Twitter | Search | |
Search Refresh
Faisal rhodes Feb 20
Reply Retweet Like
Sha-ron Nov 30
Now watching! 💛
Reply Retweet Like
Khairunnisa razif Feb 18
I added a video to a playlist Harini Last Day Fattah Amin Shoot
Reply Retweet Like
Khairunnisa razif Feb 16
I added a video to a playlist Sweet Tgk Fazura Suruh Jaga Fattah Amin Elok2 Untuk
Reply Retweet Like
Khairunnisa razif Feb 15
I added a video to a playlist fazura PUJUK fattah manja manja di set !
Reply Retweet Like
FR Management Feb 14
Reply Retweet Like
Faisal rhodes Feb 10
Reply Retweet Like
TERBAIK DIMAGETAN™ Feb 4
usah kau ragu & gelisah cintaku hanyalah untukmu ber2 kita kan melangkah damai & bahagia ➡ clamat pagi SR dapat salam dr feat Irwan Jamrud & kamu jgn lupa aktifkan RBT nya yah caranya ada dipic ya ⤵ cc
Reply Retweet Like
DEIJI Feb 3
Best pulak dengar nyanyi ni..
Reply Retweet Like
furrrahAimi 🧕🏻 Jan 31
Kali ni tk berapa nak terkena la hahaha (sebab dia ckp i fazura) 😝😝😝😝 hahahahahahahahaha
Reply Retweet Like
Faisal rhodes Jan 31
Selamat malam semua yuk req di radio2 lain lagu rt
Reply Retweet Like
nuramalina Jan 29
Reply Retweet Like
PinkAddict Jan 28
Anyone tau tak whether boleh download or not ?
Reply Retweet Like
Wati Jan 28
“Rumah tu tempat dimana sentiasa ade kasih sayang” 😍☺️
Reply Retweet Like
NQ Jan 23
Reply Retweet Like
Faisal rhodes Jan 18
Retweeted Faisal rhodes (): Pagi request lgu ...
Reply Retweet Like
Faisal rhodes Jan 18
Reply Retweet Like
Faisal rhodes Jan 18
Retweeted FR Management (): Morning req di ...
Reply Retweet Like
FR Management Jan 18
Reply Retweet Like
DahliaNellisa_FA Jan 12
Halal Expo Terbesar di Kuala Lumpur 13-14 January 2018 MidValley Exhibition Centre 150 jenama dan usahawan terhebat! Mrp by Fattah Amin pun adaaaa!! Jommm serbu ramai ramai!
Reply Retweet Like