Twitter | Search | |
Search Refresh
rodriplaza May 16
l'FP no es mà d'obra barata STOP dual low-cost Aturada canvis curriculars FP
Reply Retweet Like
Nit 🎗️ May 15
Interí/na, no fas vaga per por de què pensarà la direcció? No pateixis: 1. La vaga és un dret (i una necessitat) i està prohibit prendre repressalies per fer sumar-s'hi 2. Si guanyem, tothom treballarà millor i en el futur tindràs més probabilitat de tenir feina
Reply Retweet Like
Roger Castellanos🎗 May 15
Avui els treballadors i treballadores de l’educació de Catalunya parem perquè la Generalitat ens escolti: reclamem que ens tornin allò que ens van prendre, no tan sols per les nostres condicions laborals, sinó per dignificar el conjunt de la comunitat educativa.
Reply Retweet Like
Jaume Collboni May 16
L’educació pública necessita algú de fiar, que aposti per ella. ERC no ho és. Tot el nostre suport als professionals de l’ensenyament públic que avui fan vaga en defensa d’una educació de qualitat
Reply Retweet Like
CCOO de Catalunya May 16
La manifestacó baixant per Via Laietana al crit de "Revertiu les retallades"
Reply Retweet Like
Educació Intersindical-CSC May 16
Som a la manifestació als carrers de Barcelona exigint la reversió de les retallades a l'educació pública catalana. Ve d'una hora i va de ràtios!
Reply Retweet Like
Educació Intersindical-CSC May 16
Tanquem la jornada de on hem estat presents a , i , convençudes que les retallades a l'educació són reversibles si existeix voluntat política. Agraïdes a aquelles que heu sacrificat els vostres salaris d'avui altruistament, sou exemple!
Reply Retweet Like
SEPC May 14
💪🏿 Aquest dijous 16 de maig, les docents fan vaga! 🤝 Les estudiants i les docents lluitem per la pública. ➡️ Per la recuperació de l’horari lectiu, per la baixada de ràtios, per tenir 7.000 docents més al sistema educatiu,
Reply Retweet Like
Carles Riera May 3
La Vaga d’Educació del 16M va de reducció d’una hora lectiva i baixada de ràtios. Revertim les retallades per a millorar la qualitat educativa amb més docents als centres educatius públics.
Reply Retweet Like
CCOO de Catalunya May 16
A Plaça Sant Jaume les portaveus dels diferents sindicats llegeixen el manifest unitari de la . Per pren la paraula
Reply Retweet Like
Pedro Mercadé May 2
Hem passat la nit tancades a la seu d' a Via Augusta. Exigim el retorn a l'horari lectiu, la reducció de ràtios i la reversió d'altres retallades que encara pateix l'educació pública. Si avui no ho accepten, quan sortim d'aquí serà per registrar la
Reply Retweet Like
Nit 🎗️ May 15
Demà 16 de maig a la vaga, profes!
Reply Retweet Like
Gabino May 16
Avui faig vaga perquè necessitem una educació de qualitat, una educació que sigui l'instrument clau contra la segregació, i això necessita recursos més enllà de la bona voluntat dels i les professionals. Necessitem una Generalitat que governi.
Reply Retweet Like
Laia Ortiz May 15
Avui on la comunitat reclama acabar amb les retallades de tants anys, demanant a Govern que compleixi. Bargalló (ERC) diu q no tenen nou pressupost. No es pregunta perque la seva política de bloqueig constant és la responsable de no poder resoldre res?
Reply Retweet Like
CUP-CC Educació May 16
Tot el nostre suport a les companyes del sector de l'ensenyament públic que avui es mobilitzen ✊🏽. Ve d'una hora i va de ràtios
Reply Retweet Like
Jesús ST #EnComúPodem May 15
Demà a les 11h hem quedat a per anar a la vaga d'ensenyament. Perquè que va d'una hora i de ràtios.
Reply Retweet Like
Sergi Picazo May 16
Avui hi ha dels profes. No estan preocupats per ells, estan preocupats per l'educació dels teus fills i filles! Aquí 7 dades de l'educació catalana que potser no coneixies: entre les retallades, els profes precaris i la immigració.
Reply Retweet Like
Acció Social CGT May 15
Avui hi ha . Perquè desmantellar l'escola pública per "falta de pressupostos" i injectar 760 milions a la concertada, és lluita de classes.
Reply Retweet Like
Laia Ortiz May 16
Hola, avui que hi ha he fet un post personal on recordo el meu inici Parlament i què va suposar la negociació de la LEC amb el llavors conseller Ernest Maragall. També inclou un link amb el balanç de a Barcelona.
Reply Retweet Like
Elena Ferro May 15
Faig perquè sento que no tinc recursos per fer bé la meva feina. Ja no són nomès reclamacions laborals, és indignació perquè no tractem amb objectes, estem parlant de nens i adolescents, del seu dret a aprendre siguin quines siguin les seves condicions personals.
Reply Retweet Like