Twitter | Search | |
This is the legacy version of twitter.com. We will be shutting it down on 15 December 2020. Please switch to a supported browser or device. You can see a list of supported browsers in our Help Center.
Search Refresh
C.F. Alella Nov 25
Reply Retweet Like
FSFA Nov 26
Endavant, seguim via... els meus camins et sorprendran.
Reply Retweet Like
FSFA Nov 23
El teu somriure em retorna al nostre present.
Reply Retweet Like
Font del Cargol 7h
PRESENTACIÓ > Dimarts 1 de desembre a presentem l'antologia poètica bilingüe de , "La frase immutable". L'actor conversarà amb l'autor i l'acompanyarà en la lectura de poemes. A les 19.30 h al Casal d'Alella. US HI ESPEREM!
Reply Retweet Like
FSFA Nov 19
Del teu món m'imbueixo per a viure'ns, per a entendre'ns, per a compartir-nos....
Reply Retweet Like
Alternativa x Alella Nov 25
🙋‍♀️Avui , a les 18h, a la plaça de l'Ajuntament d': 📢 Lectura del manifest 🎭Actuació de l'Escola Municipal de Dansa i 'Sisterhood', de i per canviar-ho tot! Val la pena VIURE
Reply Retweet Like
Ajuntament d'Alella Nov 20
🖥 L'Ajuntament ofereix el dimecres 2 de desembre a les 18.15h a 19.45h una nova sessió formativa adreçada a la ciutadania i a les entitats per aprendre a fer tràmits a través d'Internet amb l'Ajuntament. ℹ️ Més informació:
Reply Retweet Like
ERC+SumemxAlella Nov 25
Davant les violències masclistes respostes feministes 💪💜
Reply Retweet Like
#XarxaÉsForça 💙 El Masnou Nov 23
Setmana calenta a la comarca! 🔥Demà vol deixar al carrer a una família amb menors a ! 🔥Dimecres Mataró es converteix en Zona de Guerra amb 4 desnonaments a la ciutat! Però ens hi trobaran de cara... Amb la i fins al final! 💪🖤💚💙
Reply Retweet Like
Biblioteca Ferrer i Guàrdia Nov 24
Avui ha mort Montserrat Carulla, gran actriu de l'escena catalana. A va rebre el VI Premi Germans Lleonart, com a persona clau de la societat catalana i la seva aportació envers la cultura. Ens deixa un llegat inoblidable ❤️
Reply Retweet Like
Ajuntament d'Alella Nov 22
🐫 Voleu participar a la cavalcada dels Reis Mags? 👑 Ses Majestats els Reis Mags necessiten la vostra col·laboració per portar la il·lusió als infants del poble. ℹ️ Més informació: 📝 Formulari d'inscripció:
Reply Retweet Like
Ajuntament d'Alella Nov 18
🚚 Aquest dissabte 21 de novembre de 10h a 13h la , el servei mòbil d'arranjament de roba, aparcarà a la Plaça de l'Ajuntament. 🪡 L'objectiu és apoderar la ciutadania i allargar la vida útil de la roba. ℹ️ Més informació:
Reply Retweet Like
Ajuntament d'Alella Nov 25
🗓 Avui és 25 de novembre, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones. 👩‍💻 Consulteu el programa d'activitats que s'ha preparat, amb propostes que busquen la implicació de la ciutadania. ℹ️ Més informació:
Reply Retweet Like
Ajuntament d'Alella Nov 24
👶 La llar d'infants municipal Els Pinyons repren els cafès temàtics adreçats a famílies d'Alella amb infants de 0 a 3 anys. 🖥 Les sessions s'han plantejat en format telemàtic. Són gratuïtes, amb inscripció prèvia. ℹ️ Més informació:
Reply Retweet Like
Ajuntament d'Alella Nov 24
🖥 Aquesta tarda a les 19h es durà a terme de manera telemàtica la xerrada "Els canvis a l'adolescència". 📝 Activitat gratuïta amb inscripció prèvia a educacio@alella.cat. ℹ️ Més informació:
Reply Retweet Like
Ajuntament d'Alella Nov 19
🤸‍♀️ Les monitores i els monitors de les activitats de l'Escola d'Iniciació Esportiva han preparat uns vídeos amb consells, entrenaments i algun tutorial. ℹ️ Més informació: ▶️ Youtube:
Reply Retweet Like
La Gaietana Nov 23
Demà a hi ha un desnonament! Defensarem el poble de bancs i fons voltors amb la nostra vida! Ens veiem demà companyes 💘
Reply Retweet Like
Biblioteca Ferrer i Guàrdia Nov 19
En una estona, de l'Escola La Serreta, ens venen a recollir el lot 'Emocions i sentiments', per a infants de P5 i 1r. Escoles d', estem obertes a noves propostes!!!
Reply Retweet Like
Ajuntament d'Alella Nov 23
⚠️S'ha iniciat l'obertura progressiva d'algunes activitats a tot Catalunya afectades per la Covid-19. 📞 Serveis a les Persones s'està contactant amb les prop de 300 persones considerades en situació de vulnerabilitat. ℹ️Més informació:
Reply Retweet Like
Xarxes_RecerCaixa Nov 24
T’animes a entrenar algoritmes d’Intel·ligència Artificial mitjançant la transcripció dels padrons d’habitants d’Alella? Apunta’t a: No cal experiència prèvia, només ganes de gaudir transcrivint la història local.
Reply Retweet Like