Twitter | Search | |
Search Refresh
Heidi Aho 3h
”Tuen siirtäminen Kelaan 2017 lisäsi tuen käyttöä tai toisin sanoen "vähensi toimeentulotuen alikäyttöä" ja toi toimeentulotuen piiriin kotitalouksia, jotka muuten eivät olisi sitä hakeneet.” Pääkaupunkiseudun vuokrat ovat ylittäneet ”terveen järjen”-rajan 😑
Reply Retweet Like
Hessu Hannukkala 2h
Veromiehen kaupunginosassa asuu tällä hetkellä n. 600 ihmistä ja n. 20 vuoden päästä arviolta 20-25.000. on sujuvaa, koska lähipalvelut ovat jo olemassa.
Reply Retweet Like
RakennusteollisuusRT 22m
Vantaan Aviapolikseen nousemassa ”käveltävä ja tunnistettava”, hiilineutraali kaupunki yli 20 000 asukkaalle. ⁩ ⁦
Reply Retweet Like
Sture Fjäder 23h
Tulipa mieleen että asumistukimenot Suomessa on yli 2 miljardia euroa ja kasvanut joka vuosi.Yleinen asumistuki on 1,3 miljardia kun vastaava luku Ruotsissa on 500 miljoonaa euroa.Suuntaa pitää kääntää. Olisiko jotain opittavaa Ruotsista.
Reply Retweet Like
Henna Helander 1h
’Jos puita hakataan ja tukeista tehdään rakennuksia ja muita pitkäikäisiä puutuotteita, hiiltä varastoituu. Metsään tulee tilaa uusille puille.’ Miksi jos?
Reply Retweet Like
Kauppalehti 2h
Sijoitusasunto 200 000 eurolla Etu-Töölöstä ja taskuun neljän prosentin vuokratuotto – tällaisia sijoitusasuntoja Kauppalehden lukijat ostaisivat Helsingistä
Reply Retweet Like
Mia Koro-Kanerva Feb 21
Jäin miettimään tätä, ettei kai pankki sentään tasearvosta katso taloyhtiön vakuusarvoa..? ⁦ ⁩ ⁦⁩ ⁦
Reply Retweet Like
RakennusteollisuusRT 18m
Pankit ovat tiukentaneet luottojen antoa etenkin ’sta kärsivien paikkakuntien ’ille, mutta myös yhtiöille, joissa suuri osa osakkaista on asuntosijoittajia.
Reply Retweet Like
Teppo Forss 22h
Erittäin hyvä kirjoitus pieni- ja keskituloisten kohtuuhintaisuuden asumisen ja asemakaavoituksen suhteesta. Tämä pitäisi monien lukea ja nähdä mahdollisuutena moninaisten tavoitteiden yhteensovittamiseksi vaikuttavalla tuloksella.
Reply Retweet Like
Kitte Hamilton Feb 20
Yhteisiä tiloja, yhteinen piha ja tapahtumia. Nykyistä yhteisöllisempää tapaa asua pitäisi edistää määrätietoisesti. Eri elämänvaiheissa olevat naapurit voivat auttaa ja tukea toisiaan. Kyläyhteisö on palannut kaupunkiin.
Reply Retweet Like
Maarit Rintala 13h
Tervetuloa Poriin käymään tai asumaan! 👍
Reply Retweet Like
Hannu Lättilä Feb 15
Hyvä selvitys. Hitas-asunnot eivät palvele alkuperäistä tarkoitusta tuottaa Helsinkiin kohtuuhintaisia asuntoja. Keskiverto hitas-omistaja tienaa enemmän kuin helsinkiläinen keskimäärin. Lähes joka viides näyttää olevan sijoittajilla.
Reply Retweet Like
Reetta Yrttimaa Feb 20
Keskiössä on isännöitsijän ammattitaito niin remonttien pitkäjänteisessä suunnittelussa kuin rahoituksen järjestämisessä
Reply Retweet Like
Tuija Salojoki 2h
Olisi kiva tietää, kuinka suuri ongelma oikeasti on. Juttu vaikuttaa mutu-tuntumalta tehdyltä. Missä luvut?
Reply Retweet Like
Mia Koro-Kanerva 23h
Hyvä keskusteluketju. Kannattaa lukea myös haarautuneet oksat.
Reply Retweet Like
Timo Tossavainen Feb 20
Peilikuvaa pirteämpi ukko katsoi Hesarin välissä olevan Taloyhtiö-lehden kannesta aamulla.
Reply Retweet Like
Marianne Heikkilä Feb 13
Hiilibudjettimme kuluu nopeasti loppuun. Jotta saamme hiilineutraalin Suomen 2035 ja jo ennen, tarvitaan enemmän kannustimia, pakkoa, ripeitä toimia, tekoja kaavoituksessa ja asumisen suunnittelussa, rakentamisessa, käytössä ja korjauksessa.
Reply Retweet Like
Timo Tossavainen Feb 20
Linnanmäen vieressä olevat arvotalot seisseet tyhjillään 4 vuotta – jotenkin tehottomuutta henkii se, että ei ole saatu hyötykäyttöön tuossa ajassa. Olisikohan asuinkäyttöön mitenkään nämä asuintalot muutettavissa?
Reply Retweet Like
Timo Tossavainen 22h
Kuopion tienoilla olevien kannattaa käydä Kiinteistöliitto Itä-Suomen osastolla alan asiantuntijoita tapaamassa.
Reply Retweet Like
Eero Suojanen Feb 14
Kuinka slöytää se oma juttu? Kokeilemalla. Sitä ei voi tietää mistä tykkää ennen kuin sitä kokeilee. Tämä on ainoa tapa tietää mistä pitää ja mitä haluaa tehdä. Minä löysin sattumalta asuntosijoittamisen ja vuokravälityksen, joita lähdin kokeilemaan.
Reply Retweet Like