Twitter | Search | |
Search Refresh
HoutsmaAnne 5h
Nieuw gedicht over Prikkels en waarom ik zoveel last heb van krijsende kinderen/harde muziek. Niet voor niks een rekening houden met elkaar?
Reply Retweet Like
HoutsmaAnne 9h
Ik ben zo ongelooflijk kwaad op de gemeente Ik moet 150 euro betalen voor een papieren doos en moet eerst de betaling doen voor ik de bezwaarschrift kan indienen ik HEB geen 150 euro en ik wordt ook niet anders behandeld ondanks mijn status.
Reply Retweet Like
HoutsmaAnne 9h
Oke dus net gemeente gebeld kreeg dus de persoon ad telefoon die zelf het rapport had opgemaakt mijn verhaal uitgelegd krijg ik als antwoord bel de afdeling financiën voor een betalingsregeling. Wij kunnen mensen niet anders behandelen ook al heeft iemand een status
Reply Retweet Like
HoutsmaAnne 9h
Ik moet met knikkende knietjes gaan bellen mijn coach is op vakantie en de vervanging heeft nog niet gereageerd. ik ga dus zelf contact opnemen met hoewel ik dit doodeng vind. problemen
Reply Retweet Like
HoutsmaAnne 9h
Ik zal altijd blijven vechten voor de rechten van mensen met een beperking in dit land worden wij steeds meer op onze vrijheid beknot door o.a en dan gaan we ook nog achteruit volgend jaar hoe moeten we onze rekeningen betalen? niet voor niks een
Reply Retweet Like
HoutsmaAnne 10h
En bij mensen met een erdoor heen jagen omdat er 'bezuinigd' moet worden. Ze willen gewoon meer mensen uit de hebben terwijl wij niet voor niks een hebben.
Reply Retweet Like
HoutsmaAnne Aug 16
Replying to @Houtsmaanne
Hoe moet ik dit gaan betalen? Ik weet niet wanneer het papier wordt opgehaald en nu moet ik 150 euro gaan betalen van mn uitkering?????
Reply Retweet Like
HoutsmaAnne Aug 16
OMG ik zit totaal in de paniekstand!! Ik krijg een rekening van 150 euro van de gemeente omdat ik 1 kartonnen doos aan de kant van de weg heb gezet. Het is mij niet duidelijk wanneer ik het papier kan weg zetten!!!No moet ik 150 euro betalen???? ! Help!
Reply Retweet Like
Snikken-en-Grimlakjes Aug 16
Kun je nagaan hoe het er volgend jaar uit gaat zien voor mensen in de bijstand, of ouderen met en een klein pensioen. Krom liggen voor je energienota en eten. Gewoon. Eten.
Reply Retweet Like
Yvonne Pullens Aug 16
Replying to @gertjansegers
Helaas is het ook in Nederland zo dat alles wat mooi /goed/ goede intentie is, wordt afgerekend op de "ratten ". , , , , etc. Het zijn egoïstische of "zwakke" individualisten die het verknallen voor de groep.
Reply Retweet Like
Jan Verbruggen Aug 15
Jarenlang zijn er maatregelen genomen zodat mensen in de geen geld kregen wat ze zgn niet nodig hadden (belastingaftrek etc) om een paar miljoen te bezuinigen maar nu wordt er gewoon 2 miljard pj weggegeven.
Reply Retweet Like
Dirk van Dam Aug 15
Afschaffen kost ons mogelijk niet 1,4 miljard, maar zelfs 2 miljard. Elk jaar opnieuw! maar op de wel 500 miljoen per jaar bezuinigen!? en ons ook nog via onder het uitbetalen!? Hoe dan?!?
Reply Retweet Like
Mandy Verleijsdonk Aug 15
Na van 5j. Niks geen ‘sorry’ of enige opbouw, maar hoppa: uitnodiging van voor gesprek met arts en daarna arbeidsdeskundige om te kijken naar arbeidsmogelijkh. Heb de afgelopen jaren mezelf uit hun 💩gehaald, laat me even mijn gang gaan zeg. ..
Reply Retweet Like
Stichting PartYcipatiekunst Aug 15
Reply Retweet Like
HoutsmaAnne Aug 15
Jemig krijg net rekening van de tandarts binnen kosten volledig voor m'n ben ik even blij dat ik dat maandelijks al afbetaal zodat ik niet ineens 177 euro hoef op te hoesten. Van welk geld? en zo. Niet te betalen.
Reply Retweet Like
Margit van Hoeve Aug 14
Deskundige analyse van nav VVD gedachtengoed van over korten van mensen in de bijstand. Bij de heeft de VVD de korting doorgedrukt met dezelfde argumenten. De gevolgen zijn duidelijk: meer armoede (stress) en minder banen.
Reply Retweet Like
Yvonne Pullens Aug 13
Nederland blijft alleen leefbaar als je werk hebt. , , # ,
Reply Retweet Like
Dexter Aug 13
Morgen voor het eerst sinds 15 juli weer naar mijn werk, voor bakkie koffie. Ben stik zenuwachtig. De minimale tot geen belangstelling van leidinggevenden/collega's hebben mij pijn gedaan.
Reply Retweet Like
Yvonne Pullens Aug 13
26 jarige bedreigt Rutte en andere kamerleden voor korten . Goed te praten? NEE Begrijpelijk uit angst/wanhoop/noodkreet ? JA.
Reply Retweet Like
HoutsmaAnne Aug 12
Zijn er echt mensen die het raar vinden dat ik relaties heb gehad? Ik heb dan wel een beperking maar dat betekend niet dat ik geen liefde kan vinden of geven
Reply Retweet Like