres. No us ho perdeu!
Reply Retweet Like
L'Escorxador Oct 9
Reply Retweet Like