Twitter | Search | |
Search Refresh
Anna Dalloway Sep 16
Replying to @vonderleyen
Oh my! With these people in prison?
Reply Retweet Like
Marta Santamaria 🎗 Sep 20
Spain, 704 days with . 2 years of shame. 2 years of fierce persecution, repression and revenge. Why? For what happened on , thoroughly reported on the following documentary👇 , !
Reply Retweet Like
Jordi Sànchez Sep 20
Recordo amb orgull i dignitat el . No hi ha motiu de penediment. Per un demòcrata manifestar-se, criticar el poder, discrepar decisions judicials i exigir el dret a votar no pot ser mai delicte. No renunciarem mai a exercir els nostres drets ni la nostra llibertat.
Reply Retweet Like
Carlota 🎗 Sep 18
Reply Retweet Like
Jordi Sànchez Sep 13
La força de la desobediència civil es troba en la capacitat de ser molts. Si 100 ciutadans decideixen no pagar impostos, és segur que tindran un problema. Si són 300.000 ciutadans que no paguen, el problema el tindrà l’estat.
Reply Retweet Like
Jordi Sànchez Sep 16
Gràcies per no fallar mai! La constància de tantes i tantes mobilitzacions i concentracions setmanals de suport arreu del país ens reforça. La vostra dignitat ens ajuda a seguir forts, determinats i sense renúncies. Llum als ulls i força al braç!
Reply Retweet Like
Gladiador56 Sep 20
Míriam Nogueras en el Congreso de los Diputados : A VER QUIÉN TIENE EL 155 MÁS GRANDE Y FACHA. PSOE ES IGUAL QUE LA ULTRADERECHA DE PP, CS Y VOX . Magnífica: 👇👇
Reply Retweet Like
Carlota 🎗 Sep 16
Bon dia! 🎗🎗🎗 🖌 Jennifer Verny - Franks via
Reply Retweet Like
Sarah Carlton 21h
Replying to @josepgoded
I'd better get some goggles then ..... Somewhere I'm sure I've got my grandfather's gas mask from WW1.
Reply Retweet Like
Jordi Sànchez Sep 19
Avui da 2 ANYS del 20 de setembre. Aquell dia vam saber contestar amb acció cívica i pacífica a un estat que volia frenar fos com fos el referèndum de l'1 d'Octubre. Vam votar i vam guanyar. Llum als ulls i força al braç!
Reply Retweet Like
Christelle Dauvergne Sep 20
«Nous sommes un peuple pacifique, un peuple de paix » , telles sont les paroles de Jordi Cuixart, accusé, avec les autres, de rébellion et de sédition, La seule violence, depuis bientôt 2 ans, est la prison et leur procès politique.
Reply Retweet Like
Joan Toll Sep 20
Reply Retweet Like
bibliotecàriaSEDR Sep 15
Un diumenge més ho hem tornat a fer.Avui,moment especialment emotiu amb les llumetes dels mòbils. Pell de gallina. Hem tingut visites,entre altres, de la tv holandesa i de gent del Front Polisario.
Reply Retweet Like
ADIC TES🎗 Sep 16
17/09/19 El conseller és un pres polític, ostatge del Regne d’Espanya a la presó de Lledoners, CAT. Fa 575 nits que està tancat pel fet d’haver obeït el mandat del poble de Catalunya que va sortir de les urnes. 🎗
Reply Retweet Like
Laura Borràs 🎗 Sep 20
Allà serem! Avui fa 2 anys del dia que va començar tot, perquè amb aquells fets van començar a criminalitzar-nos. El parany d’un estat repressor que retalla drets a discreció.
Reply Retweet Like
Crida Nacional🎗 Sep 18
Inaugurem avui els corrents ideològics amb un ple absolut a les Cotxeres de Sants. Esquerres, socialdemòcrates i liberals. La Crida som persones i no sigles i això n'és una gran mostra.
Reply Retweet Like
Etor Manterola Sep 21
, siempre nos dijeron que la naturaleza es sabia, pero, en este caso se confirma...🎗🎗🎗🎗
Reply Retweet Like
Crida Nacional🎗 Sep 19
Divendres 20.09 cel·lebrarem un acte reinvindicatiu “pels drets i les llibertats” davant el Departament d’Economia. Fa dos anys en i van demanar calma, van negociar, van endreçar el caos, i per això estan en presó preventiva. Cridem ben fort !
Reply Retweet Like
ANC Gràcia Sep 20
Fa 2 anys vam venir i vam començar a sentir que erem POBLE Avui hi tornem per reivindicar-ho I hi tornarem fins la vostra Estimats NO ESTEU SOLS !
Reply Retweet Like
Carlota 🎗 4h
Reply Retweet Like

Related searches

@joseprull · @jcuixart · @jordialapreso