Twitter | Search | |
Search Refresh
FattahAminTeam™ 4h
REALITI BUKAN LAGI FANTASI 😍 . Credit -…
Reply Retweet Like
Aybuke Su 16h
Reply Retweet Like
AnnalieJames Nov 8
look..who's topping the POP Terkini !! ? 👏👏🎶🎵
Reply Retweet Like
Berita Harian 18h
Fazura mengaku hatinya berubah untuk memikirkan soal masa depan dan hidup berdua selepas Fattah melamar.
Reply Retweet Like
Berita Harian 19h
Sidang akhbar khas pelakon Fattah Amin dan Nur Fazura di sebuah hotel di ibu negara.
Reply Retweet Like
JOM MENGUNDI™ 23h
Korang teruja tak nak tahu status sebenar ?
Reply Retweet Like
HARITH NASH Nov 22
I'm listening to " Ost By ". Let's enjoy music on JOOX! ()
Reply Retweet Like
ديانة Nov 19
Tak minat fattah amin. Tapi his acting dalam is not bad and has improved. Fazura memang kita minat dia berlakon. Rindu tengok liza othman berlakon. Tak sangka menangis la sekali , maybe sebab cite tu lebih kepada tentang kekeluargaan .
Reply Retweet Like
achaiwong_ Nov 16
Reply Retweet Like
helloYPC💖YPM Nov 16
Oo my Allah so YPM..sori YPC this time your tunang lg gojes, mletop sweet naw2
Reply Retweet Like
caca Nov 15
Watching
Reply Retweet Like
Fattahaminz.my Nov 14
Wacthing is one of best moment in our life. Watch at least 3 times n u can feel the whole story. I tell u, dont missed this tele. U really can feel it n that moment x boleh terbang dah sebab dah tutup tingkap rapat2 in ur memory. 😍😍😍
Reply Retweet Like
hidayatul_1206 Nov 14
Rugi siapa yang tak tengok . Best sangat. Lakonan yang berkesan. Tak sedar airmata menitis. Dah lebih dari 10 kali repeat 🙈😁. Memang tak rugi siapa yang melanggan. Kami, sampai dah tak sabar tunggu yang ke2. Banyak yang perlu di rungkai.
Reply Retweet Like

Related searches

fattzura
Fattah Amin Nov 14
Ok, korang. Sorry sebab online kejap sgt. Today byk hal nak settle so sempat tweet kejap ye. Jgn lupa tgk tau. Nanti sembang lagi!
Reply Retweet Like
Izzahizzani Nov 14
Best la lakonan & ❤❤
Reply Retweet Like
dhan amad Nov 14
Baru dpt tgok semalam..jalan ceritanya sgt mudah difahami
Reply Retweet Like
Fattahaminz.my Nov 12
Lagu memang unik dan ada soul bila hero yang nyanyikan. Sedap didengar especially waktu mulakan hari2 anda. Semangat tau nak buat kerja!
Reply Retweet Like
Bazria Nov 12
Fattah janji tidak sorok tarikh kahwin
Reply Retweet Like
NUR AISYAH MUSA Nov 12
Baruk ada pluang tgok ..sblom tok xda pluang.. Bah juh tgokkkk!
Reply Retweet Like
Jue_anna Nov 11
Lmbt tgk cite sbb x sehat..xper pas ni jom repeat sampai lebam..hehe..
Reply Retweet Like