Twitter | Search | |
Search Refresh
Piia Moilanen Oct 21
Minkä kouluarvosanan sinä antaisit taloyhtiösi isännöitsijälle🤔? 'n ja 'on tutkimuksessa Taloyhtiöiden puheenjohtajat antoivat 8+. Tutustu tutkimustuloksiin tästä 👉
Reply Retweet Like
Kauppalehti 18h
Suomessa on noin 50 000 asumisoikeusasuntoa – Marinin hallituksen asumisoikeusjärjestelmää koskeva laki herättää kritiikkiä: ”Ikuinen asumisoikeus ei saa poistua”
Reply Retweet Like
Petri Roininen Oct 20
Oikean suuntainen linjaus. Yhteistä omaisuutta ei pidä hallintopäätöksin luovuttaa alle markkinahinnan. Linja tulisi ulottaa myös kaupungin omaan tuotantoon ja muuhun ARA-ehtoiseen. Tarvittavat tuet suoraan asukkaalle.
Reply Retweet Like
Kuntarahoitus Oct 23
📢Miten suunnitella ja hankkeet niin, että niistä tulisi mahdollisimman vaikuttavia yksilöille ja koko yhteisölle? Verkkotapahtumassamme puhujana mm. . Ilmoittaudu mukaan! 👇
Reply Retweet Like
Petri Roininen 2h
Mitä jokaisen - ja ainakin kuntapäättäjän - tulisi tietää kaavoituksen ja asumisen hinnan yhteydestä? Esimerkiksi sen, että alla olevan mukaisilla pienehköillä eroilla voi syntyä 150 €/kk korotuspaine 60 m2 asunnon kk-vuokraan (Rakli 2015).
Reply Retweet Like
Juuso Kallio Oct 22
Saimme tänään paketista tuoreimman Kiinteistölehti Lounais-Suomen. Henkilökuvassa ajatuksiaan taloyhtiöiden hallinnosta kertoo raumalainen konkari kiinteistöneuvos Mikko Vapanen. lue lisää
Reply Retweet Like
Ilmastoinfo Oct 19
30 % taloyhtiösi energiasta voi olla hukkaenergiaa. Hukkaenergian pienentäminen säästää rahaa ja ympäristöä. Osallistu ilmaiselle taloyhtiön energiaeksperttikurssille.
Reply Retweet Like
LVI-TU Oct 20
Talven tullessa LVI-tekniikka kaipaa tiettyjä huoltotoimenpiteitä. Ne voi huoletta teettää ammattilaisilla, kun noudattaa STM:n ohjetta korjaushankkeista #@jvmakinen
Reply Retweet Like
Ari Pauna Oct 23
Tänään 160 vuotta Suomen Hypoteekkiyhdistyksen sääntöjen vahvistamisesta. Juhlapäivää vietetään koronan keskellä työn merkeissä asiakkaita palvellen. Kiitos kaikille. Yhteinen matkamme jatkuu kohti vuotta 2030.
Reply Retweet Like
Ilmastoinfo Oct 21
Vältä taloyhtiön ja pienennä energialaskua. Energiaekpserttikurssilla löydät keinot. Osallistu HSY:n Ilmastoinfon maksuttomalle taloyhtiön 'kurssille:
Reply Retweet Like
Lauri Lehtoruusu Oct 21
Talousvaliokunnan mietintö 'laista on valmistunut. Valiokunta huomio soluasuntojen problematiikan - kiitos siitä! Direktiivi jätti niukasti liikkumavaraa. Nyt pohdittava, miten tätä saadaan vietyä käytäntöön luvituksessa.
Reply Retweet Like
RIL Oct 20
Talot nousevat uusille asuinalueille kuin sienet sateella. Mutta kenellä on varaa näihin asuntoihin?💰 RIL järjestää 4.11. maksuttoman webinaarin, jossa aiheena on Asumisen hinta. Tutustu webinaarin ohjelmaan ja ilmoittaudu ->
Reply Retweet Like
Pientaloteollisuus Oct 22
Varsinais-Suomen rakentamisen suhdannekatsaus osoittaa 'rakentamisen suunnan. Tuoreetkin tutkimukset viestivät aivan päinvastaista asumistoiveiden suhteen. Kuuleeko kaavoittaja alueen asukkaita riittävästi?
Reply Retweet Like
Timo Aro Oct 22
VÄESTÖNLISÄYS kunnittain tammi-syyskuussa 2020. Graafissa TOP 20-kunnat määrällisesti ja suhteellisesti. Yksi neljästä kunnasta sai väestönlisäystä kolmen ensimmäisen kvartaalin jälkeen. Huom! luvut ennakkotietoja!
Reply Retweet Like
Ari Pauna 21h
Kohta jo vuosi takana historiallisen vakavaa globaalia pandemiaa. Tässä vaikutus. Kaupungistuminen jatkuu vaan.
Reply Retweet Like
Timo Tossavainen Oct 23
Kerrostalon ilmanvaihtoventtiilejä ei pidä tukkia, vaikka kylmä puhallus ärsyttäisi – venttiilien tukkiminen voi aiheuttaa huonoa sisäilmaa ja vetoa naapurissa.
Reply Retweet Like
If Vakuutus Oct 22
Pohdinnassa rajariidat, yksityistiet tai tonttien lohkomiset? Tule kuulemaan, mitä tulisi tietää pientalo- ja vapaa-ajan asujan oikeusturvasta. järjestää maksuttoman webinaarin 26.10. klo 17-18. Ilmoittaudu mukaan: .
Reply Retweet Like
Luomus Oct 23
Luomuksen asiantuntijat tunnistavat vosittain satoja kodeista löytyneitä lajeja. "Olemme näheet kaiken", hyönteisasiantuntija Jaakko Mattila toteaa.
Reply Retweet Like
Keski-Suomi ennakoi Oct 19
Tervetuloa kiinnostavan ja -teeman äärelle Keski-Suomen tulevaisuusfoorumiin 11.11.! 👉Lisätietoja ja ilmoittautuminen:
Reply Retweet Like
Pia Hannukainen 17h
Kuka hullu on keksinyt avokeittiöt? Mun keittiössä on parhaillaan täys kaaos, mutta se kaikki on tuolla seinän takana eikä näy tänne sohvalle. 😎
Reply Retweet Like