Twitter | Search | |
Search Refresh
Meszaros Jul 14
USDTRY update... - TradingView
Reply Retweet Like
e-recep Jul 8
Reply Retweet Like
Cem Goksel Ozargun Jul 7
I marked possible sell levels for the next 2-3 years Planning to sell 15% of my USD holdings at each of these targets (15%x5=75% in total) and keep the remaining 25% as reserves. Retracements after seeing these levels will be considered as opportunity to go long again.
Reply Retweet Like
T.R_3 19h
Replying to @TR380009080
weekky RSI since last year trying to break. if MACD also break out will be perfect
Reply Retweet Like
Forex Sinyalleri Jul 14
BUY ⏫ 1H Candel.. SL = 5.6944 ENTRY = 5.7209 TP = 5.7742
Reply Retweet Like
SD Fx Analytics 15h
Replying to @shahzaddalal
Reply Retweet Like
SD Fx Analytics Jul 9
D: Looking for Bullish Evidence to Long. Coming Into Support area.
Reply Retweet Like
FxCanli 12h
Reply Retweet Like
El Turco Magic Star 💫 6h
Reply Retweet Like
İremmsu💕 Jul 7
Reply Retweet Like
stoplosstartwin🐬 Jul 7
Merkez Bankası başkanının hafta sonu görevden alınmasının ardından ilk iş günü Tahtakake serbest piyasa açılışı :))
Reply Retweet Like
Doğru Şahıs Jul 7
Damat yükselişe geçen doları durdurmaya çalışıyor..
Reply Retweet Like
@xanthos_027 5h
Reply Retweet Like
Aa Yine O çocuk Jul 7
Daha piyasalar açılmadan 5.75 İ gördü. Bu abdestli bokuboncuklular dolar biriktirip 2023 e kadar ülkemizi böyle fakirleştirip kendileri yüklerini tutup cehennem olup gidecekler. Allah belanızı versin. Ne kadar siyasal islamcı varsa hepsinin allah belasını versin
Reply Retweet Like
Murat R. Arslanoğlu Jul 14
5.65-5.60 desteği KIRILMADIKÇA, yön yukarı.. Yükselişin, kısa vadeye dönük hedefinin ne olacağına yönelik düşüncemi paylaştım.. İyi seyirler..
Reply Retweet Like
Hysterian TV Jul 10
Replying to @FinancialInstr1
durum bu. Düşüş hareketi hala bir düzeltme. AŞAĞIDAKİ GAP tam dolmadı, 5.62de doluyor. Doldurup dönmek isteyebilir. O yüzden grafikteki stop önemli.
Reply Retweet Like
Dr. Tuğberk ÇİTİLCİ Jul 7
ilk kotasyonlar @ 5.78 Kaynak: Bloomberg
Reply Retweet Like
@xanthos_027 9h
Replying to @vahap_eren
kanalın üzerine çıkmadan nötr
Reply Retweet Like
laissez-faire 10h
Yatırım tavsiyesi değildir.
Reply Retweet Like
ElitTurk 13h
Selamlar herkese, bugün piyasalar kapalı biliyorsunuz. 30 dakikalık Kısa vadeli görüntüde 7 temmuz gördüğü gün içi dip seviye 5.68 seviyesi 11 temmuz gördüğü dip seviye 5.65 seviyesi ve önümüzde ki günlerde kabaca 5.68 altına inmez isek (1)
Reply Retweet Like