Twitter | Search | |
This is the legacy version of twitter.com. We will be shutting it down on 15 December 2020. Please switch to a supported browser or device. You can see a list of supported browsers in our Help Center.
Search Refresh
Pasi Tocklin 11 Oct 19
Replying to @MyohanenPanu
Onnea!
Reply Retweet Like
Kalevi Härmä (ent. Saurio) Oct 19
1958 "tilapäinen" 2020 "kertaluontoinen" EUn
Reply Retweet Like
Jarkko Riihiniemi Oct 29
NO NYT!!! 👍 Tämä kuulostaa fiksummalta ilmastoteolta, kuin Harakan kampanja!
Reply Retweet Like
Markku Tapio Tuomola Nov 21
Replying to @KimmoMatikainen
Juuri eilen ostin Gluhwein-potelin Paraisilta. 11€. Ei välttämättä paha hinta Suomen hintamarkkinassa, mutta varmaan 5€ olisi oikea hinta. On vaikeaa olla siveyspoliisi sutenöörinä.
Reply Retweet Like
Jukka Niemelä Aug 13
Eihän ole niin, että Virossa ei ole ’a jolloin autokanta uudistuu vauhdilla ja kansalaisille jää enemmän rahaa kulutukseen, joka ruokkii palvelusektoria ja lisää verotuloja? Eihän?
Reply Retweet Like
Mikko Pousi Apr 21
Historiasta voimme nähdä miten näistä "väliaikaisista" veroista helposti tulee pysyviä.
Reply Retweet Like
Mikko Kotiranta Dec 6
Perinteisesti Suomalaisvirkamiehet noudattavat EU ohjeita pilkulleen paitsi Kun ministerillä on poliittisia intohimoja. Sopii missä intohimot ylittävät direktiivit.
Reply Retweet Like
Vesa Liimatainen Sep 2
'n kanssa oli sama hetki sitten. Hävisivät oikeudenkäynnit. Hyväksikäytettiin vuosia kestäneitä tutkinta-, prosessi- ja toteutusaikoja. -Varastamista mm. ELVeillä, tuhosivat aineistoja. -Hirveät kulut. Kaikki vain henk.koht. autoilunvastaisuuden vuoksi?
Reply Retweet Like
Vesa Tohkanen 3 Jun 19
Replying to @timoheinonen
ei taidakaan poistua, joten jatketaan ajamista vanhoilla saastuttavilla ja uusia turvattomammilla autoilla.
Reply Retweet Like
Jussi Järvinen May 31
Reply Retweet Like
Jussi Mäkipelto 🇫🇮 🇪🇺 Nov 5
Päädyimme :ssa siihen, että Suomen -ohjelma tulisi käyttää kokonaisuudessaan lakkauttamiseen ja laskemiseen.
Reply Retweet Like
Politiikka TV ⭐️ Sinä omistat itsesi, minä itseni. Mar 5
Verotukselle olisi edes joku oikeutus, mikäli 90-95% rahoista palautuisi apua tarvitseville köyhille. Tällä hetkellä ennen köyhiä palkkaansa nostaa noin 400000 jakkupukukalkkunaa.
Reply Retweet Like
Petri Laitinen Nov 19
Olisihan tuo kiva saada 't valtion maksettavaksi, kuten myös kaikki muutkin verot. Mutta eipä taida onnistua, eikä sitä esitä kyllä autoalan :n vieraskolumnissa. Jos liikenteen vero- ja ilmastoasiat kiinnostaa, kannattaa lukea.
Reply Retweet Like
Tero Kallio Nov 19
”Vaikka autoveron poisto ei heti pompauttaisi Suomea kaikkien autokuumeisten puolalaisten huulille, voisi ajan myötä Suomesta tulla nettoviejä. Sisämarkkinat toimivat nyt meitä vastaan. Ja se on täysin oma syymme.” Kolumnisarjan osa 2/4.
Reply Retweet Like
Heikki Saarela Mar 1
Replying to @pihanurmi
Tuossa historiallisessa kinnerissä joka sinut ohitti ei ole kirjaimia ABS, ESP, LKA. Niiden avulla tuota tilannetta tuskin olisi edes päässyt syntymään
Reply Retweet Like
riitta saksanen Apr 28
Auto on usein välttämätön vammaiselle ihmiselle itsenäisen liikkumisen turvaamiseksi; työ,asiointi perhe-elämä,harrastukset jne meneillään kysely kokemuksista auton hankintaan liittyen.
Reply Retweet Like
riitta saksanen Oct 7
Miten liikkumista kodin ulkopuolella tuetaan on tärkeää fyysisesti ja ihmisille. Aiheesta webinaari 21.10.2020.Tule mukaan!
Reply Retweet Like
Jugio 25 Apr 19
Ruotsin liikenneonnettomuustilastosta: Myös autokannan ikä vaikuttaa onnettomuustilastoihin. Kuolonuhreista lähes joka kolmas liikkui ennen vuotta 2000 valmistetussa autossa. Pölhölässä halutaan silti verottaa uuden auton hankintaa.
Reply Retweet Like
rlc mac Oct 21
Tässä palaa autonrenkaita, akkuja, jätekumia, renkaita ja paljon muuta.Herää kysymys, että onko henkilöautojen päästöillä tiellä enää mitään merkitystä kun nämä tahvot polttavat parissa päivässä 100 vuoden autoilua vastaavat päästöt taivaan tuuliin?
Reply Retweet Like
Antti Järvinen 22 Jul 19
Pers'aukisilla, kuoliaaksi verotetuilla keskivertosuomaalaisilla ei ole 20 vuoteen varaa ostaa näitä autoja, joten ei hätää - hillotolpat maksavat itsensä takaisin alta aikayksikön. Poliisina minua tietysti hävettäisi olla VVM:n käsikassara.
Reply Retweet Like