Twitter | Search | |
Search Refresh
AEH Les Franqueses Aug 3
Per fer equip, moure el cos i entretenir-se, el juvenil masculí ha anat al pàdel de Les Franqueses per fer uns partits per parelles amb els seus entrenadors! Molt bona idea!
Reply Retweet Like
AEH Les Franqueses Aug 2
Des del Morro de l'Abella, a Tavaret, ens arriba aquesta foto de la Bea i la Patri, del sènior femení B, juntament amb al Dani, del cadet femení negre. Moltes gràcies!
Reply Retweet Like
AEH Les Franqueses Jul 30
El sènior femení ja ha començat els entrenaments per preparar l'equip de cara al retorn a Lliga Catalana! L'equip de Jordi Ausàs, amb les noves incorporacions, està preparat per començar una gran temporada!
Reply Retweet Like
AEH Les Franqueses Jul 31
El Goyo, l'incombustible, ja s'ha posat la samarreta pel concurs de l'estiu! Envieu-nos les fotos amb la samarreta del club! Sortegem dos sopars per a dues persones!
Reply Retweet Like
AEH Les Franqueses Jul 16
ENTRENADORS TEMPORADA 2020-21 En serà el nou entrenador del Juvenil Masculí Verd, un equip de segon any que en la temporada passada jugava a Primera Catalana i aquest any vol fer el salt a Lliga Catalana. Benvingut al club Miquel!
Reply Retweet Like
AEH Les Franqueses Jul 25
La jugadora del cadet Júlia Gómez, ha entrat al prestigiós institut Joaquim Blume on podrà compaginar els estudis amb la tecnificació esportiva. Moltes felicitats Júlia!
Reply Retweet Like
AEH Les Franqueses Jul 29
DE QUIN ANY ÉS AQUESTA FOTO? Ens arriba aquesta foto de l'actual equip juvenil Negre! Sabríeu dir de quin any és i quina categoria jugaven? I quins són aquests jugadors?
Reply Retweet Like
AEH Les Franqueses Jul 22
El sènior femení B també coneix els seus rivals per a aquesta nova aventura! El sorteig l'ha col·locat al grup B de Segona Catalana! A per totes noies!
Reply Retweet Like
Montse Vila Fortuny Feb 17
Reply Retweet Like