Twitter | Search | |
Search Refresh
Mona Striib 9h
Replying to @oestergaard
Hej Morten. Tak for svar. Husk nu, at de mange nedslidte danskere har brug for reelle forbedringer af - både på længde og kriterier. Ikke blot kosmetiske ændringer. Fortsat god påske
Reply Retweet Like
Rasmus Bredde 11h
Tjek den her podcast ud. Den handler bl.a. om konsekvenserne bliver for lønmodtagerne når robotterne kommer. Det er på tide vi forbereder os.
Reply Retweet Like
🇩🇰 Juvita.dk 🇩🇰 14h
❗️ Produktansvarlig til nyt koncept inden for indendørs solafskærmning og tekstiler til interiørbranchen søges!
Reply Retweet Like
Dennis Kristensen 17h
God påske til alle. Ikke mindst til jer, der holder den fælles velfærd og service kørende i helligdagene. 🐣 I fortjener bedre vilkår, end dem I får.
Reply Retweet Like
Thomas Enghausen 18h
En stor tak til alle jer, der er på arbejde mens vi andre holder påskeferie. ❤️ Rigtig god påske til alle 🐣🐣🐣
Reply Retweet Like
Rasmus Bredde Apr 17
Svineri! afdækker uhumske forhold og underbetaling af litauere på en byggeplads i Nordsjælland. Entreprenøren: Hvis de er utilfredse kan de rejse. Bygherren: Jeg har ikke styr på forholdene for jeg er lige kommet tilbage fra 3 uger i Paris.
Reply Retweet Like
Louis Jacobsen Apr 17
Har lige set indslag fra en byggeplads nord for . Jeg væmmes når jeg ser hvad man byder litauske kollegaer. Men overraskes desværre ikke.
Reply Retweet Like
DA - Dansk Arbejdsgiverforening Apr 17
Påskens tal for : I alle egne af landet leder virksomhederne forgæves efter nye medarbejdere. Det gælder f.eks. særligt tjenere i Nordjylland, mekanikere på Fyn og chauffører i Hovedstaden. Behov for initiativer, der får flere i
Reply Retweet Like
FH Danmark Apr 16
Akut brug for, at får lappet det hul i EU-reglerne, som italiensk byggefirma bruger til at nægte at betale bod fra . Sagen som kører i Italien, kan få alvorlige følger for arb retlige system i DK, siger FH's Arne Grevsen
Reply Retweet Like
FOA Apr 15
Seniorførtidspensionen blev solgt som redningen for nedslidte danskere, da politikerne slagtede efterlønnen. Sådan gik det ikke. Slet ikke. Det er på høje tid, at fikser og forbedrer seniorførtidspensionen.
Reply Retweet Like
Jakob Esmann Apr 14
Hej Er det korrekt, som skriver, at Mette F faktisk blev bedt om at finde sin plads af Leif Mikkelsen? I så fald: Synes I, at I har dækning for teksten om at hun er "for arrogant til at blive stående og høre svaret"?
Reply Retweet Like
Martin Flink Apr 12
Nogle fejl er bare sjove. Selv lang tid efter. I dag er det eksempelvis et år siden, at DR sendte den her ud til stor morskab for alle i presserummet i Odense. Well, en enkelt DR-mand blev faktisk lidt ophidset. Det gik som bekendt anderledes.
Reply Retweet Like
Rasmus Bredde Apr 12
Deja vu 2011? Husker alt for tydeligt sidst da , og kiggede på tilbagetrækning. Der gik det ud over efterlønnen. Hvad mon de slagter den her gang...
Reply Retweet Like
Lizette Risgaard Apr 12
Er det her panik før lukketid,? Snævre forlig hjælper ikke lønmodtagerne, tværtimod, det har vi set mange gange før. Der skal indgås et bredt forlig om en bedre seniorførtidspension og en ret til tidligere folkepension!
Reply Retweet Like
Jakob Esmann Apr 12
Pensionskasser r en nøglespiller i . Derfor r d vigtigt hvordan de investerer. Jeg fik en sludder for en sladder v 's generalforsamling tirsdag, da jeg spurgte t hvilke dialoger de har m våbenproducenter t Saudiarabien. Venter spændt.
Reply Retweet Like
Thomas Wilken Apr 11
Reply Retweet Like
Benjamin R. Vibe Apr 11
Stor medlemstilgang i Dansk El-Forbund: Marts gav den største medlemsfremgang i et år. Elektrikerne er vilde med fagligt fællesskab og 🔌💡💪👍
Reply Retweet Like
Lotte Holten Apr 11
Tak til buschaufførerne og for hilsen og opbakning til ifm. 👍
Reply Retweet Like
Rasmus Bredde Apr 10
Opsig velfærdsforliget! Diskussion om pensionsalder koger i 3F. I går opfordrede repræsentantskabet i 3F Rymarken i Aarhus til at opsige velfærdsforliget. I dag sender generalforsamling i 3F Frederiksborg samme besked.
Reply Retweet Like
Martin Rasmussen Apr 10
Stresspanelets 12 anbefalinger er mildest talt skuffende. Vi har behov for konkrete regler for psykisk arbejdsmiljø. Det er det, der skal være fokus på og ikke forældreintra og hvor mange billeder, man tager af sine børn.
Reply Retweet Like