Twitter | Search | |
Search Refresh
Dragofix Apr 21
New research reveals heavy cost of excessive drinking on people's decision making
Reply Retweet Like
Dragofix Mar 30
Alcohol consumption by fathers before conception could negatively impact child development
Reply Retweet Like
samuli ikikuosi Feb 21
Reply Retweet Like
Dragofix Feb 24
Just as tobacco advertising causes teen smoking, exposure to alcohol ads causes teens to drink
Reply Retweet Like
In Finland We Have This Thing Called Feb 1
Reply Retweet Like
Reijo Kiskola Jan 10
Daily chart - What is the most dangerous drug? | Graphic detail | The Economist
Reply Retweet Like
Antti Kurvinen Apr 24
Määräaikaisena tukena voisi olla kotimyynnin salliminen ruoan take away-myynnin yhteydessä.Työpaikkojen&yritysten pelastamiseksi myös tulisi saada väliaikaisesti myydä postilla kotiin tuotteitaan
Reply Retweet Like
Sari Multala Apr 27
Mitä jos vappuruokien lisäksi myös niihin sopivat juomat voisi tilata kotiin? Ravintoloiden ahdinkoon auttaisi viinien ulosmyynnin ja kuljettamisen salliminen. Tein lakialoitteen alkoholin ulosmyynnin ja kuljetuksen sallimisesta 16% asti.
Reply Retweet Like
Hannu Sievänen Apr 20
"Alkoholismi on sairaus, jota voidaan ja tulee hoitaa, kirjoittaa A-klinikan lääketieteellinen johtaja Kaarlo Simojoki. Kuten missä tahansa muussakin sairaudessa alkoholismin hoidon tulisi olla yksilöllistä."
Reply Retweet Like
Suomen Kätilöliitto Jan 9
Reply Retweet Like
Kim Holviala Feb 27
"Nyt se on varmaa: 'uudistus ei johtanutkaan 'janon yltymiseen" eli kieltojen purkaminen vähensi käyttöä 🤔. Taas kerran, ei toimi ja tästä yllättyivät lähinnä 't joille "se nyt vaan on eri juttu täällä" 😂
Reply Retweet Like
ilmo jokinen Mar 3
Tiedejulkaisussa käytiin läpi yli sata tutkimusta ’mainonnan ja nuorten juomisen välisestä yhteydestä. ”On olemassa vakuuttavia todisteita, että alkoholimarkkinointi on yksi syy juomisen aloittamiselle nuorella iällä”
Reply Retweet Like
Coel Thomas🌻 Feb 4
Nyt kun tekee jutun valtion tuloista ja menoista on taas hyvä aika muistuttaa, että jos verottaisimme 'ta kuten verotamme 'a, ottaisimme varmaan puolet vähemmän lainaa ja voisimme käyttää esim 'n resursseja paremmin. 1/4
Reply Retweet Like
FYFA - Focus on Youth, Football and Alcohol May 19
Aleksi kertoo miltä hänestä tuntuu, kun humalaiset fanit juhlivat jalkapallokatsomoissa. Jaatko näkemyksemme, että urheilustadioneista pitäisi tehdä alkoholivapaita alueita?
Reply Retweet Like
Jussi Mäkipelto Apr 29
Järki käteen arvon kansanedustajat ja nimiä aloitteisiin. Viinien ulosmyynti on sallittava ravintoloille. Kotimaisten panimoiden ja kauppojen on voitava myydä tuotteittaan etämyyntinä kuten eurooppalaiset kolleegat saavat jo tehdä!
Reply Retweet Like
Tietopuu Apr 17
Poikkeusolojen vaikutusta päihdetilanteeseen on toistaiseksi vaikea arvioida. Alko, Helsingin lastensuojelu ja Helsingin Poliisi kommentoivat, miten ’n kulutus ja alkoholihaitat näkyvät koronatilanteessa.
Reply Retweet Like
Katariina Hänninen Feb 10
"Suomessa yli 65-vuotiaiden alkoholista johtuneiden sairaalahoito­jaksojen määrä tuplaantui vuosina 2000–2018. Myös käynnit erikoissairaanhoidon avohoidossa ovat lisääntyneet vuodesta 2011"
Reply Retweet Like
Tere Sammallahti May 8
On mielipuolista, että 'n suomalaisille onnistuu kaikkialta EU:sta, paitsi Suomesta. Kun rajoituksia pitäisi keventää, niin ministeriöllä ei muka ole aikaa. Kun rajoituksia kiristetään, lakivalmistelu kestää 9 päivää.
Reply Retweet Like
Auli Saukkonen Dec 12
Erikoista, että päihteitä käyttävät äidit ohjataan erityispalveluihin pääasiassa käytön vuoksi, ei niinkään alkoholin. on sikiön kannalta vaarallisin aine.
Reply Retweet Like
JP Toivonen 🇫🇮🇪🇺 May 14
kukkeimmillaan. Naurattaisi, jos en olisi suomalainen. HS Helsinki | Baarin omistaja lisää olueen pipetillä yhden tipan vettä, jotta saa lakipykälän mukaan myydä hanasta noutojuomaa Helsingin keskustassa
Reply Retweet Like