Twitter | Search | |
Search Refresh
Remco F. Gerritsen 21h
Al die tijd blij zijn met de extraatjes die je verdiend aan t verkopen van je fotos. Blijkt t ineens te zijn dat je die ook had moeten doorgeven. Hallo enorme lastenpost erbij x doei extraatje vd spaarrekening. maart is prima dat duizenden mensen zwartwerken...
Reply Retweet Like
CoalitievoorInclusie Oct 16
Reply Retweet Like
Erica Oct 16
Toen ik hoorde dat de coalitie via een motie 👀de banenafspraak om 25000 banen te creëren binnen de overheid over de schutting naar het bedrijfsleven heeft gegooid.
Reply Retweet Like
HoutsmaAnne Oct 16
Mezelf motiveren om even naar de winkel te gaan voor een nieuwe leesbril en materiaal te kopen om het gedicht over de mooi op te schrijven met de hand.
Reply Retweet Like
HoutsmaAnne Oct 16
Ik heb het deze maand redelijk goed gedaan met mijn financiën. Daar ben ik toch best trots op met mijn ! Ik probeer schuldvrij te blijven leven en dat lukt ook met weinig inkomen! De kunst is te waarderen wat je hebt en meer oog hebben voor de kleine dingen :)
Reply Retweet Like
Wendy Wendels Oct 15
Replying to @keesvdstaaij
-Kan de Wajong-korting niet terug worden gedraaid? -Minimum lonen omhoog? -Kindertoeslag omhoog? -Kinderbijslag omhoog? Hoe gaat het kabinet de armoede te lijf?
Reply Retweet Like
Dirk van Dam Oct 15
Het plan afschaffen is van tafel! Maar besteed het geld nu daar waar het nodig is! Niet terug in bedrijfsleven maar bijvoorbeeld in de , enz. Het is | Redactie Fiscaal Rendement
Reply Retweet Like
WSP Den Haag Oct 15
Morgen, 16 oktober van 14.00 tot 16.30 uur Meet & Greet XXL: Werkgevers in gesprek met werkzoekenden met een arbeidsbeperking. Kom je ook?
Reply Retweet Like
Bianca Oct 14
Replying to @YvonnePullens @uwv
Oh, dat laatste is nog veel grappiger, kom je vervolgens met je aangeboren bij de aanvraag, wordt die afgewezen omdat je nooit een hebt aangevraagd en deze aangeboren niet onder de valt 🤷‍♀️ Het is en blijft bijzonder 🙈
Reply Retweet Like
Klijnsmit Guitars Oct 14
Ah de stort de toeslagen deze maand op de 22e ipv de 20e. "Maandag 22 oktober voor de maand november" Nu heb ik 2 dagen geen eten.
Reply Retweet Like
George Jean Stavorin Oct 13
Replying to @1DeliciousVinyl @trouw
Nou voor mij is het een luxe probleem misschien, maar de ellende met word je ook niet vrolijk van.
Reply Retweet Like
Yvonne Pullens Oct 13
Als je jong bent en aanvraagt bij wordt het afgewezen, want "misschien nog werkmogelijkheden in toekomst". Als je oud bent, inmiddels arbeidsongeschikt door aangeboren beperking en aanvraagt wordt t afgewezen want in verleden bewezen te kunnen werken? 🤔🙄
Reply Retweet Like
Petra Oct 13
Even geteld : vanaf november 2015: 3 bezwaarprocedures 1 VOVO via de rechtbank toegekend en nog daarna 2 rechtszaken. Zo zijn wij bezig sinds de decentralisatie zorg nog vragen?
Reply Retweet Like
Astrid Haccou Oct 12
Voor studenten met een beperking zou en landelijk een basisinkomen moeten gelden. Zowel vanuit verschillende wetten binnen als !
Reply Retweet Like
Bianca Oct 12
Ergens walg ik ervan, een overheid die alles te duur vindt waar bij komt kijken, en tegelijkertijd sociale vangnetten de nek langzaam omdraait. Voor een dubbeltje eerste rang zitten = uiteindelijk geld over de balk smijten om dit te fixen!
Reply Retweet Like
HoutsmaAnne Oct 12
morgen ga ik eindelijk het filmpje maken dat ik al tijden wil met de vriendin met wie ik naar een strandje ga het moet dan alleen nog mooi gemonteerd worden zijn er mensen die dat willen en kunnen doen gratis? dus geen geld? Maar wel ideeen?
Reply Retweet Like
Marretje Jumbo Oct 11
Replying to @telegraaf
Ga het gesprek aan met: enz Die doen er toe!
Reply Retweet Like
Ieder(in) Oct 11
Als je onder de oude valt, is het mogelijk om over te stappen naar de Wajong 2010. Dat kan, afhankelijk van je situatie, voordeel opleveren, alles over overstappen op een rijtje:
Reply Retweet Like
Anne van de Beek Oct 10
Het duurzaamheidsverhaal vind ik ook heel krom. Een ziekte of beperking laat zich niet plannen. Het UWV denkt wel in de toekomst te kunnen kijken...
Reply Retweet Like
Noortje van Lith Oct 10
Er wordt gezegd dat mensen met 0% arbeidsvermogen geen recht hebben op een Wajonguitkering omdat het UWV zegt dat er in de toekomst arbeidsvermogen zal zijn. Terwijl verschillende deskundigen hebben gezegd dat er geen arbeidsvermogen is.
Reply Retweet Like