Twitter | Search | |
Search Refresh
Pierre 🇳🇱 Apr 23
Replying to @gertjansegers
17 miljoen Britten opgelicht en dit sujet durft dit mooi te noemen. Soort zoekt soort zullen we over dit soort & maar zeggen.
Reply Retweet Like
Pierre 🇳🇱 Apr 20
Tja...... daar kan ik het alleen maar mee eens zijn Edwin. Ik woon 3 hoog, van mij een gratis vliegles voor dit soort in eigen nest schijtende parasieten. men word bijkans dankzij dit soort
Reply Retweet Like
Sander Faas Apr 20
Uw Kamer wil niet dat we buitenlanders onderscheiden uit de zelfde kringen en met gelijk gedachtegoed als het tuig waaraan men trouw zwoor.
Reply Retweet Like
Pierre 🇳🇱 Apr 18
Replying to @EvertGDavelaar
Op volks/hoogverraad stond in vroeger tijden de gewoon met vak K beginnen.
Reply Retweet Like
Piwo z kiełbasą 🇵🇱 (gab.com/piwo_online) Apr 8
Reply Retweet Like
Sander Faas Mar 23
Dat u begrijpt dat voor de volksverraders in Uw Kamer het nog maar de vraag is of schieten op demonstranten niet ondemocratisch is. Knoop dat in uw oren voor als u ooit mss eindelijk eens de straat op gaat.
Reply Retweet Like
Edje 🐖🇳🇱⚽️ Feb 19
Hoop dat “vvd’er” in de Dikke van Dale wordt opgenomen als officieel zwaar beledigend scheldwoord. oh ja en hun collaborateurs👇
Reply Retweet Like
Tormentor1ste ❌ Dec 18
Het Parlement zijn ook de neoliberalen en marxistische autocraten die NL in de uitverkoop hebben gedaan. Jou vriendjes dus.
Reply Retweet Like
Chris10VdB Dec 10
Ik ga nu wat wakker liggen en piekeren in sommige politici hun plaats. Met dank aan alle Marakechgangers
Reply Retweet Like
jos nackaerts Dec 10
Hear Hear ...de is geblameerd voor hetgeen ze zélf teweeg gebracht hebben. Zij willen immers tot het beperkte Clubje behoren en zó hun eigen bevolking ondergeschikt te maken aan het hogere doel!
Reply Retweet Like
jos nackaerts Dec 4
Replying to @SCEPTR_online
59 miljoen migranten ...binnen 10 jaar 100 miljoen... het is crimineel en zij die het steunen zijn ..men heeft getracht dit misbaksel als een bagatel aan de bevolking te verkopen...de waarheid zal héél hard aankomen voorál voor de gewone mensen.
Reply Retweet Like
Pierre 🇳🇱 Nov 24
Gaan jullie het ook allemaal zelf betalen of word het weer parasiteren op de autochtone bevolking, met een oproep van het propaganda orgaan om harder te gaan werken.
Reply Retweet Like
Pierre 🇳🇱 Nov 16
Het tekenen van dat Pact is niets minder dan een handtekening voor de genocide op de eigen bevolking (heb gezien wat hier naar toe word getransporteerd). Het initiëren van door deze maakt wmb dat ze gevierendeeld worden voor
Reply Retweet Like
Michel Ubeda Oct 6
is een groot fiasco hahahahaha. Mensen die nog stemmen op zijn medeschuldig aan de afschaffing van de van . Mensen ik zeg stem want die is er WÉL voor volk. is een partij voor . En ook.
Reply Retweet Like
mirke Oct 4
Hoe ons land wéér met opzet belazerd wordt, je besteed uit en hop, hoeft van niks te weten. Het idee erachter? Hopen dat de radicale gelovigen vrijwillig gaan inzien dat hún religie, welke religie dan ook, het mis heeft.
Reply Retweet Like
Dennis Jun 10
Reply Retweet Like
BrunoDeneyer May 11
Ik kijk elke dag meer en meer uit naar de komende . Ben dat gelul en gezever van en zóóóó beu!
Reply Retweet Like
Tweetbloke 23 Feb 18
«Waarom nu pas? Dit is toch schuldig verzuim?» noemt de Brusselse VZW’s «structuren en instellingen», krijgt niet meer uitgelegd aan de kiezer dat al in 2012 in oppositie zei die het om corruptie ging, en dat tóch met de PS ging.
Reply Retweet Like